Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkminiacz

Jak zaskoczyć pozytywnie dziewczynę?

Polecane posty

Gość rozkminiacz

Jak zaskoczyć (pozytywnie) dziewczynę? Chciałbym zrobić jej jakąś niespodziankę, ale nie wiem co kobiety lubią. Chodzi mi o jakieś zaskoczenie, żeby poczuła, że mi na niej zależy. Dobrze by było, gdyby Wasze rady nie wymagały wydawania pieniędzy przeze mnie ;) A z resztą by mogła pomyśleć, że chcę ją "przekupić" ;) Dodam tylko, że mam 17 lat, a ona 16.

Gość umyj się przed randką

Gość hahahha
komiczne :)

Gość upsa sa sa sa...
hmmm...kurcze jakoś nie mam pomysłu co można zrobić bez wydawania pieniędzy :/ Może jakiś wypad na rower?

Gość rozkminiacz
Rower odpada, bo jeździmy dość często, więc to nie będzie zaskoczenie.

Gość patryczek lisko
albo moze upatrz jakis piekny widok ktory pokarzesz jej a ona sie nim zachwyci ahhhhh

Gość wydepilowana pacha
ukradnij sasiadowi roze z ogrodka:P

Gość widze
ze komiczne się nudzi i odpowiada na wszytki pytania, chyba jestes jakas zazdrosna i przy tym żałosna hehe

Gość rozkminiacz
Nie ukradnę róży sąsiadowi, bo mieszkam w kamienicy z normalnym podwórkiem ;)

ze komiczne się nudzi i odpowiada na wszytki pytania, chyba jestes jakas zazdrosna i przy tym żałosna hehe" ale ponoć ładna ;) :P:P:P

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
jak bedzie wracać do domu stań na rękach wsadz sobie w dupe świeczke i podpal na pewno bdzie zaskoczona

Gość rozkminiacz
Pomysł dobry, ale niewykonalny xD Przynajmniej dla mnie ;P

Gość liberal girl
pomyśl co umiesz robić dobrze i zrób to dla niej np narysuj, zaśpiewaj, ugotuj, napisz, kup, załatw sprawę, napraw

Gość liberal girl
poczekaj na nią przed pracą czy szkołą z kwiatkiem lub kiścią winogron i z uśmiechem

Gość liberal girl
powiedz jej że pysznie smakuje i cudownie pachnie - kobiety lubia zmysłowe komplelemnty

Gość liberal girl
rany, tak sobie myślę, że jakbym była facetem i miała taką wiedze o kobietach jak mam - to bym rwała laski jak świeże kwiaty na łące ;p

Gość rozkminiacz
W końcu jakieś mądre porady ;)

powiedz jej że pysznie smakuje i cudownie pachnie - kobiety lubia zmysłowe komplelemnty" to żeś błysła teraz ;)

Gość liberal girl
no co? może nieprawda, ze to rusza bardziej niż np : masz ładne włosy, albo lubię Tój tyłek?:p

Gość najpierw przelec 5 prostytutek
bez gumki, potem swoją dziewczynę, Wynik powinien byc pozytywnt

powiedz jej że pysznie smakuje i cudownie pachnie - kobiety lubia zmysłowe komplelemnty powiedziałabym, że właśnie puściłam bąka...:D mnie by taki tekst raczej rozśmieszył...

Może jakiś piknik zorganizuj? w końcu lato mamy:) Wystarczy jakieś owoce kupić na przykład albo coś, o czym wiesz, że bardzo lubi.... i zabrać ją gdzieś w ładne miejsce:) Będzie miło, romantycznie i bez nakładów finansowych szczególnych:)

no co? może nieprawda, ze to rusza bardziej niż np : masz ładne włosy, albo lubię Tój tyłek? ja tam lubie jak ktoś mi mówi, że mam fajny tyłek...:)

Gość weselnica
zabierz ja na spacer a potem np. na lody. Albo po prostu kwiaty..... nie ważne jakie mogą być takie z ogródka lub z rogadki w mieście:) heheh każda kobieta kocha kwaity

powiedz jej że pysznie smakuje i cudownie pachnie " takie teksty to rzucałem jak miałem 17 lat i do tego na kazdym dicho piłem za darmo browary , bo dziewczynki które to słyszały myslały że na nie lece ,wiec starały sie zachowac mnie na własnosc tych sobotnich wieczorów ...:P infantylnie , prosty komplement :D

ja tam lubie jak ktoś mi mówi, że mam fajny tyłek.." dokładnie :) kobiety lubią słuchać takich rzeczy ( pomimo ogólnie przyjetych stereotypów że jest to chamskie :P) czasami usłyszeć ze ma sie fajny tyłek czy zajebiste biodra czy też piersi dają kobiecie o wiele więcej niż smutne i jałowe ... "pięknie pachniesz"