Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkminiacz

Jak zaskoczyć pozytywnie dziewczynę?

Polecane posty

Gość liberal girl
rany - ludzie, ale jesteście powazni i dorosli :p komplement ma być przede wszystkim SKUTECZNY Powiedzcie, czy da się w ogóle o uczciach mówić nieinfantylnie?:) Każde słowo można wyśmiać, każde może być miałkie. wszystko zależy od kontekstu

Gość liberal girl
Jesli chodzi o tyłek - mój był i jest wychwalany pod niebosa, uzyskał nawet w pewnym prywatnym rankingu tytuł Tyłeczka Wszechaczasów ;p To o zapachu i smaku, to były tylko przykłady, troszkę wyobraźni :p

Gość rozkminiacz
A co myślicie o takim czymś: założę bluzę, bo dzisiaj chłodno u mnie, kupię (lub zerwę ;) ) kwiatka i schowam go pod bluzę, pójdziemy na jakiś spacer i po jakimś czasie powiem, że mnie coś uwiera i go wyjmę ;)

prywatnym rankingu tytuł Tyłeczka Wszechaczasów ;p " szkoda ze nie widziałas mojego :P

Gość liberal girl
Regres - naprawdę głęboko nad tym ubolewam :D

Gość rozkminiacz
Możecie wrzucić fotki tyłeczków ;p

Gość liberal girl
a ja już obsliniłam monitor :p (nikt Cię nie rwie, możesz odetchnąć)

Gość Gerda_z_Krainy_Szronu
Romantyczna kolacja we dwoje, najlepiej w jakimś nietypowym miejscu.Kiedyś byłam na takiej w ruinach zamku, było bosko, ale to kwestia gustu.

Gość liberal girl
rozkminiacz - wracając do tematu: z tym kwiatkiem ok - tylko go nie pognieć A nie lepiej wręczyć od razu zamiast chować pod bluzą?

Gość rozkminiacz
Moim zdaniem lepiej później, większe zaskoczenie ;P Jeszcze rozważam, że jak będę chciał dać to powiem, że mi gorąco i ściągam bluzę (lub że muszę zawiązać buta) i wyjmę go i powiem "potrzymaj". Lepiej?

Gość przeleć ją w parku
bedzie zaskoczona

Gość rozkminiacz
Mamę se przeleć, będzie szczęśliwa.

Gość liberal girl
wg mni kiszka z tym : potrzymaj potrzymaj i co później - oddaj?:) ps - chyba żebyś wyjął coś innego spod ubrania... :P

Gość rozkminiacz
liberal girl, aż tak to nie ;p Powiem, że może se go wziąć, bo w sumie już mi nie potrzebny ;D

Gość bubaaaa
Powiem, że może se go wziąć, bo w sumie już mi nie potrzebny mnie by taki tekst załamał. W ogóle kiepski pomysł z tym chowaniem kwiatka pod bluzą. Już lepiej by było, gdybyś wręczył jej kwiatka od razu, albo będąc na spacerze (możesz ją chyba zabrać do jakiegoś lasku, czy parku) przy niej nazrywał i jej dał. Albo kup jej jakiegoś maleńkiego misia (np takie maskotki do kluczy) i jej daj mówiąc cos czułego.

Gość rozkminiacz
Z tym małym misiem to dobry pomysł, ale ile by taki mógł kosztować? Bo chciałbym to zrobić dzisiaj, a mam mało kasy.

Gość Gerda_z_Krainy_Szronu
Nie gniewajcie się, ale kwiatki, misie to standard. Mnie na przykład by coś takiego nie zaskoczyło.

"założę bluzę, bo dzisiaj chłodno u mnie, kupię (lub zerwę ) kwiatka i schowam go pod bluzę, pójdziemy na jakiś spacer i po jakimś czasie powiem, że mnie coś uwiera i go wyjmę" słabe strasznie

Gość bubaaaa
wydaje mi się, że autorowi chodzi raczej o sprawienie drobnej przyjemności, niż wielkiego zaskoku (o jaki zreszta trudno nie mając do dyspozycji kasy). a takie misie są tanie. W empiku chociażby za jakies 15 pn (choć przy braku kasy to pojęcie względne)

Gość Luśka Wind
Jakie ta młodzież ma słodkie dylematy. :D (Może zabierz ja w jakieś ładne miejsce, powygłupiajcie się np. na trawce, możesz ją przenieść na plecach przez jakiś strumyczek itp. Ale i tak najlepszy by był zabawny, a jednocześnie w miarę bystry dialog ...)

Gość rozkminiacz
Np. jaki dialog?;)

Gość gość
Gadacie to co wszyscy i gówno się można dowiedzieć!!