Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska1234

czy przegralam?

Polecane posty

Gość grubaska1234

mam 95kg, 160 wzrostu, czytajac to forum załamuje sie bo mało jem a i tak tyje, chyba mam zla przemiane materii tak mowia lekarze, ponadto mam tradzik, i lekkiego zeza:( czytajac to forum załamuje sie gdyz ludzie pisza tu że takie jak ja nie maja szans u chlopakow, poza tym jestem studentka, mam dobre oceny, stypendiium naukowe, czemu tak jest?

jaka przegrana? przegrać można partię szachów, a życie każdy ma swoje i po swojemu przeżywa :P:P:P to dzieciaki się chcą dowartościować, jakieś ofermy życiowe tak piszą :O

Gość nadajesz się tylko do
utylizacji :o 🖐️

Gość kluuseczka
Dlaczego nie pójdziesz do dermatologa, żeby wyleczyć trącik, do dietetyka, żeby zrobić coś ze swoją tuszą i tak dalej??? Przecież to wszystko od Ciebie zależy! Skoro jesteś studentką i masz stypendium naukowe, to znaczy, że coś masz w głowie, więc teraz zadbaj o swój wygląd zamiast się użalać. Powodzenia.

Gość grubaska1234
byłam u wszytskich lekarzy i nic

Gość grubkaska1234
lecze tradzik ale i tak go widac

Gość Chlopak ktory leczy
Sama sobie odpowiedzialas dziewczyno... idealem chlopakow sa chudziutkie i male laseczki o ladnych oczach:D btw: nie chce mi sie wierzyc ze dobrze sie odzywiasz i wygladasz grubo zapisz sie do jakiegos fitness klubu czy zacznij biegac bo nic z tego nie bedzie..pozdrawiam

Gość grubkaska1234
nie jem duzo, slodycze czasem, ale wiele moich kolezanek je o duzo wiecej

Gość nie pieprz
trudno mi uwierzyc, że masz AŻ tak złą przemiane materii :o Nie każdy może być szczupły, ale jest róznica, czy się waży kilka kilo powyżej normy, czy kilkadziesiąt :o Myslę, że albo masz problem ze zdrowiem, albo popełniasz jakiś bład :o

popieram kluseczkę 90 kg przy Twoim wzroście to już otyłość zagrażająca Twojemu zdrowiu a z głodu nikt gruby nie był, więc zamiast pisać, że rzekomo mało jesz weź się za siebie i przestań się użalać całe życie masz przed sobą, nie pieprz o przegranej, tylko działaj

Gość grubkaska1234
wiele razy probowalam sie odchudzac, ale konczylo sie chorobami np. grypa, przeziebienie

no dobrze, wiec... masz złą przemiane materii... A co z tarczyca, poziomem hormonów...? Trądzik mozna wyleczyć, na zeza korygujace okulary w ładnych oprawkach. O siebie można zadbać, fryzura, dyskretny makijaż. Poza tym nie kazdy facet lubi szczupłe kobiety :)

Gość grubkaska1234
tak konczylo sie chorobami, nosze okulary i nie widac w nich zeza, tarczyce mam ok

ściemniasz coś żaden lekarz nie powie Ci, że masz się nie odchudzać, bo możesz się przeziębić przy takiej wadze, co najwyżej zleci badania dodatkowe i zmieni dietę moja mama ważąc 20 kg mniej od Ciebie przy takim samym wzroście dostawała regularnie zjebkę od lekarzy, a jest sercowcem, więc to poważniejszy problem niż trądzik czy przeziębienie 95 kg i 160 cm wzrostu to choroba sama w sobie, przy 160 cm od 77 kg zaczyna się już otyłość mniejsza o efekt wizualny, tu chodzi o Twoje zdrowie

Gość Zołza ma rację
Mojej babci przy takiej wadze i wzroście lekarz kazał natychmiast zrzucić 10 klogramów przynajmniej, bo inaczej nie uda jej sie postawić na nogi :o Serce, cukrzyca, kregoslup :o

Gość grubkaska1234
ale ja odchudzalam sie bez lekarzy i konczylo sie przeziebieniami, z hormonami chyba mam cos zle , lekarz na tradzik dal mi lek ktory jeszcze bardziej mi to rozregulowal

Gość Zołza ma rację
Idź do endokrynologa, do lekarza specjalizującego się w leczeniu otyłości, bodaj sie taka specjalizacja nazywa bariatria, do dietetyka, zrób coś z sobą

Gość jesteś gruba i na pewno
obleśna a na dodatek dziwnie się tłumaczysz przeziębieniami od schudnięcia :o

Gość grubaska1234
chodze po lekarzach ale prywatnie mnie nie stac, do żadnej pracy mnie nie chca pewnie przez otylosc

No własnie sama... dziwi mnie to, bo skoro byłas u dietetyka, endokrynologa, oni zalecają pacjentom diete i cwiczenia... Widocznie nie byłas u endokrynologa, bo on zbadałby ci poziom hormonów, tarczyce, itd... Hormony też są przyczyna trądziku. Najwyzszy zcas wybrać sie do tego lekarza. Jesli Ty nic nie zrobisx, nic sie nie zmieni u Ciebie na lepsze...

chyba troszkę przesadzasz... Endokrynolog jest na NFZ!!!!!!!!!! Poza tym tak szczerze ( nie zeby Cie obrazić) ale każdy obiektywny pracodawca nie weźmie do pracy osoby, która stanie ze spuszczona głową, blisko płaczu i powie" wiem, ze nie przyjmie mnie pan do pracy, bo jestem gruba..." Przepraszam, ale porzestań chrzanić!!!! Tyle grubszych osób pracuje!!!! Otyłosc nie jest powodm braku pracy, ale Ty i Twoje myślenie!!!!! Najwyzszy czas potrząsnac Tobą!!!!

to zapisz się nie prywatnie, ubezpieczona na pewno jesteś [na ubezpieczeniu rodziców] możesz nawet iść do normalnego rodzinnego lekarza, do przychodni, i poprosić o skierowanie

Gość Zołza ma rację
Przegrałaś :o Nie dlatego, że jesteś gruba i masz trądzik, ale dlatego, że nie chce ci sie nic zrobić. Szukasz wymowek, jaką mnie Panie Boże stworzyłeś, taką mnie masz :o Jakbym ja tak o siebie nie dbała, to bym do teraz miała twarz w pryszczach, wazyłabym ze 120 kilo i siedziała w kącie zwinieta w kłebę :o

a z pracą się nie przejmuj, napisałaś,że jesteś studentką jeśli ą to studia dzienne to to jest większą przeszkodą niż waga ja miałam ten sam problem, pracodawcy na wiadomość, że studiuję dziennie rezygnowali zajmuj się nauką, praktykami, napracujesz się jeszcze do 60-tki

pewnie teraz siedzisz, płaczesz i sądzisz, ze robimy CI an zlosc... LAe to nei ejst prawda. Pzrede wszystkim zapisz sie do lekarza, Sport napewno ci nie zaszkodzi. nie mówie, ze masz sie wspinac po górach ;) ale siłownia czy basen, rower... :) Po zaty zadbaj o siebie, fryzjer, nowe kosmetyki i ciuszki ;) Wyjdz gdzieś ze znajomimi, od razu poczujesz sie lepiej :) i nie zapominaj dbac o swoje zdrowie, bo nie robiac nic w tym kierunku nie bedzie lepiej, tylko coraz gorzej..

Gość na razie na pewno
nie siłownia ani biegi, bo sobie dziewczyna stawy rozwali :o Spacer, basen jak najbardziej