Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekującaolka

wezwanie na policję

Polecane posty

Gość oczekującaolka

Czy ktoś wie ile czasu ma policja na wysłanie wezwania aby stawic sie na komisariacie jako osoba podejrzana?

Gość oczekującaolka
aż tak źle to nie jest:)

Gość terpentyna34
a skad wiesz ze jesteś podejrzana spodziewasz sie przedstawienia zarzutów? poki ci ich nie przedstawia jestes swiadkiem :)

Gość oczekującaolka
pare dni temu widziałam jak policja chodziła wokół mojego samochodu na parkingu na którym 3 tyg temu zarysowałam samochód, teraz czekam na wezwanie

Gość oczekującaolka
czy ktoś wie ile dokładnie czasu na to ma policja, jest to uregulowane prawnie?

Gość terpentyna34
hehehe nic sie nie martw przeciez to nie ty zarysowałaś ten samochod tylko on ciebie :P a tak po za tym wrzuć na luz nie sadze aby cie wzywali no chyba ze walnełaś w samochod ktoregoś z blizniaków to za takie cos nawet mozesz pojsc siedziec :P

Gość oczekującaolka
nie nie, to ja zarysowałam samochód

Gość terpentyna34
nie ma wyznaczonego czasu i nie wezwą cie jako podejrzanego , co najwyzej jako swiadka zebys wytłumaczyła co i jak :) a tak w ogole to dlaCZEGO ZWIAŁAŚ? nie mogłaś zostawic kartki za wycieraczka do kontaktu ? mniej stresu byś miala :)

Gość oczekującaolka
nie zwiałam, jak cofałam cos poczułam, wyszłam z samochodu i sprawdzałam czy nic sie nie stało, było strasznie ciemno, nawet na swoim samochodzie ryse robaczyłam na drugi dzien

podejrzana o zarysowanie samochodu? celowo? czy stłuczka i ucieczka z miejsca? były kamery? albo świadkowie? i tak pewnie nie ustalą kto " czasu na to ma policja," tyle aż sie nie przedawni zależnie za co od roku, przy wykroczeniach, do nigdy jeżeli popełniłaś zbrodnie komunistyczną 🖐️

Gość oczekującaolka
ale jesteście głupi

Gość alfika
A ja mierzyłam wczoraj kolczyki (sztuczne) i jeden upadł na ziemię i się trochę spsuł. Oddałam ekpedientce ona nie zauważyła i wyszłam. Chciałabym tam dzis wrócić po bransoletkę ale boję się że już się zorientowała i mnie pamięta. Jak myślicie??