Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xona17

Mój chłopak nie chcę loda

Polecane posty

Gość karinablaa
Ja na twoim miejscu zrobilabym mu striptiz :D:D co wiecej sprobuj go wtedy calowac wszedzie TYLKO nie tam .. oczywiscie omalu znizaj sie do jego meskosci zeyb nie pomyslam ze od razu hcesz mu zrobil no i daj tez mu siebie dotykac. moze wtedy zadziala.

hmm może poprostu on ma jakieś dziwne bloki w głowie.. hehe albo zwyczajny wstydniś. Porozmawiaj z nim :)

Gość Xona17
Dzięki wszystkim za rady:) na pewno je kiedyś wykorzystam;)

Gość Xona17
Dzięki wszystkim za rady:) na pewno je kiedyś wykorzystam;)

Gość NIEEEE
Zrób tak: śpij u niego, ale wieczorem wciągnij kreske amfetaminy żeby nie spac, i czuwaj kiedy w nocy/nad ranem mu dygnie i do roboty ! hahahah

Gość krystyna 22
A ja mam takie puyanko, w pracy mam mozliwosc po zamknieciu firmy Kochac sie z chlopakiem. I czasem to robimy. Chociaz ostatnio mialam miesiaczke i nie moglam, ale mialam ochote zrobic swojemu chlopakowi przyjemnosc ustami.Wiem ze on napewno mial ochote, z tym ze powiedzial mi ze niechce, dokladnie ze nie ma ochoty.. Co to moze znaczyc?? czy faktycznie nie mial ochoty czy moze faktycznie nie bral prysznica czy cos z tych rzeczy?? Dodam ze moj chlopak jest strasznym czysciochem.

Gość tommi32
Powiedziałem dziewczynie wprost : Będe chciał loda pójde na k***y i wiecie co zrobiła ? rzuciła sie na mnie i zaczeła wycałowywac . A przeciez nie powiedziałem nic specialnego . Czasami mnie dziwi zachowanie pewnych babeczek . Powiedziała ze to skarb itp .... poczułem sie dziwnie . Wiem wiem jestem z***biscie skromny ale tak mam od zawsze.