Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Zadumana mama

Mamy siedzące w domu !!!!!!! Też się tak nudzicie ????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Mama Zadumana mama

Rano wstaję, męża nie ma (już w pracy) jestem sama do 17-stej z 8miesięcznym synem (grzecznym, nie absorbującym) mimo tego, że mam obowiązki - obiad, sprzątanie, dziecko itp BARDZOOOOOOO SIĘ NUDZE !! ...bo ileż czasu może mi zajać gotowanie i sprzątanie skoro robie to codziennie i mam dosłowny BŁYSK, chodzę na spacery, ale mimo to dopada mnie dzień w dzeń straszna nuda! Nienawidzę tego uczucia :( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

ja sie nudze ale w pracy :/ a moze pobaw sie z dzieckiem jakos czas ci zleci :)

Gość Mama Zadumana mama
Bawie się cały czas, ale mimo to NUDA :D

Gość Mama Zadumana mama
Chyba chciałabym pojśc do pracy, tam zawsze się coś dzieje, a mnie chyba najbardziej boli fakt, że każdy dzień jest taki sam :( monotoniaaaaaa

wcale sie nie nudze i moglabym teraz znalesc sobie miliard innych rzeczy do zrobienia... ale wole siedziec i sie obijac :P ten czas w ciagu dnia kiedy bąble śpią jest TYLKO MÓJ i nawet kot dostał aut za drzwi :P Mamusia teraz sie bawi laptopikiem wiec nikt nie moze przeszkadzac :D:D:Dsesese

Gość
tez tak mialam az w koncu postaralismy sie z mezem o drugiego dzidziusia . maly urodzi sie za 2 miesiace a ja kozystam jeszcze z chwil wolnych!

Gość
no ...........znudzone mamy ,zapracowani mezowi,monotonnosc codziennosci a pozniej sie kazdy dziwi z kad te zdrady????

odpowiadajac na temat ja mam roczniaka i tez siedze w domu, ale jakos sie nie nudze. Mam mase zajec, poza tym ucze sie nowego jezyka, czytam ksiazki jak maly spi. Maly sie bawi w ogrodzie a ja leze i sie opalam :D Ostatnio wzielam sie za pieczenie ciasteczek.CZasami wpadnie kolezanka, czasami ja lece z malym na miasto na male zakupy i nawet kawe w kawiarni lubie sama wypic. Autorko masz jakies zainteresowania?

Julka ostatnio znów zaczełam pisac bo sobie zrobiłam dluższa przerwe :D a moje smyki dobrze sie mają. Rosną psocą... Ty juz masz roczniaka, mój niedlugo tez rok bedzie miał... czas leci.

JA SIEDZĘ W DOMU Z 4 MIESIĘCZNYM SYNKIEM, TEŻ BARDZO GRZECZNYM. RANI JAK WSTAJEMY BAWIĘ SIĘ Z NIM, POTEM MLECZKO A DLA MNIE I MĘŻA ŚNIADANIE. MĄŻ IDZIE DO PRACY, BUZIACZEK I DO 18 JESTEŚMY SAMI Z SYNKIEM. UBIERAM SIĘ I IDZIEMY NA SPACER DO PARKU, WRACAM KOŁO 12, PO DRODZE JAKIEŚ ZAKUPY. KARMIĘ MAŁEGO, GOTUJĘ OBIAD, SPRZĄTAM BIEŻĄCE SPRAWY (NACZYNIA, PODŁOGI, PODLANIE KWIATKÓW, ITP) , JEST GODZ 13-14, CZYLI MA JESZCZE MIN 4 GODZINY DO POWROTU MĘŻA A WSZYSTKO ZROBIONE :) WOJTUSIA KŁADĘ DO ŁÓŻECZKA, DAJĘ MU JEGO ULUBIONE ZABAWKI I JAK TO SIĘ MÓWI "DZIECKA NIE MA". A JA WTEDY ODDAJĘ SIĘ MOIM PASJOM: WŁĄCZAM GŁOŚNO JAKIŚ FAJNY JAZZ ALBO RAP, ROBIĘ JAKIEŚ ZAPASY DO SŁOIKÓW NA ZIMĘ, POLERUJĘ PAZNOKCIE I OPALAM SIE NA BALKONIE PO NAGU :D (TAKI MAMY AKURAT FAJNY BALKON I TO W SAMYM CENTRUM MIASTA :)), CZYTAM KSIĄZKI, PRZEGLĄDAM BABSKIE GAZETY ALBO, I TO KOCHAMMMM NAJBARDZIEJ, SIADAM DO MASZYNY I PO PROSTU SZYJĘ... W DOMU, SAMA Z SYNKIEM CZUJĘ SIĘ WSPANIALE, WOLNA, ZADOWOLONA, SPEŁNIONA, PIĘKNA :) ... A JAK WRACA MÓJ MĄŻ TO DLA NIEGO TEŻ MAM RÓŻNE ATRAKCJE :) ALE TO JUŻ NASZA SŁODKA TAJEMNICA :):):) PS. DLA NIEDOWIARKÓW, ZAZDROŚNIKÓW, NIESPEŁNIONYCH, ZGORZKNIAŁYCH, ZMIERZŁYCH I INNYCH TEGO TYPU LUDZI, KTÓRYCH PEŁNO NA TYM FORUM:::::NAPRAWDĘ TAK MOŻNA ŻYĆ:::::

Gość gość
Nie nudze sie, przeciwnie bo to uwielbiam! W końcu mam chate ogarniętą, co dzień obiad, pokonałam stertę do prasowania, chodze 5 razy w tygodniu z dzieckiem na basen ( zalecenie rehab) z przyjemnością a nie resztkami sil, wysypiam sie, na laptopa mogę patrzeć bo nie czeka na mnie nocna batali papierowa.... Nawet czynsz mam opłacony w terminie bo w końcu mam czas o tym pomyśleć. Pieknie jest mieć duuuuzo wolnego.

Gość gość
Nie nudzę się bo nie mam czasu na nudę w domu zawsze jest coś do zrobienia no i organizacja czasu dziecka niech nie siedzi i nie patrzy w sufit.

Gość gość
A ty nie masz zainteresowań, hobby? Jakas.książka, film, serial nawet? Możesz pocwiczyc, zadbać o urodę, robić wzorki na paznokciach, pouczyć się języka, cokolwiek. Nie rozumiem, jak czlowiek może się nudzić. Chyba po prostu jesteś nudną osobą, której życie ogranicza się do dziecka, gotowania i sprzątania, ew. chodzenia do pracy i jak nagle masz czas to jest dramat :\

Gość gość
Inteligentni ludzie sie nie nudza :)

Gość kufamacmufamac
rany boskie... aż mi szczęka opadła... ja mam dziecko 9 miesięcy i własnie piszę w osobnym topicu że mam ochotę rzucić się pod auto taka jestem zmęczona a ty piszesz że sie nudzisz... Idę sie wieszać... Tylko ja urodziłam takiego szatana.

Gość gość
Ludzie tj topik z 2009 r. :D Dzieko ma juz prawie 5 lat tak jak moj syn :)

Gość gość
Jaki zbieg okoliczności, mimo że temat jest stary to ja też dziś siedzę w domu cały dzień sama z 8-miesięcznym synkiem, który jest raczej grzecznym dzieckiem. I wcale się nie nudzę. Zrobiłam zaległe pranie (3 razy), umyłam stos naczyń, zrobiłam sama chlebek pita do obiadu, dziecko miało na świeżo robioną zupkę i kaszkę (na śniadanie i kolacje) i takie tam codzienne sprzątanie itp. Jutro też sama to dokończę pranie większych rzeczy, poukładam sobie książki na półkach, może zajmę się kwiatkami w doniczkach itd. nudzić się raczej nie będę :)