Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duniforesa

Po czym poznać, że chłopak jest onanistą?

Polecane posty

Gość duniforesa

Nurtuje mnie to ostatnio. Wydaje mi się, że mój chłopak jest onanistą. Tu pytanie głównie do mężczyzn. Po czym to poznać? Dziękuję za wypowiedzi i pozdrawiam.

Gość ostatnio slyszalam ze......
ze kazdy facet robi to codziennie. nie wiem ile w tym prawdy, ale daje do myslemniaaa...

Gość duniforesa
Może napiszę dlazcego tak myślę: 1. Ma krzywego penisa 2. Żyły mocno wystające 3. Siwy kolor 4. Sam czasami wspomni, że sam się zaspokaja, ale mi się wydaje że on to robi przynajmniej 3 razy dziennie.

Gość i myślisz że od częstej
masturbacji się skrzywił??? :):):)

Gość według mnie po tym
że sie onanizuje

Gdy mu zwalisz to będzie miał mało spermy podczas wytrysku, ale nie przejmuj się każdy normalny facet musi sobie walić gdy tego nie robi jego dziewczyna ,bo inaczej bolą go jądra

Gość Doświadczony onanista
Poznasz po tym że jest siny, wręcz nawet fioletowy, tak jak podbite oko, mówiąteż że onaniści rosną włosy między palcami. Sprawdź.

Gość duniforesa
To nie chodzi o to, że mi to przeszkadza, tylko wydaje mi się, że on ma z tym problem. Jest zamkniętym chłopakiem, tłumi to w sobie. Ja mogłabym swobodnie z nim porozmawiać na ten temat. Mam wrażenie, że on uważa się za gorszego z tego powdou.

Gość duniforesa
Doświadczony onanista / tak, jest siny i to bardzo. Jak myślisz, jak podejść do rozmowy z nim, nie chcę by zostawał z tym sam.

może ma wyrzuty sumienia spowodowane wychowaniem że onaniści są to zboczeńcy którzy będą impotentami Sa w pewnych środowiskach takie poglądy

Gość Jajjajajajajja
kazdy facet to onanista

Onanizm wypływa z psychiki mężczyzny, natura wyposażyła rodzaj męski w możliwość produkowania bardzo dużej ilości plemników w celu przetrwania gatunku. Gdyby nie onanizm kobiety strzeliłyby sobie w łeb, taka jest potrzeba, no powiem brutalnie"ruchania". Gorzej jeżeli ma przy tym chorą wyobraźnię. Nie ma chłopa który by sobie nie ulżył. Tam gdzie jest instytucja pod nazwą HAREM problem onanizmu jest dużo mniejszy albo wcale nie istnieje!!! A więc głowa do góry, nogi na bok no i do roboty by prace ręczne zamienić na maszynowe!

Gość duniforesa
no właśnie, mi też się wydaje że to normalne, ale on tak nie uważa. Kilka razy mówił o tym, że sam się zadowala ale to zawsze było w żartach. Nie wiem dlaczego tak go to krępuje.

Gość małolat pospolity
A ciebie nie krępowałoby mówić o tym że sobie dobrze robisz sama przed swoim chłopakiem?

Gość duniforesa
No właśnie mnie to nie krępuje.

Gość głupie pyt
po czym poznać?To proste, ma fiuta i tyle!

duniforesa - a może by tak razem patrząc sobie na genitalia walić ile wlezie i na wyścigi kto pierwszy?

Gość Grganista
A dlaczego przyszło Ci do głowy że jest organistą, gra na czymś czy jak?

Jedna rzecz to zrobic to raz dziennie, inna - uzaleznic się od masturbacji. Jeżeli robi to kilka razy dziennie, codziennie i szuka okazji żeby sobie "ulzyc" to bardzo często jest to. Już objaw nerwicowy. W tym pierwszym przypadku niech się bawi na zdrowie, w tym drugim ma problem :P

Gość no przepraszam
jesli robi to kilka razy dziennie to nie jego problem,tylko szanownej ktora zadaje na forum takie pytanie...

Po pierwsze nie wiemy jak często to ow chlopak/facet robi, wiec nie bede z niego jeszcze robic nalogowca :P wspomnialam tylko o takiej mozliwosci. A po drugie to jezeliby byl uzalezniony to tak, jakby radzic alkoholikowi, zeby pil duzo mleka, to mu się nie bedzie wodki chcialo i że to wina jego zony, bo z nim nie pije i wtedy on musi wiecej :D nie mieszaj nerwicy i uzaleznienia z wysokim libido :P

Gość no przepraszam
ile zwiazkow tyle historii...ok. ja nie ma tego problemu,bo oboje mamy wiecznie na siebie ochote.:)

Gość vendetta003
Pol białych plamach na spodniach w okolicy krocza

Gość gość
te tabletki to sobie możesz w doopę wsadzić razem ze swoją reklamą parówo. żeby dużo się schlapać wystarczy białka wpieprzać dużo, jogurty, kefiry, maślanki, jaja... a i tak pierwszy shot największy będzie a każde kolejne to już skromne. a te tableteczki to placebo tylko, nic więcej.

Gość gość
Lepiej pójść na d****i Jak ktoś nie chce kasy wyrzucać w błoto ,bo nie wiadomo do jakiego balerona trafi ,to lepiej zwalić gruchę.Żona i dziewczyna to mi wystarczała na początku.Jak ją zobaczyłem pare razy w brudnych drechach w zfilcowanych papuciach to mi odeszła ochota do wszystkiego .