Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaaaaaaagaaga

pomoze ktos, doradzi?

Polecane posty

Gość agaaaaaaaaagaaga

Mojej przyjaciolki siostra wychodzi za maz 15 sierpnia, jestem badrzo lubiana w tej rodzienie i brat mojej przyjaciolki, czyli rowniez brat panny mlodej zaprosil mnie jako osobe towarzyszaca w sumie pare dni temu, bo jakas kolezanka nie bedzie mogla bo nie dostala urlopu.. ja mam 18 lat a ich brat 25 :) i jak mam sie ubrac na ten slub i wesele? w sumie ost raz bylam na weselu jak mialam 8 lat :o nie bedzie to jakas ogromna uroczystosc tylko wesele na ok 70 osob, Doradzi ktos jak ma sie ubrac?> wiadomo ze sukienka, i jakies buty, ale w jakich teraz chodza na wesele? dodam ze mam 172 waze 55 mam dlugie naturalne brazowe wlosy i jestem dosc opalona, wiec jaki kolor by mi odpowiadal?:) sorry ze tak namieszalam:)

Gość natusiagg
mzoe byc czerwien, jakas prosta sukienka na ramiaczkach, moze byc bialo-czarna.... to zalezy jakie kolory lubisz?

Gość mirandita
Jakis piekny beż! ja jestem blondynka wiec chodze w czarno-bialych lub zolto-bialych na wesela:)...ale przy brazowych wlosach to beze pieknie sioe prezentuja! te wszytki roze i odcienie niebieskiego i zielonego to tandeta wiec nie ubieraj!!

Gość natusiagg
w bezach mozesz wyblaknac....

Gość agaaaaaaaaagaaga
a dlugosc? mam dlugie nogi i przy sukienkach do polowy lydek wygladam hmm dziwnie..a do ziemi to zbyt elegancko mysle, i nie wypada chyba ubrac troche powyzej kolana? czy wypada?:)

Gość mirandita
Ja zawsze chodze w sukienkach przed kolano! Przeciez jestes mloda nie postarzaj sie ubierajac dlugich sukienek!! teraz jest cieplo wiec ma byc zwiewna i jak najbardziej przed kolano!!!!!:)

Gość agaaaaaaaaagaaga
ok, to napewno bedzie troszke przed kolano, i zastanowie sie nad turkusem, bezem, czerwienia:) a wlosy upiete czy loki czy proste? na codzien chodze w prostych rozpuszczonych:) mam dluzsze niz za polowe plecow:)

No, daj sobie spokoj ze zbyt długimi albo jakimiś tandetnymi, napuszonymi z tafty. Jak jesteś opalona, to jasna - ecru albo kremowa będzie ładnie wyglądać. Proponuję długość do kolan.

Jeśli nie masz pyzatej buzi, to mogą być loki, ale nie jakieś drobne i gęstes, tylko raczej takie delikatne, fale. Ładnie wtedy wyglądają długie włosy. Choć ja sama nigdy na wesela nie robię sobie żadnych wielkich fryzur, tym bardziej jeśli uroczystość ma być skromna. Proste, długie włosy też wyglądają ślicznie:)

Gość mirandita
proste rozpuszczone wlosy najlpesze! koki zostaw dla starych malutkich :) no i dobierz ladna bizuterie do sukienki!!