Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ogrodniczka

JAKIE PERFUMY DZIAŁAJĄ NA FACETÓW???

Polecane posty

Gość ciekawa ogrodniczka

jak w temacie...

Gość ciekawa ogrodniczka
tez myslalam o angel ale niektorych facetow chyba dusi... bo jest to dosc mocny zapach...

Jak już macie się psikać jakimiś śmierdziuchami to delikatnie, tak aby nie zostawiać za sobą smugi zapachu, tylko żeby perfumy było od was czuć tylko z bliska. Ja osobiście jestem bardzo wybredny jeżeli chodzi o zapachy, dlatego sam wybieram i kupuję żonie perfumy, wolę naturalny zapach kobiety.

Gość ciekawa ogrodniczka
to moze podasz konkretne nazwy?

"to moze podasz konkretne nazwy?" Żarty sobie robisz ze mnie?? :D :D :D :D Jestem facetem i nie znam żadnych nazw perfum, jak kupuję perfumy to wchodzę do sklepu i wącham wszystko co mi daje żona, po czym wybieram najładniejszy zapach i płacę w kasie.

Gość weeeee
Zauwazylam że faceci nie lubią Angel. I niestety nie jest z feromonami, jak ktoś napisał. Nie wiem skąd wytrzasnął taką nowinkę? Podobno z feromonami jest Perceive Avonu. Używałam go zawsze na 1 randkę i faktycznie - zawsze kończyło się pocałunkiem. Mój facet lubi jak pachnę np. Fantasy Britney Spears, truskawkowymi perfumami FM. Generalnie faceci lubią na kobietach słodkie, często "jedzeniowe" (truskawka, wanilia, czekolada, kokos) zapachy.

Gość qq ...00
Powiem wam NA SERIO - najwięcej feromonów jest w zapachu cipki. Koleżanka mi kiedyś poradziłą że jak jestem na randce i pójdę na łazienki, to mam sobie włozyć palec do cipki i tym palcem potem potrzeć za uszami, na nadgarstkach itd. DZIAŁA!

Podobno z feromonami jest Perceive Avonu. Używałam go zawsze na 1 randkę i faktycznie - zawsze kończyło się pocałunkiem" i ty naprawdę wierzysz że to przez te perfumy ? :D

Generalnie faceci lubią na kobietach słodkie, często "jedzeniowe" (truskawka, wanilia, czekolada, kokos) zapachy." chyba sobie żartujesz ...:P to że masz na pólce wody z reala czy innego Tesco wcale nie oznacza że bedą sie podobały i działały na innych :D

Gość robieme krecheee
Regres, ty ignorancie:P, te nuty "jedzeniowe" występują też w dobrych perfumach, np. Versace Crystal Noir, Ralph Lauren Ralph Hot, a nie tylko tych z tesco, które tak doskonale znasz:D

Fantasy Britney Spears" a zwłaszcza "Angel" nuty typowo bazarowe :P

Gość robieme krecheeee
moga Ci sie zapachy nie podobac (mnie akurat te ww. wymienione tez sie nie podobaja), ale "bazarowe" kojarzy się z kiepskie jakościowo (co ich nie dotyczy), a nie brzydkie:o poza tym czyż nie pisałes, ze nie pamietasz nazw? a teraz jaki znawca sie znalazl:D

Gość niestety jestem
a co powiecie na euforię?

ale "bazarowe" kojarzy się z kiepskie jakościowo (co ich nie dotyczy), a nie brzydkie" jak zwał tak zwał , generalnie nie warte kupowania :D poza tym czyż nie pisałes, ze nie pamietasz nazw? a teraz jaki znawca sie znalazl" nie wiem o czym mówisz ? ...

Gość Gizula888
Ellen Tracy woda perfumowana trwała niesamowicie

Gość brizesens brizesens
tajlepszy :p

Gość no nie jeszcze perfumy
wybierać pod gust facetów a potem zatykaj nos przed samą sobą bo spryskałas sie jakimś smierdziuchem, ktory niby "dziala" na facetów!:O

Gość a co mnie to obchodziii
co działa na facetów...widocznie niektore naprawde nie wierzą same w siebie skoro cudowną moc przypisują pachnidełkom - tak jakby one mialy odwalic za kobiety całą robotę.

Gość liberal girl
ta opowieśc o dizałaniu pachnidła z Avonu przypomina mi zwierzenia kumpeli, która wierzyła w swój "szczęśliwy sweter" Zawsze jak go miała na imprezie to kogoś wyrwała takie myslenie magiczne

Gość efekt placebo
:p

Gość kobieta umyta
to najlepszy perfum.!!!!!!!! wiec zacznij sie myc a nie psikac zalozycielko topicu

Gość liberal girl
nikt nigdy ludzkiego feromonu nie wyizolował, więc nie wiem jak perfumy moga je zawierać :) chyba, ze chhodzi o poderwanie woła piżmowego - to ok

Gość ahahahhaaa
d&b - the one ;)

na mnie działa perfum guci który kupiłem ostatnio małżonce i jeszcze jeden perfum tej firmy który żona już miała. Ten co kupiłem ma dzyndzelek ;) A dokładnie jaki to jest nie powiem bo poszedłem z karteczką z nazwą do sklepu i wręczyłem karteczkę Pani, następnie podałem pani kartę i wyszedłem z paczuszką. Tyle :D

Gość lacoste pour femme
:)