Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonyszalik

i zrozum faceta ...

Polecane posty

Gość zielonyszalik

moze to i glupie ze zapytam o taka rzecz na forum, ale naprawde nie mam z kim o tym porozmawiac. pisałam o tym na innym forum, ale niestety nie dostałam odpowiedzi. chodzi o pana X. ciagle powtarza, ze nic z tego nie bedzie, przy innych zachowuje sie jakbysmy byli zupelnie obcymi sobie ludzmi. kiedy jestesmy sami jest mily, czuly, kochany i jego zachowanie wyraznie wskazuje na zupelnie cos innego niz to co ciagle mi powtarza. moze mi ktos wytlumaczyc jak mam zrozumiec szanownego pana X? Dodam, że przez ostatnich kilka tygodni wolał czas spędzać ze mną aniżeli wychodzić z kumplami na imprezy / spotkania .

Gość uieeee
nie zroumieszz faceta to odrębny gatunek na tej ziemi:o

Gość Karinablaaa
Hmm , nie chcę Cie obrazić, ale być może to znaczy, że bardzo cie lubi i chce krecić, ale wydajesz mu się za mało ładna aby to pokazyać przy innych ludziach. sa tacy też faceci. a może po prostu jest nieśmiały przy większej widowni. ja bym zaczęła go lekko olewać- nie tak na maxa tylko , mniej się uśmiechać, mniej zaczepiać i zobaczyć co n wtedy na to. powodzenia

moze kumple uznali,ze nie jestes ladna i wstyd mu sie przyznac,ze cos do ciebie czuje-sorki,ale to moja peirwsza mysl-ktos z kumpli musi cie nie lubiec

Gość zielonyszalik
nie jest zonaty, ani tez nie jest zajety .

Gość ta czarna
Konkretnie, ale okrutnie - chce zaliczyć. To pierwsze co przychodzi na myśl.

konkretnie to jak mozesz sie domyslac nikt na forum raczej tego pana ani ciebie na oczy nie widzial, wiec trudno oceniac motywy postepowania po prostu sie zapytaj lub jasno powiedz, ze taka sytuacja powoduje twoj dyskomfort

Gość klopsiki
miałam tak samo, przez 9 miesięcy (tyle że my wszędzie razem chodziliśmy , wspólni znajomi) do tej pory nie mogę sie wyleczyć z tego uczucia, wiem co czujesz, któs tu napisał "żebyś poolewała " - dobra rada :)

Gość zielonyszalik
problem w tym, ze jego koledzy sa moimi kolegami, a czesto nawet dochodzilo do takiej sytuacji, ze bylam jedyna dziewczyna w ich towarzystwie, wiec nie wiem czy sie myle, ale o tym, ze oni mnie nie lubia chyba nie mozna tu powiedziec ?

Gość zielonyszalik
dodam jeszcze, ze chcialam kilka razy rozmawiac z nim na ten temat ale on nie chcial i wymigiwal sie na wszystkie strony aby tylko po raz kolejny nie zaczac rozmowy.

Gość klopsiki
i pewnie tak jak mnie wszyscy traktują Cie jak kumpla, a nie kobietę :)

Gość gfugrugv
jezeli sie publicznie do Ciebie nie przyznaje to znaczy ze nie zalezy mu na tobie, ma na oku inna/inne, wiec nie chce sprawiac wrazenia zajetej osoby(do zajetych sie nie podchodzi) . Ta ucziciowosc do ciebie gdy jestescie sami --> chce zaliczyc .

ja też uważam, że powinnaś trochę przystopować z okazywaniem uczuć, niech on teraz pokaże że mu zależy i się postara, co to za związek w tajemnicy przed innymi, a może on ma inną tylko ty o tym nie wiesz, teraz to faceci potrafią się ukrywać , znam takie przypadki...

Gość zielonyszalik
dziekuje za wypowiedzi, wiedzialam, ze jak zapytam na forum moze ktos mi odpowie oczy. ktos mi kiedys powiedzial ze moze on nie jest gotowy na zwiazek ? moze i mial racje...

Gość Ktoś taki
Jeśli nie odpowiada Ci zachowanie faceta, to go spław.

Szuka nadal kogoś! Trzyma cie na dystans bo nie myśli o tobie poważnie. Sygnalizuje otoczeniu, że nadal jest wolny. Chce sobie pociupciać niezobowiązująco. Jednym słowem, wiej od niego!

Gość zielonyszalik
tak latwo nie da sie odstapic od niego. glupie to wszystko ale zastanawiam po co zapraszal mnie na wesele kuzyna, po co przedstawial mnie rodzinie, po co czasami dzwoni i rozmawiamy po 2 godziny skoro to nie prowadzi do niczego? no i naprawde potwierdza sie stwierdzenie ze faceta sie nie zrozumie...

Gość energystar
nie warto sobie nim zawracac glowy.