Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinaa

Kogo zawiódł postinor lub escapelle piszcie...?

Polecane posty

Gość z tego co czytałam
to nie po prostinorze i escapelle....

Gość ciaza 4 miesiac
racja, tabletka nazywa sie dokladnie Levonelle 1500. mozna sprawdzic w necie czy to przypadkiem nie to samo

Gość Moje drogie
ja miała, wpadke 10 dnia, przy cyklach 28-30 dniowych ( nie krótszysz), tabletkę zazyłam po nie całych 30 godzinach. Czuła siępo niej bardzo dobrze. około 10 dnai dostałam plamienia , trwało 3 dni. I coś mi nie dawało spokoju wiec zrobiłam test nawet nie 1 tylko 4 roznych firm i za 2 miesiące zostanę mamusią :)

Gość no nieżle
nastraszyłąś

hej wzielam escapelle 30 h po nieudanym stosunku, okres niby dostalam dzien przed terminem, ale byl strasznie skąpy i trwał 4 dni, a zazwyczaj mam 6-7. Bylo to ponad miesiac temu. Teraz mam dostac okres, i juz 4 dni sie spoznia :(( jak robilam test to byl niegatywny... nie wiem co myslec :((

Gość nie martw sie
nie martw sie:) mialm dokladnie taka samą sytuacje czekalam na okres, spoznial sie ale to z nerow. wuluzuj!:D będzie dobrze

Hej dziewczyny mam taki problem bo ostatni okres miałam 6 kwietnia to ponad 4 miesiące temu a od czasu do czasu miałam bóle w dole brzucha i jajników, poszłam do ginekologa tydzień temu ( 4 sierpnia) na badanie i po tabletke escapelle. Ginekolog powiedziała ze musze zrobić badanie na tarczyce bo może przez to mi się spóźnia okres albo z powodu stresu. Tabletke wziełam jakiś 30 godzin po stosunku 4 sierpnia i do tej pory nic tylko mnie bardzo piersi boją i mam co jakieś pare godzin skurcze na dole brzucha które z ledwością wytrzymuje biore no spe to troszke mi przechodzi. Nie mam jak iśc teraz do ginekologa bo jestem za granicą więc porszę Was o wypowiedź. Acha boję się że mogę być w ciąży pozamacicznej. I jeszcze jedno od paru dni jestem przeziębiona i boję się że tabletka mogła nie podziałać tak jak miała. Pozdrawiam

Gość ciaza 4 miesiac
a jak było u Ciebie? stosowałaś jakieś zabezpieczenie?

Gość ifdsf
ten poprzedni post, a raczej nick to pomyłka.....pytanie jest skierowane do 4 mies ciązy

Gość agicz
hej ja jestem po escapelle wzielam ja w 30 godz po stosunku niestety jestem w ciazy wzialam ja 14 czerwca a jestem juz w 3 tygodniu dzis mamy 6 lipiec niestety zawodzi lekarz potwierdził ze nie zawsze skutkuje tymbardziej ze jezeli w organizmie kobiety jest owulacja

Gość ZonaMacka
Jeśli owulacja miala miejsce przed stosunkiem to rzeczywiscie Escapelle moze nie zadzialac. jest to maly procent ale jednak czasem sie zdarza. Na wpadka.pl jest o prawdopodobienstwie wpadki wlasnie z uzyciem roznych srodkow. Ja widze to tak, jesli mimo escapelle jesteś w ciąży, tak widocznie było Ci pisane i jest w tym jakiś cel:)

Gość czterolistek
oajjj, przykra sprawa słyszeć, że komuś utonęła ostatnia deska ratunku ;/ No ale niestety, pechowce się zdarzają, jednak w większości przypadków Escapelle raczej nie zawodzi

Gość kurka siwa
a jak sa problemy z kupnem escapelle to poecam strone wpadka.pl bo tam lista lekarzy którzy bez wiekszych problemów przepisza recepte

Gość highlife
Ja zazylam levonelle 1500 15h po nieudanym stosunku. Jestem 4 dzien po zazyciu tabletki i nie mam zadnych objawów prócz okropnej zgagi której nie mogę niczym zwalczyć.... i trochę się denerwuje,czy tabletka zadziałała skoro kompletnie nic mi nie jest :(

Gość gość
A kolezanka mojej przyjaciolki, kolezanki wziela 5 i ma 5 dzieci