Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o radę

ZGAGA w ciąży

Polecane posty

Gość prosze o radę

dziewczyny prosze podajcie mi jakies skuteczne sposoby na zgage jadlam juz RENIE piłam ALUGASTRIL zarłam garsciami znienawidzone migdały piłamlitrami mleko a wszystko pomaga na kwadrans czasem na 2 chyba oszaleje ,odzywiam sie lekkostrawnie ale soki zołodkowe chyba mnie zatopią.Ratunku

Maalox- przechodzi jak ręka odjął. Jest bezpieczny w ciązy bo się nie wchłania. Ja maiałm taką zgagę ze zwijałam sie z bólu, nic nie pomagało. Bolał mnie zołądek, piekło wszystko, szczególnie nasilała się w nocy. Moj gin mi to poradził, jest bez recepty. 1 dnia wzięłam chyba 3 tabletki a teraz juz tylko sporadycznie i nie musze z niczego rezygnowac, jem wszystko.

Gość prosze o radę
Dziękuję na pewno skorzystam .jestem zdesperowana jestem w 19 tyg a z powodu zgagi nie moge jesc i waga praktycznie niewiele drgneła moze tak ok.0,5 kg kilogram zaczyna mnie to martwić.

Gość barbakoka
Ja w pierwszej ciaży brałam maalox ale w 2 nie pomagał znajoma radziła mi sode oczyszczona z łyzeczka octu i cukru, starałam sie nie naduzywac ale pomagało w skrajnych sytuacjach.

Gość a mnie nic nie pomaga
jedynie mocne mietowki i to na 5 minut zaden malox czy rennie mi nie pomagal :(

tak wiem coś na ten temat ja mam taką że wymioty także Maalox najlepszy, po reene mnie mdli i tabletki przeciw wymiotne torekan i małe posiłki

tak wiem coś na ten temat ja mam taką że wymioty także Maalox najlepszy, po reene mnie mdli i tabletki przeciw wymiotne torekan i małe posiłki