Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lololool

Fajna?? Mnie tam się podoba.

Polecane posty

Gość lololool

Miałam taką sukienkę na ślubie,do tego burzę loków na głowie...można powiedzieć,że afro. Lubię takie "dzikie"(czasem orientalne),czasem jakieś "inne" ciuszki...wiadomo,że sa gusta i guściki,ale ostatnio usłyszałam,że tak jak wyglądałam nie wypadało iść na ślub :| W kościele miałam płaszczyk ubrany,bo pogoda była średnia. Nie ruszyło mnie to zbytnio...ale czy to zawiść ludzka? Wydaje mi się,że potrafię sie ubrać do sytuacji ... i wcale nie wyglądałam dziwnie. :|

Gość a gdzie link

Gość cdsa
no piękna szkoda że linku nie ma

myślę, że tak po pierwsze to nie powinnaś jej na aukcji zaznaczać jako nowej :P uroczystość weselna nie trwa godzinę, i zazwyczaj się na niej 'szaleje' więc sukienka była ten raz porządnie użyta ;) ale mniejsza o to.. jeśli chodzi o samą sukienkę to ja bym jej na pewno nie założyła na żadną okazję, ale to kwestia gustu :) z nią i burzą loków wyglądałaś pewnie troszkę jakby uciekła z buszu jakiegoś :P żarcik ;).. niby średnia ta sukienka ale z drugiej strony mogłaś założyć jakaś o wieele gorszą także myślę, że wielkiej tragedii nie było ;) zwłaszcza, że zgrabna jesteś więc to Cię trochę ratowało :p

Gość bardzo bardzo fajna
sexowna :), panterka od zawsze mi sie podobala :)

hmmm po prostu przesadziłaś ze stylizacja ludzie nie są przyzwyczajeni do tego:P na wesele większość ubiera i oczekuje od innych błysku/przesadnej elegancji/klasyki i takie tam inne a ty się wybiłaś. stąd zainteresowanie innych myślę że nie było to spowodowane zawiścią ale po prostu odejściem od standardów. jak wyglądało trudno powiedzieć z opisu równie dobrze można wyobrazić 1: http://static.koktajl24.pl/img/gallery/646x375/92noqg6p45qlj1.jpg 2: http://fashion4u.pl/wp-content/uploads/2009/02/23801pos.jpg więc mogłaś się albo przestylizować albo idealnie wystylizować granica jest cienka:P

Gość lolool
Sama doszłam do takiego wniosku,ale po fakcie gdy już wystawiłam... Jednak nie byłam tam i nie szalałam,gdyż byłam w niej tylko w kościele i na obiedzie i tzw. ciastku...nie była to moja jakaś rodzina,więc nie "balowałam" i nie siedziałam tam do nocy...4-5 godzin może łącznie była ubrana:P Dla jasności :] wiem,wiem,ze o gustach się nie dyskutuje,jednak sama w sobie sukienka nie jest ani krotka,ani zbyt "skąpa" ...

aha, myślę, że to nie koniecznie była zawiść ludzka :) po prostu nie każdy umie uszanować fakt, że gusta są różne i jeśli jemu coś się wydaje nieodpowiednie to od razu jest złe

dobrze, że chociaż w treści zaznaczyłaś, że jednak była ona z Tobą na weselu :).. tylko to tak może lekko nie poważnie dla uważnie czytających wyglądać ;) jeśli chodzi o skąpość(nie wiem jak się to poprawnie piszę :P wybaczcie, ale ze mnie umysł ścisły ;)) to nie mam jej nic do zarzucenia, jak dla mnie długość i dekolt na wesele jak najbardziej są ok(zwłaszcza, że pisałaś iż w kościele miałaś coś na niej jeszcze).. tylko ten wzór jest do doczepienia się w sam raz dla tych którzy nie rozumieją wspomnianej już zasady o której powinno się pamiętać- gusta są różne ..;)

Gość loloolo
Nie ,nie :P Aż tak nie było :))) Mam dosyć cięzkie i dłuższe włosy ,także nie było możliwości,żebym miała takie faktyczne afro... Burza loków ,po prostu :P A stylizacja...Hmm,miałam tylko delikatny ,bardzo cieniutki łańcuszek i równie delikatny wisiorek. Malutki pierścionek na paluszku i delikatny złoto-brązowy makijaż(ale na prawdę delikatny) ... Hmm,myślę,że bardziej chyba te włosy przyciągnęły uwagę... Faktycznie...na weslu jak i wszędzie są pewne standardy i jesli się nie podporządkujesz,a ktoś jest "burakiem" ,to Cię skrytykuje albo dziwnie spojrzy,bo to jest "inne".