Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taak czy nie

odezwać sie do niego pierwsza czy nie?

Polecane posty

Gość taak czy nie

już 5 dzień się nie widzimy, ja chyba tęsknie ale on nawet na to nie zasługuje żebym ja za nim tęskniła :( to takie trudne:(

Gość taka sobiejedna
skąd ja to znam.... :(

Gość nwoidhw
Wyślij mu MMSem zdjęcie swoich cycków. Przyleci od razu:D

Gość 5 dni pewnie juz ma inna

Gość hmmmm..................
nie poniżaj się

To nie piszecie sesemesków, nie dzwonicie do siebie przez te 5 dni?:) Koooobieto, Ty wiesz co to tęsknota. Ja na w środku czerwca ostatnio mego lubego widziałam na oczy inaczej niż przez skype'a.

Gość taak czy nie
tak , o jego chamstwo, sposób jaki się do mnie wyraża, jak traktuje , że mnie nie szanuje, o nk, jego zawiść- ogólnie całokształt a ja głupia jeszcze tęsknie:(

Gość bomboladka
ne odzywaj sie..zateskni sam to zadzwoni:-)

aha ale nie zerwaliscie..... hmmmm to wiesz co ja bym juz to olała... bo jakby mu zalezalo to by sie odezwał...... chciał pogadac... no jesli jego wina to jest.....

Gość taak czy nie
ja zerwałam, zwyzywałam go- kazałam zjeżdzać do tej laluni którą się podniecał... a wszystko przez ta nk:( wczoraj niby napisał, że mnie widział... a tak to nic,0 kontaktu już mu nie zależy POCIESZCIE MNIE:( tak mi źle- w jeden wieczór zawalił się prawie 3 letni związek:(

Gość nwoidhw
Wiecie co dziewczyny i to mnie zawsze rozbrajało... ja kilka razy podkochiwałem się w koleżankach , które wolały gbura, który je poniżał i śmiał się z nich. Zawsze się dziwiłem czemu was uczucia tak zaślepiają. Ja oddałbym wszystko, żeby dać szczęście kobiecie moich marzeń, ale ona woli gościa który się przy niej upija, wyłudza na niej pieniądze i obraża jej rodziców. Ja takie mam doświadczenia i wiem, że to nie odosobniony przypadek. Powiedzcie mi skąd u was tyle naiwności...

Gość taak czy nie
niewiem:( tak jest mi źle, czuje się taka samotna:( jak nigdy w życiu

Gość to nie naiwność
tylko tak jesteśmy ukształtowane- wolimy gbura (bo oni zazwyczaj są bardzo przystojni) niż normalnego człowieka ;) Pewnie łaczy się to z tym, że gbur jest nieosiągalny a wiadomo że zakazany owoc smakuje najlepiej. Wiem to z autopsji, a potem cierpie :O

Gość nwoidhw
Ja Twój stan nazywam "syndromem skopanego psa" - one tęskną nawet za kimś kto jest dla nich niedobry. Chodzi o godność ... dlatego nie powinnaś się złamać i narzucać nawet jeśli będzie Ci bardzo smutno. Jedyną rzeczą która sprawi że facet będzie Cię szanował, jest Twoja godność i szacunek do siebie.

Hm wiesz Ty zerwałaś... a jego duma nie pozwala sie odezwać... Jesli naprawdę miałas powody by sie pokłocic i zerwać, to czas zapomnieć.... Nie poniżac sie i nie odzywac sie do niego...

nie odzywaj sie do niego, to palant z tego, co widze... wiem, ze po trzech latach bardzo boli rozstanie, przezyliscie razem duzo ale czy wolalabys spedzic reszte zycia z takim facetem? musisz sie teraz czyms zajac, spotkaj sie z kims, idz do kina... Ciesz sie zyciem, kiedys docenisz to, ze teraz go stracilas. Trzymaj sie cieplo ;***

Gość hmmmm..................
kobiety szanujcie siebie i swój czas,nie warto marnować czasu na kogoś kto na to nie zasługuje

Odezwij sie. Twoja glupota MUSI byc bowiem NAGRODZONA. Jesli radza Ci tu, zebys nic nie robila, a Ty drazysz dalej temat, to slusznie NALEZY ci sie pogarda ze strony faceta. Instynkt nie wystarczy by kogos kochac. A Tobie wlasnie teskno do instynktu . Ogarnij sie bo az przykro czytac tego typu teksty dziewczyno. :P

Gość nwoidhw
To brzmi jeszcze bardziej niedorzecznie... wolicie gbura bo jest niedostępny? Jak nie znam przypadku, żeby facet który jest dla swojej kobiety chamem, szczególnie się bronił przed płcią piękną. To oczywiste, że wszyscy lubimy ładnych ludzi, ale ja mam wrażenie, że czasem warto patrzeć perspektywicznie i mieć silniejsze poczucue własnej wartości. Powiedz mi czy kiedy Twój facet gra na Twoich uczuciach, poniża Cię i oszukuje to dalej jest dla Ciebie równie piękny?

Gość mimkopodhalan
Dowartościowywać się przez bycie z prostakiem:D Ale głupie te baby:D. To tak jakbym się związał z kobietą, która by mnie na powitanie strzelała w pysk szmatą.

Piękna nie przejmuj się... Tego kwiatu jest pół światu.. Co byś odpowiedziała swojej przyjaciółce gdyby miala taki problem jaki tu opisalas? Żeby to olała.... I dała sobie spokój... Mu nie zależy jakby zalezało to by sie odezwał, a pewnie teraz się ślini do laski tej z n-k a jak ona go oleje, to przyjdzie z podkulonym ogonem! ; / Heh... A Ty w tym momencie powinnas odwrócić się na pięcie i go olać... Serio gdybym ja miała taką sytuacje, to bym go olała..Aż by się kurzyło... Laski trzeba sie szanowac, bo jak sie same szanowac nie bedziemy, to oni nas tym bardziej... Ciężko Ci rozumiem, ale lepiej żeby się teraz tak okazało, niż zeby Cie zdradził, albo stało sie to po ślubie...

Gość taak czy nie
oreore- weź się uspokój mnie po prostu jest źle, niewiem co ze sobą zrobić, nie chce go znać, tyle bólu mi przysporzył, ogładał się za inną, wyzywał... później przepraszał, przez jakiś czas było super, później sytuacja od nowa się powtarzała, ja też nie byłam idealna, ale ja zawsze starałam się być spokojniejsza od niego, a on mnie nie szanował, obiecał że już taki nie będzie - i co nadal taki jest... nawet telefonu nie potrafił odebrać - jak dzwoniłam do niego z 50 razy... tylko chamsko go wyłaczał jak ja chciałam żeby wytłumaczył dlaczego tak się zachowuje

Wczytaj sie w to, co sama piszesz. I wowczas rozwaz - czy warto do kogos takiego dzwonic, a takze czy warto z kims takim byc ?

Gość taak czy nie
byłam w nim taka zakochana- świata poza nim nie widziałam, tak naprawde nie miałam nikogo oprócz niego- on też za mną szalał, zaczeło się psuć od pół roku- a ja nadal tkwiłam w tej patologii, ale teraz nie wytrzymałam- powiedziałam że to koniec i żeby się wynosił ciężko mi :( mam tylko nadzieję że spotkam kogoś kto naprawde będzie mnie kochał i przede wszystkim SZANOWAŁ :(

Gość taak czy nie
nie, nie warto !!! już nie