Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xeeeeenea

śmierdzi wam z buzi??

Polecane posty

Gość xeeeeenea

bo mam wrażenie że mi tak, ale nie wiem ja to sprawdzić, jak dmucham do ręki to nic nie czuję. Ale mam z tego powodu obsesję, non stop żuję gumy, albo ssam jakieś miętusy. A jak czyszczę nitką między zębami to niekiedy czuję dziwny zapaszek..

Gość xeeeeenea
tez ssam, jednego , ale nie mija:P:P

Gość xeeeeenea
z dupy pewnie tez, jakbym powąchała, tak prawdę powiedziawszy to człowiek jest mieszanina jakis smrodów , wydzielin, wydalin-- z uszu śmierdzi, z japy śmierdzi, z dolnych partii - to juz nawet nie mówie, nogi śmierdzą, pod pachami śmierdzi, na twarzy łój śmierdzący, włosy jak nie umyję codziennie to tez łojem jadą, nie wiem jak ludzie kiedyś mogli się nie myć i żyć w tym smrodzie:(

Gość xeeeeenea
co o tym myślicie???

Gość ho ho no mi czesto z pupy
smierdzi ale to chyba dlatego ze myje sie jakos raz na tydzien.Raz jak bylem u siostry na imprezie nie wykapany to musialem sobie spodnie na inne zmienic bo te juz pzesmierdzialy kupa.Z penisa tez mi smierdzi,na dodatek ma tzw serek pod napletkiem.Nogi codziennie sobie wacham i tez dziwnym zapaszkiem zalayuja...

Gość xeeeeenea
ten kto dba o siebie to wie, że nie trzeba czekać aż tydzien żeby śmierdzieć, ja w każdy dzień rano biorę prysznic, w wieczorem się kąpię, a mimo to czuję niekiedy zapachy:P