Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quinerman

Do osób posiadających ARMANI CODE męski 75 ml

Polecane posty

Gość Quinerman

Ostatnio kupiłem w perfumerii internetowej zapach Armani Code 75ml. Mam jednak obiekcje co do jego oryginalnosci. I dlatego mam pytanie: 1. Czy po lewej stronie opakowania macie też kod paskowy naklejony na opakowaniu (chodzi mi o to, czy jest on wybity laserowo czy też naniesiony na biały długi pasek, który jest przyklejony do opakowania. 2. Czy numer seryjny zaczna się od UB czy innych liter? 3. Czy kod kreskowy macie po prawej stronie opakowania czy pod spodem opakowania?

Gość Quinerman

Gość Nuck Chorris
dla mnie wszystkie te perfumy (nawet z internetowych perfumerii, czy douglasow rossmanow itp to jedna wielka chinska podroba, wąchalem niedawno w super-pharm tester bvlgari aqua, zapach byl mydlano-pomaranczowy a trzymal sie bez mala prawie tydzien na nadgarstku( ledwo ledwo ale było czuc po 5 dniach nawet), zamowilem przez allegro probke ktora miala zupelnie inny zapach ,byl taki metaliczny nie mydlany ,po jakims czasie zobaczylem w super pharm promocje bvlgari aqua 30 ml za jakies 70 zl, sprawdziel zapach na nadgarstku i byl taki sam jak z allegro ,wiec nie wiem juz oco chodzi , to samo z Kenzo leau par Kenzo, z roznych probek pachna inaczej , niekotore sa ulotne a niektore mocno wyczuwalne cytrynowe ,nie wiem od czego to zlaezy

Gość Quinerman

Gość Quinerman

Gość ja pracowalam w drogerii
to jest tak,ze tester zawsze jest bardziej trwaly,zawiera mniej alkoholu i wiecej olejkow,wabik na klienta,bo trwale perfumy,tak mysli

Gość Quinerman

Gość Quinerman
Czekam na komentarze :)

Gość Quinerman

Gość Quinerman
Co do tego kodu paskowego to posobno podlegał dekodowaniu i na jego miescje przyklejono nowy? Może tak być?

Gość Quinerman

Gość Quinerman