Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wroclawianka85

pRosze o pomoc - ubralibyscie bolerko do tej sukni?

Polecane posty

ja wogle nei uznaje bolerek, wygląda to dla mnei smiesznie i psuje caly efekt Ja mam suknie bez ramiączek wiec cale ramiona bede miec gole i jeszcze nie zdecydowalam ale albo zaloze szal albo welon napewno zrezygnuje z bolerka bo naprawde okropnie to wygląda akurat do twojej sukni szal nei pasuje dlatego wystarczy ze zalozysz welon i on przykryje :)

Gość ja też bym nie zakładała
ale informacja o welonie jest istotna. czy jest długi, krótki? zasłania plecy? Nawet jeśli jest do końca szyji to nie zakładaj bolerka. Uro sukni polega na tym wycieciu.

pamiętaj, że zawsze znajdą się jakieś 'babcie', 'ciocie', które będą mówić, że wyglądałaś goło, nieodpowiednio itp ale bolerka w życiu nie zakładaj :) !!! to Ty masz wyglądać pięknie i czuć się dobrze :)!

welon jest krotki wlasnie nie zaslania plecow, ale moge pozyczyc od kuzynki kt brala niedawno slub ona miala dluzszy a potem ewentualnie po kosciele zmienic na krotszy co myslicie

w sumie też jakiś pomysł.. ale tylko jeśli ten welon CI się podoba i pasuje do sukienki :P bo w końcu chociażby najważniejsze zdjęcia/cześć filmu będzie właśnie z kościoła ;) więc miło by było żebyś się sobie wtedy podobała :) a jak nie to ubieraj krótki i nie zwracaj uwagi na ciotunie ;) myślę, że większości się spodobasz w takim wydaniu :P

ajj tam przejmowac sie babciami ktore mają poglądy stare jak swiat moja prababcia sama wydala dwie córki jak juz były w ciąży i obie szly w bialych kiecach i z welonami ja mam córkę 2 letnią z mężem odwlekalismy slub koscielny z róznych powodów Chcielismy troche kasy odlozyc, mąż czesto wyjeżdzał, zdecydowalismy sie na cywilniak wzielismy go i mielismy za rok brac koscielny no ale ze w tym czasie zaszlam w ciąze troche taką i planowaną i nie planowaną:P odlozylismy slub bo ja powiedzialam ze nie bede z brzuchem isc, a pozniej poswiecilam sie wychowaniu malej i tez nei chcialam jeszcze slubu no i tak czekalismy i czekalismy az w grudniu postanowilismy wziąść slub bo udalo nam sie znów zaoszczędzic trochę kasy (tamta poszła na lux wyprawke dla malej:P) no i najlepsze zapraszam prababcie i tam jej wnuczki byly (tez je zapraszamy, maja po ok 20lat) i się mnie pytają jaka suknia jakie to jakie tamto i ja mówię ze biala babcia na to ooo juz bys kiedys w bialej nei poszla mam nadzieje ze welonu nie zakladasz a to to a to tamto, powiedziala zebysmy najlepiej po cichu wyszli z klatki jak bedziemy jechac do kosciola bo lepiej zeby ludzie nie widzieli|:OO myslalam ze padne, ale ze to kobiecina 84lata więc się z nią nie kłócilam i tylko przytakiwalam nad welonem sie zastanawiam ale sukni sobie napewno nie odpuszcze a wychodzic cichaczem bo wstyd tez nie bede :P takze nie ma co sie babciami przejmowac bo one zawsze będą gadać a same lepsze nie byly:P

Zadnego bolerka!:-)Dziewczyny Ci dobrze radza,popsujesz bolerkiem caly urok sukni.Tez jestem przeciwniczka bolerek,wiec sukienki z odkrytymi ramionami w ogole nie wchodza w gre w moim przypadku.Twoja sukienka jest sliczna,bedziesz na pewno swietnie wygladac:-)

Ten temat juz tu kiedys był. Bolerko zapsuje cały efekt, który jdaje to wyciecie. Moim zdaniem zostaje tylko welon, ewentualnie bez welony, kwiat we włosach i delikatny szal. aLe pierwsza opcja jest chyba lepsza ;)

Gość Alicja xD
bolerko nie będzie pasowało ale suknia przepiękna:)

dziekuje Wam bardzo dzisiaj ide odebrac suknie i bede ja przymierzac bedzie juz po poprawkach mam stres ze cos nie bedzie pasowalo, bede ja odbierac z tesciami i zobacze co oni powiedza chociaz widzieli ja na zdjeciach i nie przeszkadzalo im ze plecy sa wyciete

Gość co to w ogole za gadka
ze ''cos'' przykrywajacego plecy zepsuje efekt sukni-zalosne! jesli masz slub w kosciele to zdecydowanie powinnas byc ubrana a nie rozebrana...suknie w calej okazalosci bedziesz mogla POKAZAC w czasie wesela czy ciekawej sesji foto a nie akurta podczas tej godzinki w kosciele... no ludzie wezcie!bo mnie rozpier....takim haslem ze efekt sukienki bedzie spaprany... zalozylabym przynajmniej welon zaslaniajacy plecy...

w kosciele nie powinnas swiecic golymi plecami czy ramionami ze wzgledu na szacunek dla miejca, a przeswitujacy welon tego nie zakryje. Z tego wzgledu koniecznie bolerko. Urok sukni mozesz eksponowac przez cale wesele, msza to raptem godzina.

ale moze zalozyc cos innego a nie te okropne bolerka poza tym dłuzszy welon tez moze przykryc zreszto suknei ma dosc zabudowaną jedynie te wycięcie na plecach a je bez problemu moze przykryc dłuższym welonem

jakie bolerko? takie typowe do połowy pleców będzie wyglądało śmiesznie bo całego wycięcia nie zakryję. będzie wystawało jak hala spod spódnicy ;) chyba szal jest lepszym pomysłem, bo ramiona i tak masz zakryte

achajka piatka:) jestem w szoku ze dziewczyny tutaj tak radza :idz w sukni ,bo tobie ma sie podobac, a bolerkiem (lub czyms podobnym) spaprasz efekt.... no przeciez PM wybrala na miejsce swojego slubu kosciol-wiec chyba musi brac pod uwage ze w kosciele golym cialem sie ne swieci:)

to pozostaje szal, bo bolerko naprawde spieprzy efekt. będzie widac dół wyciecia :D Poza tym duższy welon przykryje wyciecie i nie bedzie go tak widać :P

ok bolerko nie pasuje ale mozna znalesc cos dluzszego.zdaje sobie sprwe ze PM ma swoj slub za 2 dni wiec i czesu malo na takie poszukiwania-ale znam autorke (jej nick) i wiem ze pokazuje sie na forum od dawna stad tym wieksze moje zdziwienie ze dopiero terza o tym pomyslala... oczywisicie pewnie i tak pojdzie z golymi plecami za namowa dziewczyn z kafeee,bo co mozna kupic na 2 dni przed?prawda?i jeszcze takie upaly....i nic nie pasuje....no nie ma wyjscia!

nie zakladaj bolerka, tak jak ktos pisal wszystkie bolerka wygladaja paskudnie :o mnie te plecy wcale nie raza, suknia jest wrecz skromna, nie masz odkytych ramion ani nic. suknia jest przepiekna, urokliwa, bolerkiem zepsujesz caly efekt.

myślałam o tym od dłuższego czasu ale słyszałam różne opinie sama byłam niezdecydowana , pani w salonie powiedziała żebym nie ubierała nic bo z przodu suknia w sumie jest zabudowana a plecy beda widziec tylko goscie, moze to glupie podejscie ale tez tak mysle, z przodu ramiona bede miala zakryte jak bede stala do oltarza gorzej jak by mi cycki wychodzily

Gość a więc takkk
suknia jest piękna, nie ma co ukrywać. Zarówno z przodu jak i z tyłu. Bolerka absolutnie do niej nie pasuje, a ja akurat przeciwniczką bolerek nie jestem. Moim zdaniem plecy powinnać jednak mieć w jakiś sposób zakryte. Nie chodzi o stare ciotki itd, jednak jest to ślub Kościelny i uważam, że na taki powinno się ubrać coś mniej odsłaniającego. Na weselu mozna szaleć. Teraz to już troche późno, ale ja bym zastanowiła się albo nad szalem albo nad długim welonem.

Gość sdf
glupi kroj jesli chodzi o kosciol...w kosciele nie pochwala tego..co innego cywilny powinnas cos narzucic,ale nie bolerko,bo kompletnie nie pasuje,a nie zakryje plkecow,a jakis szal,ale tak go przewiesic zeby np w postaci szarfy przewieszonej spadal na plecy..a koncowki po bokach na ramiona luzno,cos ala firanka,nie wiem czy zrozumiesz o co mi biega.. wlasnie,goscie beda widziec caly czas to pieeeeekne serce na twoich plecach..troche niefajnie,co? ja bym nie chciala,nie podoba mi sie zreszta,ale nie o to pytasz. przewiesilabym cos,jakis lekki zwiewny szal,zeby choc sprawic pozory ze chcesz sie troche zakryc,po wyjsciu z kosciola mozesz zaraz zrzucic.ale przed ksiedzem glupio....to tez swiadczy o podejsciu do kosciola..

Suknia piękna i bolerko ją zepsuje. Do kościoła jednak proponuję założyć długi welon.

daj sobie spokoj z bolerkiem. bolerka sa wstretne. ja np wogole z bolera zrezygnowalam. a suknia z gorsetem be zramiaczek.