Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millliii

mam 42 lata i staram się o dzidzię...

Polecane posty

Gość millliii

dopiero pierwszy cykl...mam nadzieję że sie udało...byłam u gina powiedzial że jajnik mam powiększony ale to raczej nie od ciąży...jeszcze pare dni niepewności...:-)

Gość pqajq
To Twoje 1-wsze dziecko?

Gość Mam nadzieje ze to prowokacja
bo w przeciwnym razie wspolczuje tej dzidzi!

Gość a niby czego wspólczujesz

Gość sexi mamuśka 28
widze na placu zabaw takie staruszki 40 letnie,które nie maja juz sily biegac za swoimi dziecmi.sapią, dyszą, dobrze,że się jeszcze nie rozlatuja. dziecko praktycznie nie ma matki tylko babcie od razu.Ale jak kto woli.Coraz wiecej starusdzek decyduje sie na dziecko, i coraz cześciej te dzieci rodza się z wadami róznymi,

Gość 40 letnia staruszka
Usmiałam się jak norka :D Glupota ludzka jest zaiste niezmierzona :D

Gość asinn
Ogólnie rzecz biorąc trochę głiupota rodzić 1 dzieco w tym wieku,a nawet kolene tez,bo przeciez młodosc jest od teggo,a po 40 to lepiej sobie fajnie,prawie beztrosko zyc i wyczekiwac na wnuki w niedalekiej przyszłosci.

Gość oj sexi mamuska
no to szykuj sie bo ciebie to tez wkrotce czeka skoro 40-latka to staruszka. ty bedziesz dyszeć i jeczeć a ja będę szaleć jak na dziarską "staruszkę" przystało!;D

Gość po 40-tce wyczekiwac
już na wnuki? no chyba, ze w rodzinach gdzie rodzenie dziecka zaraz po szkole jest normą.😴

nie kązdy moze i ma mozliwosc rodzic dzieci przed 30 ogólnie tak jest przyjęte ze dzieci sie niby zdrowsze rodzą ale j auważam ze co ma byc to bedzie widze wiele matek młodziudkich a niesttey dzieciątka są chore wiec to nie jest regułą ze jak jzu po 40 to musi byc chore Są plusy i minusy wszystkiego taka dojrzała mama swiadomie paluje nie zalicza wpadek dba o siebie od pierwszych dni jest otoczona bliskoscią i cieplem rodzinnym a to jest niesamowicie wazne potem jest oddana dziecku ma juz ułożone życie praca dom mąż wiec to nie jest wcale zły pomsył powodzenia autorko

Gość millliii
mam już 12 letnią córkę, czuje się dobrze, jestem zdrowa, szczupła, nie wyglądam na swoje lata ;-) nie wiem co w tym złego że chcę mieć dziecko...wiem że to ostatni dzwonek....

Gość alinkas
teraz 40 latki to atrakcyjne i zadbane kobiety wcale nie widze aby był starszukami aby zadyszki dostawaly itp

Gość jestem w 40 tc
Boze, ta polska mentalnosc jest porazajaca...Mieszkam od lat w Holandii i tutaj to normalne, ale oczywiscie w naszym zasciankowy kraju najlepiej jak matki rodza w wieku 18 lat :o, do tego wiekszosc wrecz uwielbia wciskac nochale w nieswoje sprawy, oceniac innych i oczywiscie krytykowac. Co za zenada! Do Autorki - zycze powodzenia i owocnch staran. Pozdrawiam :)

Gość powodzenia autorko
:-) Mnie się niestety nie udaje i już pewnie nie uda - ale co do ciebie mam przeczucie, że jednak tak! 🖐️

nie przjemuj sie głupimi komentarzami trzymaj sie i rób to co uwazasz za słuszne

Gość sexi mamuśka28
a do czego mam niby się szykować? ja w tym wieku bede miec prawie dorosłego syna, a nie w pieluchach sie grzebac. ja na starość tak sie we łbiwe pierdoli to ja wole zyć do 30 -tki.

Gość 40 letnia staruszka
Tyle sie mówi o tym, że starsze matki rodzą chore dzieci, a nikt nie mówi, że dzieci urodzone przez nastolatki mają takie same "szanse" na jakiś defekt :o Czy to nie jest swoiście pojeta polityka prorodzinna ? :P

Gość teraz to lepiej sie trzymają
40-tki i wyglądem i kondycyjnie niż 20-latki spalone na solarium.:D

Gość asinn
po 40-tce wyczekiwac c,hyba nie zrozumiałas tego co napisałam.Napisałam wyczekiwac w niedalekiej przyszłosci,a więc przyszłosc oznacza ,ze to za jakis czas.Np.kobieta ktora ur dziecko majac 24 lata moze miec wnuka w wieku 48,49 lat,bo jej dziecko moze ukonczyć studia majac 24,25 lat i w tym wieku moze miec dziecko.

Gość o odezwały sie
młodociane zbulwersowane mamuśki. :P

Gość sexi mamuśka 28
popradacie w skrtajności nie mowie o rodzeniu w wieku 230 lat, ale 40 to przesada.

Gość sexi mamuśka 28
miało być 20-tu.

Gość no nie wiem ja to bym
nie chciała być babcią w wieku 40-kilku lat.

Gość przesada dla ciebie
bo masz tak ograniczone myślenie.

Gość do jestem w 40 tc
Skoro mieszkasz w Holandii to chyba widzisz jacy sa tam ludzie ... mnóstwo tam inwalidow, osob chorych, zdeformowanych ;/ Kobiety wygladaja jak chłopy ... Pewnie pozne rodzicielstwo nie ponosi za to zadnej odpowiedzialnosci ...

Gość co za prostaczka
sexi mamuśka28 a do czego mam niby się szykować? ja w tym wieku bede miec prawie dorosłego syna, a nie w pieluchach sie grzebac. ja na starość tak sie we łbiwe pie**oli to ja wole zyć do 30 -tki Mamusko, swietny masz slownik :o Prosto z rynsztoka :o I takie wlasnie typy jak ty popieraja wczesne macierzynstwo...szkoda gadac :o

Gość No patrzcie laski sa
oburzone jak sie krytykuje ich wczesne macierzyństwo ale to oczywiscie nie przeszkadza im by krytykować macierzyństwo dojrzałe, co za hipokryzja.

Gość Przykład sexi mamuski
i jej wyrażania się to kolejny argument przeciwko zbyt młodemu macierzyństwu.:P

Gość puste malolaty
a 15-19 letnie gówniary matki bez szkoły to dobrze,