Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millliii

mam 42 lata i staram się o dzidzię...

Polecane posty

Gość asinn
To zalezy od kobiety.Jedna chce miec juz siwety spokoj w wieku 42 lat,a druga chce ponownie gotowac kaszki i opiekowac sie niemowleciem i to swoim ,a nie np.wnukiem. Ja mam 43 i nie chciałoby mi sie zaczyznac od poczatku.Mam odchowane dziecko,19 letnie .Tylko,ze ja w ogole nie miałam ochoty na 2 dziecko.Po prostu leniuszek z emnie,wygodnicka baba :-)

Gość millliii
wiem że w moim wieku może nie być to juz takie proste..potrzeba duzo szczęscia i pomocy z góry ;-)) ale chcę spróbować żeby kiedyś nie żałować.....

Gość jestem w 40 tc
do jestem w 40 tc Skoro mieszkasz w Holandii to chyba widzisz jacy sa tam ludzie ... mnóstwo tam inwalidow, osob chorych, zdeformowanych ;/ Kobiety wygladaja jak chłopy ... Pewnie pozne rodzicielstwo nie ponosi za to zadnej odpowiedzialnosci ... COOOOO??? HAHAH :D Boze, dawno sie tak nie usmialam :D Bylas w ogole kiedykolwiek w tym kraju? Wiesz jak tu jest, jaki jest socjal, opieka, LUDZIE, mentalnosc?? Matko...nie ma to jak polska propaganda...Jacy niektorzy ludzie sa naiwini to az glowa boli :)

Gość synonim_zla044
Uhahalam sie po same pachy jak poczytalam wypowiedzi niektorych z tego tematu.Co kogo obchodzi w jakim wieku chce sie rodzic dziecko?Mam 44lata ,23letniego syna i 6letnia coreczke i gdybym mogla cofnac czas i to powtorzyc to bym napewno urodzila. Trzymam za ciebie kciuki zalozycielko tego tematu a tu na forum jest temat "CIAZA po 40 czy byly starsze............." tam fajnie dziewczyny pisza i te co czekaja na ciaze i te co sa w ciazy i te co juz urodzily. Idz sobie poczytaj to jest fajne miejse i napewno cie tam przyjma z radoscia

Gość mi przede wszystkim
nie chciałoby sie starać ponownie o dizecko gdy już jedno mam w marę duże, nie chcialoby mi sie po prostu przechodzic tego jeszcze raz - chcialabym miec wreszcie czas dla siebie ale jesli ty tego chcesz to spoko.

Gość do jestem w 40 tc
Bylam dlatego pisze co widzialam. W porownaniu do Polski inwalidow tam w brud.

Gość sexi mamuśka 28
Ale to nie moja sprawa, wyraziłam swoja opinie gdyby jakas ślepa babcia nie zauwazyła. Dla mnie taki wiek to juz starość. A z zadbaniem- no coż kwestia gustu, jesli pomarszczona baba sie uczesze i pomaluje i to sie nazywa zadbaniem, to niech wam bedzie. i tak widac ze juz włosy nie te, ze pomarszczona, tu i ówdzie coś zwisa.

Gość do milli
trzeba było szybciej się obudzić. Teraz to lepiej poczekaj na dzieci córki (wnuki).

Gość asinn
no nie wiem ja to bym--a ja nie mam nic przeciwko gdy moje dziecko ukonczy studia,mbedzie miało 25 lat i bedzie miałao dziecko a ja zostane babcia w wieku 49 lat:-).jeszcze bede miała siłe aby zajac sie wnukiem od czasu do czasu :-)

Gość ja mam 37 lat i zaczynam
się starać o dziecko, pierwsze :P

Gość w porównaniu do Polski
inwalidów tam w brud? a moze jest tak dlatego, że w Polsce inwalidzi mało kiedy wychodza z domu wiec ich nie widać a tam żyją jak zdrowi ludzie i nie kryją sie w cztechech ścianach? to po prostu kwestia mentalnosci i udogodnień.

Gość sexi mamuśka 28
faktycznie za wczesnie zostałam matką miałam dopiero 26 lat.

Gratuluję :) mnie mama urodziła jak miała 42 lata i choć miała problemy z utrzymaniem ciąży, to wyrosłam na normalnego człowieka (czego nie można powiedzieć o tej 28-latce - zaraz mi pojedzie :P ) Powodzenia!

Gość chcialabym widziec
dzisiejsze super-młode 20-latki, miłosniczki solariów za 20 lat, te same ktore tak naskakują na 40-tki :D

Gość a dlaczego zaraz
sexi mamuśka, sokor teraz masz 28 to jeszcze 2 lata ci zostało i do piachu, zgodnie z tym co napisałas wcześniej :P

Gość do milli
do podstawówki na wywiadówki będziesz chodzić w wieku 55 lat.. buhahahahaa

Gość rannnnnnnnnnnyy
A MOŻE NIECH TAK KAŻDY RODZI DZIECI KIEDY CHCE I KIEDY NATURA MU NA TO POZWALA???????????

Gość sexi mamuska to ty już
pomyśl o odpowiedniej trumnie i miejscu na cmentarzu dla siebie.:classic_cool:

Gość jestem w 40 tc
do jestem w 40 tc Bylam dlatego pisze co widzialam. W porownaniu do Polski inwalidow tam w brud Wiesz co, sorki, ale nie rozsmieszaj mnie, bo jeszcze urodze :) Ja mieszkam tu prawie 10 lat, regularnie odwiedza mnie moja polska czesc rodzinki, przyjaciele, znajomi...a ty jestes pierwsza osoba, ktora wyskoczyla z takim tekstem :) Wiesz, naprawde zapraszam do tego kraju, bo cos mi sie wydaje, ze krecisz i to zdrowo :p Zapraszam nawet do mnie to ci pokaze jak naprawde wyglada Holandia, a wtedy bardzo sie zdziwisz i sam/a zaczniesz sie smiac z tych glupot, ktore wypisujesz :)

Gość do do milli
lepiej wtedy niz w wieku 25 lat.:P:P:P

Gość a dlaczego zaraz
Mnie nie przeraża wiek matek, mnie przeraża fakt, że debilki, głównie mlode bo w starszym wieku się tego tyle nie spotyka, rodzą kolejnych debili. Przepraszam normalnych, że tak ostro.

Gość sezi mamuśka 28
lnie nie pojade, "normalny" człowieku.Wyrazilam swoja opinie i tyle.nie zamierzam żreć sie ze starszymi, którym się"dzidziusia' zachciewa. Proponuje mimo wszystko kota.

Gość asinn
A ja nie rozumiem tej bzdurnej walki 40 latek z młodymi dziwczynami.Zauzwazyłąm,ze wiekszosc starszych pan chce jakos na siłe udowodnic,ze 40 latka to taka super,a te młodsze to jakies nieudacznice.Kochane kobietki dojrzałe,jezeli tak uwazacie,to same musiałybyscie byc jakies nieudacznice,jakeis puste młode kobiety jak ciagle takimi epitetami rzucacie w kierunku młodych kobiet. Ja sam mam 43 lata i jestem OK.ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy nazywanie młodszych kobiet solarkami i jakimis pustymi dziewczynami.Kazda kobieta jest jaka jest i to nie jest wazne w jakim jest wieku.

Gość I jeszcze jedno
młode matki co widac m.in. na tym topiku i wielu innych raczej nie potrafią przekazac swoim dzieciom tolerancji wobec odmiennych przekonań i poglądów (już nie wspomnę o ich słownictwie).

Gość do sexi mamuski28
hahahahahaha! a tobie nic nie zwisa?taka jestes idealna?moze zas sobie kupic kolo i sie nim j****ć w czolo?:):P piszesz ze jak bedziesz miala tyle lat to bedziesz miala prawie dorosle dziecko, ja mam 39lat mam dorosla 22letnia corke, poltorarocznego wnuka i za 2 miesiace bede miala synka:):) i gdzies mam twoja opinie. Tylko jeszcze dodam ze wedle twojego mniemania i wypowiedzi to ty juz tez bylas "stary rupiec" jak rodzilas pierwsze dziecko-ale to pewno wina tego ze bylas i jestes tak sexi :D:D:D

ludzie skad w was tyle jadu?? wazne ze jest to ciaza chciana (a nie wpadka malolaty, ktora mysli tylko c..), a czy w wieku 20, 30, czy 40 to indywidualna sprawa kazdej kobiety. chore dziecko moze urodzic zarowno mloda jak i dojrzalsza kobieta, sa przeciez badania prenatalne itp. rozwala mnie tez stwierdzenie, ze 40 to staruszka - ludzie nie porownujcie scharowanej zony i matki kilkorga dzieci, a moze i juz babci z kobieta, ktora w wieku 40lat planuje 1 dziecko. wiadomo, ze zycie roznie sie uklada, ale nie zrozumie tego ten, kto tego nie zaznal. jezeli decyzja pierwszego dziecka po 40 byla podyktowana znalezieniem partnera to ok, ale odkladanie decyzji o macierzynstwie w przypadku posiadania partnera uwazam za troche przesadzone, ale nie krytykuje tego tak jak inne obecne tu osoby.

Gość jak ktoś sie czuje staro
w wieku 30-40 lat to tylko współczuć.:P

Gość asinn
Przestancie sie żrec i pokazywac ktora matka lepsza ,starsza czy młodsza.Juz pisałam,ze jezeli ta starsza uwaza,ze kobiety młodsze sa głupie,to oznacza ,ze one same były głupie,a teraz madrosci tez nie nabrały,bo bezsensownie saie kłoca.

Gość mio- mio
do jestem w 40 tc Skoro mieszkasz w Holandii to chyba widzisz jacy sa tam ludzie ... mnóstwo tam inwalidow, osob chorych, zdeformowanych ;/ Kobiety wygladaja jak chłopy ... Pewnie pozne rodzicielstwo nie ponosi za to zadnej odpowiedzialnosci ... Kobieto, nawet nie wiesz ile niepełnosprawnych jest w Polsce! Tylko nasze niepełnosprawne dzieci siedzą w domach bo rodzice nigdzie z nimi nie wychodzą! W Holandii mają większe możliwości, nie muszą zbierać kodów kreskowych aby dostać wózek inwalidzki, a przede wszystkim RODZICE SIĘ NIE WSTYDZĄ Z NIMI WYCHODZIĆ, u nich regułą są badania prenatalne i łatwy dostęp do aborcji, więc to jest świadomy wybór rodziców, że jednak chcą urodzić i wychowywać niepełnosprawne dziecko. Nasze niepełnosprawne dzieci, porzucone przez rodziców idą głównie do rodzin adopcyjnych w Holandii.

Gość sexi mauśka28
widać że już schizofrenia pomału dopada co niektóre próchna