Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa25++

Czy taka odzywka uchodzi????????????

Polecane posty

Gość ewa25++

Wczoraj z moim chłopakiem wymienialiśmy wiadomości sms, napisałam mu: a lubisz mnie?? - tak żartobliwie, a on odpisał: "ja to lubię 4 rzeczy, zjeść, wypić, zaruchać i radia posłuchać" NO NIE czy to wypada??? nie jestem jakąś pierwszą lepszą laską tylko jego DZIEWCZYNĄ, jestem kobietą na poziomie, staram się być damą, a nie ulicznicą a on do mnie taki tekst wysyła. Czy to brak szacunku??

Gość inkkkkkkkkka
myślę że się wygłupiał:) My mężem teoretycnie też jesteśmy na poziomie,tzn tak nas postrzegają:) a piuszemy sobie takioe głupoty,gadamy też różne głupoty:)

Gość inkaaaaaaa
druga spawa gdyby ktos podsłuchał nasze intymne rozmowy to błby pewnien ze ma do czynienia z osobami które totalnie się nie szanują:) a my niekiedy prowadzimy pewną grę słowną która prowadzi....do łóżka:)

i ty jako wielka Dama obraziłaś się, tak?? ty musisz być strasznie nudna i spięta w życiu :D tekst jak najbardziej zabawny :D co więcej ustawiłm go jako opis w firmowym komunikatorze :)

zastanawiam sie skad sie tacy biora hahaha ale to nic moj facet z ktorym spotykam sie o 3 miesiecy zapytany po raz kolejny kiedy sie wybierzemy na kolacje odpowiedzial: ejjj mala a ty masz tasiemca czy co? I jak byscie sie poczuly?

Gość inkkkkkkkka
rany...my z męzem też nie latamy po restauracjach bo mezowi po pracy sie nie chcve:) ...rozumiem:) i taka odzywka nie zrobiłaby na mnie wrazenia:)

Gość gratuluję wyboru faceta
:(

Gość GUT UND MOTZNEE

Gość do ewki25
oczywiście że to chmaski i prostacki tekst. Facet nie ma do ciebie szacunku, albo po prostu jest takim badziewnym burakiem....zastanów się nad znajomością z nim. Poza tym "policzkiem" dla ciebie nie tylko była wulgarność smsa, ale również fakt że nie potwierdził że cie lubi... Swoją drogą nie pyta się nigdy o uczucia innych. Należy poczekać aż ktoś sam je nam wyzna.Inaczej można nie usłyszeć potwierdzenia i zostaje się z przysłowiową głupią miną...