Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oollkkaa

Olewa mnie . Co zrobic?

Polecane posty

Gość oollkkaa

hej. Od pół roku piszę z chłoakiem o rok ode mnie starszym sms-y., na gg itd. ;] Nie widzieliśmy się bo mieszka 600 km ode mnie. 2 tygodnie temu napisał mi smsa ze jestem wyjątkowa osoba, mam niesamowity charakter i że się chyba we mnie zauroczyl. odpowiedziałam mu ,że bardzo mi milo że ma o mnie takie dobre zdanie , ale nic z tego nie będzie. Że cenię go jako dobrego kumpla i nic więcej. On odpowiedział mi że nikt nie mówi tu przecież o miłości. Odpwoeidziałam że wiem, ale wole być ostrożna. Od tego wyznania napisał do mnie tylko raz, na drugi dzień po tym. Rozmawailiśmy b. krótko. Natępnie ja przez te 2 tyg. pisałam do niego smsy czemu się nie odzywa , co robi itd. Nie odpisywał na te smsy a widziałam ,że na nk był. Jestem na niego wkurzona na maksa. Mam ochtę usunąc go z nk i z GG. Czy powinnam to robić ? Doradźcie proszę ! ;) Pozdrawiam . : *

Gość gitarra
tez go olej

Gość a ja nieeeeee
no ja mu się nie dziwie, olałaś go a teraz się wielce burzysz, że cię olewa, no sorry, zdecyduj się dziewczyno! :o

Gość oollkkaa
No to w takim razie co miałam zrobić ? Dzieli nas 600 km !!!

ale tepa cipa jestes gosciu sie zauroczył ty mu powiedziałas spierdalaj i sie dziwisz ze nie odpisuje. odpusc tak jak i on odpuscił ;]

Gość
Ja bym sobie odpuscila,Gdyby sie tak zauroczyl jak ci napisal to tak szybko nie zerwal by kontaktu z toba.Wy sie nawet nie poznaliscie osobiscie a on az tak sie zauroczyl?? Ciekawe?Po co do niego jeszcze piszesz te sms-y,daj sobie spokuj nie warto.Ale takie jest moje zdanie a ty zrobisz jak bedziesz chciala.Pozdrawiam

najpierw opanuj swoje emocje.... mysl o osbie a nie o innych nie chce sie odzywac, jego strata... jego problem wszystko mamy zapisane co bedzie, wiec na sile po co si euczczesliwiac

Gość kolorowaa kredkaaa
A co innego chcesz zrobić? Po co się narzucać. Jak zechce to sam sie odezwie, nie to jego strata.

Gość oollkkaa
a gdy usune go z nk ? Bedzie to wygladac głupio ?

Gość oollkkaa
OK. CZyli teraz mam siedzieć cicho i czekać aż się odezwie... Tak ? ; >

ja bym napisała, że sprawia mi on dużą przykrość taką olewką. jeśli koleś jest ok, to zareaguje, przeprosi, wyjaśni. jeśli nie odpisze: jest dupkiem i nie warto się nim przejmować i pisać.

Gość oollkkaa
Przedwczoraj napisałam mu : "Hej. nie pisze do ciebie żeby zapytac sie co robisz, ani co u ciebie slychac.Chcialam Ci tylko powiedziec że bardzo mnie rozczarowales. Rozumiem ze mozesz nie miec kasy na sms-a ale moim zdaniem wypada chociaz puscic wedke.Pisze do ciebie a ty nic nie reagujesz.Takim zachowaniem pokazujesz ze masz kogos konkretnie w dupie. to wszystko co chcialam ci powiedziec. Milego wieczoru....czesc " Wiec jezeli nie odpisal to raczej DUPKIEM jest...

Gość uerfyvbuisdg
Wcale nie jest dupkiem. Tak na dobra sprawę co miał niby zrobić? Olałas go jak ci wysłał jasny sygnał, że cos dla niego znaczysz, to teraz on olewa ciebie. Po co mu przyjaciólka? A może uznał, że 600 km to za dużo jak na tworzenie czegoś. A poza tym, jakby ci odpisał to musiałby sie ze wszytskiego tłumaczyc i ostatecznie staneło by na tym ze bys go zwyzywała a po co mu to. Ja tam mu sie nie dziwie.Weź się ogarnij kobieto i nastepnym razem pomysl !

"Nie widzieliśmy się bo mieszka 600 km ode mnie." Po ile wy macie lat ?? Po 12 ?? :D :D