Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zupelnie wyjatkowa

tęsknię za TYM JEDYNYM.

Polecane posty

Jest TYM JEDYNYM. Tęśknię za nim jak cholera ale nie zrobię nic. On czuje to samo. Tyle. Chciałam się wyżalić bo mam chwilę słabości. Na ogól sie trzymam.

Gość ascdxcxc
To dlaczego nie jesteście razem?

Ehh...niby historia jakich wiele. Ja mężatka, on żonaty.Stwierdził, że nie będzie z kobiety swojego życia robił kochanki i próbował odejść od żony ale presja i wyrzuty sumienia i dziecko nie pozwoliły mu na to i wrócił. Ja nie zrobiłam nic. Zerwałam z nim kontakt. I tak sobie tęsknimy. Matrix. Uprzedzając pytania, kocham męża na swój sposób, jest cudownym człowiekiem. Ale nie jest TYM JEDYNYM.

ale presja i wyrzuty sumienia i dziecko nie pozwoliły mu na to i wrócił. " zrobił co swoje koleś i wrócił do swojego szeregu :) a ty pewnie myslałas że od zony i dzieci odejdzie ? ....

Wyjątkowa jestem z zupełnie innych powodów:) W ten fakt jestem dość banalna.

Nie myślałam, że odejdzie od roziny. Zaskoczył mnie tym.

Możecie się pastwić w dupie to mam. Wiem, że Was nie przekonam i nie taki był cel tego tematu. Zaraz się zlecą następni karmić mnie swoimi wytartymi mądrościami. Chciałam tylko powiedzieć, że tęsknię.

Bo mam chwilę słabości i nie mam komu o tym powiedzieć. Wypiszę się i wrócę do normy. Tyle.

Nie próbuj mnie prowokować. Ja Ci odpowiem, Ty to wyszydzisz i będzie po dyskusji. A ja serio mam to gdzieś. Też byłam taka "mądra" jak Ty więc dajmy temu spokój. Już mi mija słabość powoli więc dzięki, chyba niezamierzenie mi pomagasz.

Ehh wy głupie baby :o Tęsknicie, a same nie wiecie za czym :o Gdyby TEN JEDYNY :o był z wami, to też by coś wam w nim nie odpowiadalo, głupiutkie stworzonka :o