Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronimineral

czy imie Vivienne jest naprawde takie zle?

Polecane posty

Gość kurde blacha .
-dzien dobry. Chciałam się do lekarza zapisać. Vivienne Żak itd... - Jak????? - Vivienne - A jak to się pisze??? i tłumacz każdemu, jak się pisze, jak się czyta itp...

Gość ale wy nie czaicie
ze polskie prawo nakazuje uzywanie polskich form?? jakas wiwianna jesli już powinna byc...

Gość kurde blacha .
Kurde nawet i Wiwianna to tak chujowo. Ja osobiście bym wolała być kasia, Ania itp.

Gość koraobora
Ludzie jakie wy pierdoly opowiadacie niepojete ;| Kobieto wez przestan sluchac tych glupot o zmianie literek itd. im sie w tych pustych glowach poprzewracalo. Po drugie zrobisz dziecku przyjemnosc nadajac mu takie imie, bedzie ono wtedy jedyne i wyjatkowe mówie ci. Jak dziecko dorosnie to nie bedzie juz tylu zdegenerowanych i wiesniackich osob w polsce.

Gość veronimineral
już było - skoro tak uważasz to powodzenia ;) kłócic sie nie bede, a temat zakladam 1 raz, choc wczesniejszy tez czytalam. papiery nie beda zalatwiane w Polsce, tylko za granica, ze wzgledu na meza. ide, dziekuje niektorym za opinie. ;)

Gość kurde blacha .
Wiesniackich osób :D :D Dla mnie takie imie jest wieśniackie.

Gość koraobora
Ja jakos mieszkam za granica, i tutaj wszyscy musza literowac swoje imiolna gdziekolwiek ida. BO TO CHYBA NORMALNE W OTWARTYM SWIECIE. i normalne chyba ze sa tu ludzie z róznych krajów z przeróznymi imionami. Jakos nikt nie robi z tego zadnego PROBLEMU. WSZYSCY JESTESCIE TUTAJ OPOZNIENI W ROZWOJU RAZEM Z TA CALA POLSKA . heheh

Gość zetoja
zarabiaj klikajac w banery reklamowe, dziennie minimum 2,50 min. 25 reklam do klikniecia, po 20 gr kazda dorob do kieszonkowego www.polski-bux.pl/?r=zetoja

rzeczywiście. w urzędach itp będzie trzeba przekształcić to imię tak żeby była literka "a" na końcu.

Gość sexiflexi
Vivienna po polsku :) Vivienne kojarzy mi się z francuskim pochodzeniem. A Aurelie? po francusku - Po naszemu Aurelia? Byle nie NIKOLA :O oklepane. Ps. Wszystkie dzieci o imieniu NIKOLA są grube , roztyte :O Nie widziałam szczupłej a w zasadzie normalnej dziewczynki o tym imieniu.

ktoś daje dziecku obce imię i chce żeby je wymawiać np po hiszpańsku włosku itd.....ale tak się nie da....nie każdy umie tak powiedzieć...u mojej córki w klasie był Enrique....chyba jakoś tak się pisze , a pani na wywiadówce....Enryko ...kicha

Gość sexiflexi
no właśnie Ja mam nazwisko w którym są literki ci w środku i powinno się czytać właśnie ci a wszyscy czytają ć i chujowo to brzmi :O tragedia każdego trzeba poprawiać

Gość madziuchna1234
imienia Vivienne w Polsce byś rzj ie mogla nadać bo prawo mowi ze ma sie konczyc na "a" ale jak pisałaś coś tam o zagranicy to czemu nie. Choć wg mnie ładniej brzmi po włosku : Viviana. nie sądzisz? łatwiej będzie polakom wymówić. hehe. Ładne imię i napewno lepsze niż Ania Kasią Srasia czy jakaś Zuzia brr. Ale co sie komu podoba. Ja osobiście córce chce nadać imię oryginalne miedzynarodowe ale spotkane też w Polsce - Gloria. Pozdrawiam

Gość Wercis
Nazwij dziecko jak chcesz jeśli bedzie miało potem problemy w szkole to zawsze mozna zmienic ;DD

Gość vivienne he he
ha ha ha strasznie nadete i pretensjonalne meliniarze kochają tak nazywać swoje latorośle :G

Gość he he racja meliniarze
kochają jeszcze andżeliki, dżessiki, nicole, glorie, keviny itp

to już lepiej jakbyś miała nazwysko zakończona na -ski. Wiesz, że te z -ak, -ek to nazwiska ze wsi?:P Imię ładne, ale nie do tego nazwiska. Chcesz sobie podnieść status społeczny takim imieniem dla dziecka czy co?

Gość bplus
To imie jest beznadziejne... bo jak wolac na dwulatkę Wiwa,Wiwien czy Wiwienka, dzieci przeinaczają i wychodzi Wisienka Albo wyobrazmy sobie plac zabaw i mamusia wołajaca "Wiwien uważaj bo spadniesz z hustawki" - dla mnie to jakaś parodia. I jak obserwuje mamusie na placu zabaw to te, które bezosobowo zwracaja sie do dzieci dały im czarowne imiona. Pewni ludzie, których znam dali na imię tak swojej córce i jak ich obserwuję nie zwracaja się do małej po imieniu, ciekawe dlaczego....?:) A zapomniałam dodać ,ze dziecko uszczesliwili drugim imieniem również, brzmi ono Dzesika( pewnie pisane po angielsku ale ja sobie pozwoliłam na wersje Polską)

Gość tekla123
jest bardzo piękne imię,ale jak masz zamiar mieszkac w Polsce lepiej daj jej na imię WIWIANA,u nas w małej miejscowości niedawno urodziła sie dziewczynka o imieniu Wiwiana..lepeij brzmi imię zakończone na "ana"!

Gość zaklin
MOJA CORKA MA NA IMIE VIVIEN NA DRUGIE MA VIRGINIA OBA SA PIENE.

Gość zaklin
a ty zosia

Imię samo w sobie piękne. Ale mi się źle kojarzy: Vivienne Westwood, która jest okropna, Vivienne - imię prostytutki granej przez Julię Roberts w Pretty Woman:) Imię jak pisałam piękne ale mam nadzieję, że mieszkasz za granicą a ojciec dziecka to jakiś obcokrajowiec bo w przeciwnym razie pomysł jest idiotyczny: matka: Basia, ojciec: Krzysio a córka Vivenne Kowalska... no błagam....

Gość gość
"Wszystkie dzieci o imieniu NIKOLA są grube , roztyte. Nie widziałam szczupłej a w zasadzie normalnej dziewczynki o tym imieniu." Oj nie wszystkie, moja luba to piękna, szczuplutka i wysoka kobieta, a ma na imię Nikola.

Gość gość
Do kogoś od Jaśminy: genialne, jeden z wielu moich typów, które moim zdaniem są oryginalne, póki co niepopularne, ale nie ośmieszają i nie trzeba ich literować. Roma, Sława, Blanka, Bianka, Róża :)