Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronimineral

czy imie Vivienne jest naprawde takie zle?

Polecane posty

Gość gość
Vivienne to piekne francuskie imie! A zdrobniale mozna mowic Vivi:) Moja corka ma tak na imie i szczesliwa jest z tym imieniem! Polacy sa strasznie ograniczeni!zenada

Gość Polska o chory kraj
Dokładnie. Polska to saścianek Europy jeszcze jest. Ale jescze jedno pokolenie i wszystko się unormuje. W całej UE można nadawać imie Vivien tylko w Polsce NIE. Nad czym bardzo ubolewam, bo chciałem córce nadać to imie ale USC mnie sprowadził na ziemię. Znam przypadek gdzie rodzice musieli postarać się o zminę obywatelstwa dziecka aby nadać mu imie. Przecież to jest chory kraj!!!

Gość gość
no ladne nawet

Gość Vivi Vivi
Bardzo piekne imie. Popularne ostatnio na Słowacji - ale chyba Vivien. Duzo malych dzieci, na ktore wolaja Vivi. Szkoda, ze w Polsce jeszcze nie mozna nazywac dzieci tym imieniem :-(

Gość gośćA
dajcie kaska buhahahah kaska max wiocha zalatuje boze ludzie obudzcie sie vivienne piekne imie

Gość gość
A bedziesz zawsze pamietala o odpowiednim akcencie? I ludzie wokol tez? Sprobuj wypowiedziec z polskim akcentem, brzmi duzo gorzej.

Gość gość
Tylko francuski akcent brzmi dobrze, polski brzmi jak dzesikka czy andzelika

Gość gość
Wiwien.

Gość gość
Vivienne to jest Francuskie imię! U nas staropolskie imiona to Maria Zofia itp a we Francji między innymi jest Vivienne, które jest bardzo piękne <3 mi też mówili skrzywdzisz dziecko, nie będzie potrafiła samodzielnie poprawnie napisać na początku i będzie jej ciężko itp BZDURA! Teraz nie wyobrażam sobie żeby moja córka miała inaczej na imię. Jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś krzywo się spojrzał itd a co do nauki jest bardzo mądra i bardzo dobrze i bez problemu potrafi się podpisać! W moim otoczeniu jest bardzo dużo dzieci onietypowych i NIE POLSKICH imionach i nikt nie ma z tym problemu! Najlepiej napisać i wysmiac żałośni ludzie!! Pisząc takie rzeczy sami z siebie robicie ograniczonych pustych kretynow :) Tak na zakończenie.... Podobają mi się nasze Polskie imiona nawet bardzo ale każdy ma prawo do wyboru jak da na imię swojemu dziecku i nikt nie powinien tego krytykować poprostu :) Pozdrawiam ✌✌✌✌✌✌

Gość gość
Hmm ja dałam na imię mojej córce w 2010 r i bez problemu... VIVIENNE <3

Gość gość
A ja Ci napiszę tak imię jest super i sama bym tak nazwala córkę i nie patrz na zdanie innych to Twoje dziecko i nazwij je tak jak Ci się podoba. Ile ludzi tyle gustów wiec trudno wszystkim dogodzić. Pozdrawiam

Gość Zielak
Nie wierze. Czemu w takim razie Wy Polskie kobiety którym tak bardzo nie podobają się wasze imiona nie zmieniacie ich później jak dorośniecie? Polska - polskie imiona. Kurwa brak słów co te idiotki maja w głowach :).

Gość gość
Moja siostra nazywa się Viviana i mi się bardzo podoba