Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co mysli o

DORADZCIEC COS!!

Polecane posty

Gość ta co mysli o

mam 26lt mieszkamy razem z chlopakiem w wynajmowanym mieszkaniu jestemy oboje studentami, ja zaczelam studia pozno, za 3 lata konczymy studia, pracujemy bardzo ciezko nie mamy czasu na nic, niczego sie praktycznie nie dorobilismy, no bo jak tu sie dorobic czegos bedac na studiach, o pomoc ze strny rodzin nie ma mowy, sami o wszystko musimy zabiegac. Moj problem polega na tym, ze od jakiegos czasu mysle o dziecku, nie chce czekac do ukonczenia studiow,ale jak ja mam to zrobic, kiedy oboje pracujemy i tyle co starcza n oplacenie studiow i na zycie , skad wziasc peniadze i wogole , pomozcie co mam zrobic?

Gość njjdd
niestety musisz czekać, ja Ci kasy nie dam

Gość polak_mały
dzieccko to szczescie, ale rowniez i obowiazek, musisz sie zastanowic czy stac was na dziecko, wiadomo po urodzeniu nie bedziesz mogla pracowac, czy facet bedzie w stanie zarobic na wasza trojke

Gość ta co mysli o
moj facet nie bedzie w stanie zarobic na nas, bo nie zarabia kokosow, w dodatku pracuje na pol etatu bo ma dzienne studia, to jest nie fair bo nie wiem jak ale moje kolezanki maja dzieci juz pare lat wczensiej i maja facetow i koncza studia i daja rade, ale jak? rodzice im pomagaja czy co?to ma czekac do 30tki?