Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooo Fantazja

Wysokie szpilki na wesele?

Polecane posty

jak dla mnie fantastycznie, ale ja nie mam ani wady postawy ani kłopotów z równowagą:D

Ja też nie mam problemów z tym, tylko że ja mam 175 cm i jestem szczupła 55kg,i nie wiem czy w tej sytuacji powinnam wybrać takie szpile...

Słyszałam że z zary są nie wygodne :O i teraz już sama nie wiem.Z drugiej strony skoro buty w tym przedziale cenowym są niewygodne to jakie mogą być tańsze :O

jeśli na codzień nei chodzisz w szpilkach to nie ma mowy- będziesz siedziała, ja ćwicze szpilki cały rok:D

Gość zapytam co mi szkodzi
a czy na codzień chodzisz w butach na obcasach? wytrzymujesz w nich cały dzień? nie bolą Cię nogi? proponuję albo zabrać buty awaryjne - na zmianę albo wybrać od razu niższy obcas choć nogi w takich szpilkach wyglądają fantastycznie...

No właśnie nie chodzę na co dzień ponieważ bez tego jestem wysoka no i nie wiem czy nie będę wyglądać jak na szczudłach :O

Gość SLUCHAJ MNIE
jak na codzien chodzisz w wysokich szpilkach to nie powinnas miec problemow. ale jak jestes taka wysoka to i w nizszych szpilkach bedziesz wygladac dobrze. najwyzej wez druga pare nizszych szpilek i w razie czego zmienisz w trakcie i po problemie :)

Gość kaska.
zgadzam sie z poprzednia wypowiedzia .;D jesli nie chodzisz na codzien, to bd Cie bolec strasznie stopy, to raz, a dwa za dlugo w nich raczej nie wytrzymasz, i bd Ci utrudniac poruszanie sie. jestes wysoka, kup sobie czolenka na nizszym obcasie.;)

Mam figurę taką jak Jourdan Dunn (ta na samym dole),ale co innego na wybiegu.Strasznie korcą mnie, kiedyś chodziłam i nie miałam problemów,natomiast nie wiem jak będzie przez całą noc.Myślę że po prostu wezmę zapasowe :)

Do tego dochodzi kwestia tego, że buty w sklepie zmierzysz i ocenisz, czy są stabilne i wygodne, przez internet już nie. Nawet jeśli przed weselem spróbujesz pochodzić trochę na obcasie, żeby sie przyzwyczaić, to kupione buty mogą sie okazać niewypałem. Więc inne na zmianę są bardziej niż wskazane.

Ja ostatnio byłam na weselu i było strasznie ślisko-więc ściągnęłam buty. Nogi nie bolały ani nic, tylko, że jeździłam po rakiecie :D::D

Gość Lipsssss
wariatka- zenujące:O

Gość Lipssssssss
nie no nic, nic. poprostu zenująco to musiało wygladac, wesele pewnie w "remizie na wsi"

choćby nawet to, co? Pff, co Ty sobie myślisz-biedaki, to sobie na bosą potańczą?! a ty to pewnie taka bogata:/ jak ja nie cierpię takich ludzi:/ Wesele było w bardzo ładnym miejscu, w dużym mieście. !Wszyscy się bardzo dobrze bawili- bez butów i udawania kogoś kim nie są :P