Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam troche inne pytanie

problem z allegro

Polecane posty

Zakupiłam dwie pary butów na allegro zapłaciłam za nie 15 lipca w ndniu zakupu powiedzmy,ze pieniadze z poczty idą 3 dni czyli w piatek powinny byc na końcie Sprzedawca logował sie na allegro 17 lipca na moje meile nie dostaje odpowiedzi a przesyłka do tej pory nie dotarła jak mam to teraz rozwiązać?? dodam, że telefonu na allegro nie podali i,ze wcześniej juz u tego sprzedawcy kupowałam buty i nie było problmeu aha i zapłaciłam raz za przesyłke bo nie było informacji, że trzeba do niej dopłacić i sprzedawca tez mi nic na ten temat nie napisał

napisz do allegro niech go postraszą może cosik to da a jak nie to go postrasz policją

Gość aleś ty głupia
Najlepiej przez jakiś punkt opłat płacic - zawsze masz pewno, ze napewno dojdą, a pocztą to czasami pieniądze idę tydzień jak nie lepiej :o

Do allegro napisałam ale tam się wyświetla,ze mają jeszcze 88 dni do rozwiązania sporu meile do sprzedawcy piszę codziennie, gg też nie odpowiada

Nie jestem głupia!!!! zawsze płace na poczcie i zawsze pieniądze dochodziły w max 3 dni robocze !!!

Gość aleś ty głupia
Ja też tak myślałam do czasy gdy "przypadkiem" na poczcie moje 136 złote nie zgineły :o :(

Gość tylko ty uuu
na poczcie dochadzą do tygodnia takze nie badz tego taka pewno ze doszly w 3 dni

Dobra to niech nawet tydzień idą... To i tak paczka powinna juz być stratna duzo nie będe bo buty kosztowały mnie 66 ziko i pewnie na policji by mnie wyśmiali

bardzo dużo kupuje na allegro i pierwszy raz jestem w takiej sytuacji dlatego zbytnio nie wiem co mam zrobić

wielkie dzięki