Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja123112131321

problem z nią

Polecane posty

Gość ja123112131321

Witam mam problem z moją kobietą nie wiem czemu tak jest nie znam sie na tym ale sex z nią trwa 2-3 min. Chwile po rozpoczęciu ona dochodzi i mówi że ją strasznie boli i wogóle. Kiedyś ja wogole nie dochodziłem albo musiała dokańczać to w inny sposób, ale teraz już się trochę przyzwyczaiłem i staram się to robić jak najszybciej. Niekiedy zdarzą jej sie 3 orgazmy podczas jednego stosunku, powinienem sie cieszyć bo wiem że nie które dziewczyny nie mają wogole ale 2 min to trochę za szybko. Może jest jakiś sposób na te problemy.

Gość vgnas1991rok
powodow jest sporo byc moze twoja kobieta jest spieta lub moze ma jakies problemy z czyms powinienes ja zapytac pozdro

Gość ja123112131321
raczej nie. jestem juz troche z nią i jak by tak było to bym wiedział. wogole rozmawialismy o tym i ona tez nie wie dlaczego

Gość _Misiek_
Absolutnie nie spiesz się a wtedy ona będzie mieć tych orgazmów więcej. Bardziej tego zasmakuje a bóle z czasem ustaną. Poza tym po kwadransie spróbujcie ponownie a gwarantuję że będzie smakować jeszcze bardziej.

jakby była spięta to nie miała by orgazmu.... moim zdaniem ona właśnie udaje orgazm żebyś z niej wyszedł właśnie dla tego, że ją boli. Rozmawiałeś z nią o tym??

Gość kurde blacha .
ja też myśle, że udaje.

Gość ja123112131321
"_Misiek_" próbowałem już dużo rzeczy i nic nie pomaga raz mi sie juz pobowalismy tak na siłe to myślałem ze umrze mi z bólu. A z tymi żelami to coś pomyśle bo strasznie sucha jej sie robi troche po orgazmie. Rozmawialem na pewno nie udaje orgazmu, dam sobie reke uciać:)

Gość fdeee
Ja mam taką nadwrazliwość na dotyk po orgazmie, po sexie oralnym męża wręcz odpycham, bo dotyk przetaje być miły, lepiej jest w czasie penetracji, jak się zbliżam do orgazmu to zmiana pozycji, dzięki temu mogę dłużej. Z czasem tez nauczyłam się przezywać orgazm wielokrotny, dzieki zgraniu z partnerem.

troche małoprawdopodobne kobiety świetnie orgazm potrafia udawać ja sie nauczysz spuszczac w pare minut z kolejną laska bedziesz miał problem a ona zToba spróboj ja czymś mniej podniecić np zacznij sie z nia kochac posmarkany acha misiek spad na drzewo

Gość ja123112131321
"fdeee" ile Ci zajęło nauczenie sie tego?

Gość ja123112131321
Prosze nie wkręcajcie mi że udaje orgazm. bo dał bym sobie głowe uciąć jestem świecie przekonany ze tak nie jest. "bileter" nie musze sie o to martwic bo nie bedzie innej laski :P.

Gość fdeee
kilka miesięcy, może dwa trzy, mój mąż jest bardzo wyrozumiały, dużo rozmawiamy ze sobą o sexie. Poprzedni facet nie był ani cierpliwy ani wyrozumiały ciągle słyszałam 'jak to nie możesz? kobieta może zawsze" i wierz mi sex z nim to była udręka, a mógł dłuuuugo.

Gość fdeee
mam pytanie twoją partnerkę boli cały czas czy tylko po orgaźmie?

Gość ja123112131321
Ja też jestem wyrozumiały ale to trwa już rok. Ona też próbuje niekiedy zdarza się że robimy to na siłe. Ale mi samemu robi sie jej wtedy szkoda bo widzę że ją to boli. Myślę że kiedyś sie to zmieni

Gość _Misiek_
Myślę że dobrze by było aby Ona poradziła się ginekologa. Zapisze jej jakiś żel i z czasem problem zniknie.

Gość ja123112131321
Trochę po orgazmie. Może to też troche przez to ze wtedy staje sie strasznie sucha.

Gość fdeee
My mamy inny mały kłopot z sexem, i mimo skrępowania byliśmy wczoraj, razem u seksuologa, już wiemy, że będzie ok. Może i wy spróbujcie, wizyta kosztuje od 70-100zł, warto, tym bardziej, że jak widzę traktujecie się poważnie.

Gość fdeee
suchość powduje ból, ale czy to jedyna przyczyna, spróbujcie z kremami tak jak pisali ci inni.

Gość ja123112131321
No oczywiście że tak. Tylko że nie wiem czy isc do ginekologa czy do seksuologa.

nie ma co rozkminiac opinia ginekologa bedzie najbardziej odpowiednia odpowiedzią na twoje pytanie... mówisz że ostatnia nie żartuj kto powiedział że miłośc musi iśc w parze z monogamią...religia nic tylko zakazuja co dobre...

Gość ja123112131321
Nie wiem fdeee spróbuje z jakimiś kremami ale wolał bym żeby to było tak bardziej naturalnie.

Gość fdeee
i będzie, ale potrzeba na to czasu, bo teraz sex kojarzy jej się z bólem i tak się do tego nastawia, jak zacznie odczuwać przyjemność, to sama zacznie cię napadać, jak ja swojego, własnie dostał serię smsów do pracy co mu zrobie jak go złapie :-) po powrocie z pracy... uprawiacie sex oralny? Jak reaguje? Też boli? Bo może na jakiś czas zostanie tylko przy takim...

Gość ja123112131321
Fdeee ona własnie nie boi sie sexu. Ona to jest taka mała nimfomanka :D. Niekiedy zdarzyło sie że robiliśmy to 2-3 razy dziennie. Lubi sex oralny ale własnie tylko przed stosunkiem bo potem ją boli.

Gość fdeee
to typowa nadwrazliwość na dotyk, ja z tym żyję,a duzo się kochamy, czasami ból wraca, przetrzymuję go chwilę a potem wszytko wraca do normy... Będzie dobrze, cierpliwośći...

Gość ja123112131321
No mam taką nadzieje. Dzieki za wszystko :). Ja zbijam, pa.

Gość _Misiek_
Do seksuologa możecie iść razem. Myślę ze on na pewno znajdzie jakieś rozwiązanie.

Gość atk222
Może dłuższa gra wstępna? Sprawdź internetowy sex shop: http://emilosc.pl Powinieneś znaleźc tam fajne zabawki, olejki, żele itd. które powinny pomóc :)