Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *************

błagam faceci pomóżcie!!!czego wy tak naprawde pragniecie???

Polecane posty

Gość *************

od niewiem jakiego czasu zastanawiam sie nad meskim sposobem myślenia....nierozumiem np.dlaczego wolicie przeciętną dziewczyne, niz podejscie do inteligentnej i bardzo ładnej . dlaczego łatwe dziewczyny maja u was powodzenie a te na prawde wartościowe sa same? czego wy tak na prawde pragniecie????niech któryś fajny facet mnie oswieci>>> ja nie uwarzam sie ani za brzydka ani za głupią- niestety a moze stety nadal jestem sammotna a w koncu mam 19 lat

Wielu woli przeciętna dziewczyne ponieważ idą na łatwizne nie chcą się męczyć adoracją zbyt długo. Wielu boi się inteligentnych kobiet.

Ustalmy coś: - my chcemy dziewczyn ładnych. To, że ty się za taką uważasz, to wcale nie musi być zgodne ze stanem faktycznym - lubimy seks. po prostu. Jak któraś nam utrudnia, albo stawia jakieś zapory - szukamy innej. - lubimy tez spokój. Tak, mecz i piwo z kolegami sa dla mnie wazniejsze niz komedia romantyczna z tobą. Coś jeszcze jest niezrozumiałego?

Gość *************
ale ja wcale nie powiedziałam ze należy facetów hamowac etc.kazdy w zwiazku powinien miec swoja odrębnosc. ale ja mówie o poczatkowym zapoznaniu. dlaczego np inteligentne kobiety was odstraszaja zamiast przyciagac. lepiej miec gorsza byleby sie nie wysilac??? to jest dla mnie nie zrozumiałe. a co do urody to wiadomo kazdy ma inny gust a o nich sie nie dyskutuje. bo to ze zazwyczaj łaczy sie brzydka dziewczyna z ładnym i przystojnym facetem to juz kompletna paranoja/albo na odwrót. i znam wiele takich par to mnie przeraza

To może za mało imprezujesz? Ludzie najczęściej poznają się przez wspólnych znajomych.l Dziewczynie jest bardzo łatwo faceta poznać. Wystarczy, że będzie miła, pouśmiecha się trochę. Facet ma gorzej. To on musi wymyślić jakiś bajer, zaproponować spotkanie :P

:D pokaz fote to raz. >dlaczego np inteligentne kobiety was odstraszaja zamiast przyciagac kto ci takich bzdur naopowiadał?:D

zazwyczaj łaczy sie brzydka dziewczyna z ładnym i przystojnym facetem to juz kompletna paranoja/albo na odwrót. Fakt są takie pary. Ale większość raczej dobiera się podobnie co do urody. I sądzę, że jak dziewczyna jest ładna i nie ma chłopaka to albo ma za wysokie wymagania, albo jest nieśmiała albo ma zły charakter.

Gość *************
imprezuje? wydaje mi sie ze wywazyłam zdrową ilośc imprez. chodze na rózne spotkania z przyjaciółmi, jeżdze na dyskoteki, chodze do klubów,....nic z tego. nawieksza śmiałość maja do mnie sami palanci zapatrzoni w swoje chore ego....zbyt pewni siebie by dostrzec własny idiotyzm. a odnosnie tej inteligenci to czytam niektóre fora i to sami mężczyźnie przyznają chyba że Ty Mały Książe jestes wyjątkiem:P byłaby to pocieszajaca mysl:P

To obstawiam, że masz zbyt wysokie wymagania :P Może czasem warto dać szansę idiocie :P Bo może się okazać, że jego idiotyczne zachowanie było spowodowane chęcią przypodobania się Tobie

Gość robieme krecheeee
faceci nie chca glupich, pustych laseczek na stale (chyba, ze sami tacy sa i nie zauwazaja tego u innych), ale tez nie chca (w wiekszosci) zeby byla inteligentniejsza, bystrzejsza, bardziej wygadana niz oni. krotko mowiac, przecientosc intelektualna z mila buzka i waga w normie jest w cenie. 🖐️

Gość robieme krecheee
*przeciętnosc

Gość *************
ale problem w tym ze tworzac zwiazek nie chciałabym jakieś banalnej przygody z niedojrzałym dzieciakiem....dac szanse idiocie=dawac szanse wiekszosci, a przeciez nie zaliczam sie do szybkich łatwych etc. jestem tą co odstrasza:P:P moje wymagania no cóz, kazdy ma jakies priorytety ale bez przesady nie szukam ksiecia z bajki choc mozze takowy istnieje....bardzo chciałabym spotakc normalnego faceta, z którym mogłabym konie krasc i nie przeszkadzałoby mu we flircie inteligencja i elokwencja dziewczyny

>dlaczego np inteligentne kobiety was odstraszaja zamiast przyciagac kto ci takich bzdur naopowiadał? mały książe w wieku lat 19 , pewnie też fantazjowałeś na wiele tematów ;) autorko masz 19 lat i jesteś sama ? no wręcz niemożliwe .... ;)

Gość massi 2009
dla mnie kobieta musi byc twarda moze nawet dominujaca powinna miec faceta pod kontrola

Gość dobra rada****
Widac ze szukasz kogos wartosciowego, a w twoim wieku faceci szukaja takich, ktore dadza sie szybko przeleciec bez zbednego wysilku. Zacznij obracac sie w towarzystwie starszych od siebie facetow. Tacy maja juz inne priorytety niz zaliczyc jak najwiecej lasek tylko docenia bardziej to kim jestes w srodku.

Gość robieme krecheee
massi 2009, a jestes kobieta czy mezczyzna?

'dla mnie kobieta musi byc twarda moze nawet dominujaca powinna miec faceta pod kontrola' intrygujace... chlopcy w wieku 19 lat to DZIECIAKI i wiem co mowie. poczekaj jeszcze troche nic na sile. zawsze mozesz sprobowac z kolezankami.... ;) nie zdradza, zrozumieja, wysluchaja, beda ladnie wygladac zawsze czyste i zadbane... ;)

Gość *************
niemożliwe a jednak prawdziwe.....ale starsi faceci tez maja swoje wymagania. a poza tym pozostaje sfera erotyczna. oni maja seks juz za soba a ja nie mam na to ochoty, przynajmniej narazie nie mysle o tym.

Gość kolorowaa kredkaaa
Co tu z Tobą gadać jak widać i tak wiesz wszystko lepiej. Lily ma racje, skreślając tych wg Ciebie idiotów nie dajesz też szansy tym "normalnym". Wymyśliłaś sobie, że jesteś zajebista i chcesz, żeby ktoś padł Ci do stóp i zaimponował równą Twojej inteligencją i urodą. Pewnie nie spotkasz takiego nigdy. To nie chodzi o to, żeby polecieć na pierwszego lepszego, ale żeby nie skreślać na wstępie wszystkich, którzy nie podchodzą pod Twój ideał.

Gość KazdyFacet
Ja mysle ze jak zaczniesz myslenie od tego ze facet chce spokoj to odzyskasz odpowiedz. Facet nie chce kobiete dla ktorej musi wszystko zalatwiac, w takim sensie powinna byc samodzielna. Facet nie chce za ladna kobiete bo kazdy ja tez chce, i jest malo bardzo ladnych kobiet ktore tego nie wykorzystuja, jak sie znajdzie taka z dobrym charakterem to okay ale malo jest takich. A z tym powodzeniem to faceci musia sie zdecydowac bo tu jest paradoks, facet chce seks, ale chce kobiete ktora sie szanowala, gdy szuka zwiazek. Moja opinia, i to tylko moja, to warto poczekac na zwiazek z porzadna kobieta niz przespac sie z 20-30 takich latwych, znam to z doswiadczenia. Tyle

Gość messi 2009
jestem mezczyzna

Gość dobra rada***
oni maja seks juz za soba a ja nie mam na to ochoty, przynajmniej narazie nie mysle o tym. No to takie rzeczy to tylko w erze. Moze poszukaj sobie kumpla a nie chlopaka.

>a odnosnie tej inteligenci to czytam niektóre fora i to sami mężczyźnie >przyznają chyba że Ty Mały Książe jestes wyjątkiem ah jak dobrze byc wyjatkowym :D >Mały książę, ty nie filozuj tylko leć do tej laski powiedzieć jej, że chcesz ruchać moze sobie od razu do stopki wrzuce, oszczedze na czasie :D >bez przesady nie szukam ksiecia z bajki choc mozze takowy istnieje wiadomo ze istnieje :D >i nie przeszkadzałoby mu we flircie inteligencja i elokwencja dziewczyny mi nawet nie tylko nie przeszkadza a sie podoba :D >mały książe >w wieku lat 19 , pewnie też fantazjowałeś na wiele tematów :D:D:D

A ja to lubię kobiety, które nie sadzą byków ortograficznych:P W każdym razie nie takie ilości :P Wypowiadając się niejako w imieniu gatunku to napiszę, że naiwnie oczekujemy, że nasza partnerka będzie nas kochać, że nie będzie strzelać focha z powodu gradobicia w Indonezji oraz będzie wiedziała kiedy zamilknąć :classic_cool: Dodatkowym pragnieniem bardziej doświadczonych osobników jest, aby na pytanie "co ci jest" odpowiadały prawdę a nie "nic" :P O inteligencji nie wspomnę, bo kwestię tego, czy ktoś jest inteligentny czy nie nie rozstrzyga się samemu :P

Gość *************
gybys "kolorowa kredko" uwaznie czytała to zobaczyłabys jak napisałam ze jestem otwarta na innych ludzi...nie uwazam sie za zaje**stą laske której nikt nie dorówna ale mam swoja wartość...skoro widze ze chłopak sie nie nadaje i mnie denerwuje to dlaczego mam mu dawac złudne nadzieje i na siłe cos probowac cos stworzyc...ideału tez nie mam , bo w cos takiego nie wierze...