Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6 weideraaaa

o co w tym chodzi?

Polecane posty

Gość 6 weideraaaa

chce zcazac robic 6weidera na plaski brzuch.. ale o co chodzi z tymi seriami i cyklami? ktos mi wytlumaczyc np. jest jedna seria cykli 6

Gość a tam weider
lepiej potancz wiecej zrzucisz i wyrobisz sylwetke

Gość 6 weideraaaa
ja nie chce schudnac... ja jestem szczupla ladna mam figure ale chodzi mi o brzuch ze mi wystaje troszke... i to glupio wyglada dlatego chce to robic.. ktos mi pomoze?

no to juz powazniejsza lektura jest lepiej oberkaj silownie potem wez sie za cykle

jak tylko troszke Ci odstaje to w sumie nic zlego naeet bardzo to pozytywnie podniecajace ale jak bedziesz robic po 4 serie co drugi dzien brzuszki to po 3 miesiacach beda rezultaty i tu proponuje uzbroic sie w cierpliwosc+dieta+warzywa i owoce

Gość zetoja
zarabiaj klikajac w banery reklamowe, dziennie minimum 2,50 min. 25 reklam do klikniecia, po 20 gr kazda dorob do kieszonkowego www.polski-bux.pl/?r=zetoja

Gość 6 weideraaaa
ale wlasnie nie wiem o co chodzi w tym seriach i cyklach w ktorym to jest powtorzenia i jak?

Gość zetoja
masz tam tabelke i np. w pierwszym dniu masz 1 serie po 6 powtorzen, czyli kazde z cwiczen powtarzasz 6 razy, przy tych co sie cwiczy osobno nogi, na kazda noge 6 powtorzen i jak wyrobisz te cwiczenia to jest 1 seria potem np. robisz 2 takie serie potem 2 serie po 8 razy powtarzasz cwiczenie itd, wg tabelki

Gość 6 weideraaaa
zrobie zdjecie i wam pokaze jak mi odstaje..brzuch

Gość zetoja
proponuje przed 6tka jakis rowerek czy jogging, tluszcz w cwiczeniach aerobowych spala sie po ok 40 minutach, a 6tke sie robi gora 25 min ja robilam, ale miesnie mi sie ulokowaly pod tluszczykiem niestety... moze dlatego, ze to byla sama 6tka?

Gość 6 weideraaaa
hmm to juz nie wiem :( kiedys mialam plaski brzuch i jakos to zaniedbalam... strasznie prawda wyglada teraz brzuch?? :(

Gość kingaaaaaaaa55555
1 seria czyli 6 razy robisz kazde z 6 cwiczen, potem 2 serie to tak samo tylko 2 razy

Gość na tluszczyk nie wyglada
zbadaj sobie jelita czy wszystko z nimi w porzadku, ten brzuch wyglada jak nadmuchany