Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zender_zender

FILM THE SECRET

Polecane posty

Gość zender_zender

uwazacie, ze przedstawione tam zasady mysleniowe i zachowawcze naprawde przynosza skutek? nawet gdy sie chcemy zmienic fizycznie? np. wyladniec? prosze o opinie na temat filmu i zasad murphy'ego :)

Gość zender_zender
Nie zrozumialas Dziewczyno! Film ten mówi o sposobie myslenia! Skoro wyobraze sobie bogactwo, poczuje sie jakbym byl bogaty to to do mnie przyjdzie niebawem. A wiec jesli dana osoba jest brzydka poczuje sie piekna i bedzie siebie sobie taką wyobrazc to taka sie stanie? Film porusza kwestie bogactwa, sucesu, zdrowia, zwiazku a co z fizycznymi zmianami?

ten film mowi o zasadzie przyciagania. przyciagamy do siebie wszystko to, czego chcemi i nie chcemy. o czym myslimy, czego chccielibysmy sie pozbyc[tego jest wiecej] przyciagamy jak magnez bo jestesmy energia. mowi sie nieraz, ze to o czym myslisz - przyciagasz; inaczej jakie Twoje mysli, takie Twoje zycie, i jest w tym sporo prawdy. a film trzeba uwaznie obejrzyec, zeby wyciagnac z niego poprawne wnioski :D 🖐️

a czy nie zauważyłes autorze, że jeśli piekna osoba bedzie uwazac sie za brzydka - taka bedzie? a jesli brzydka - poczuje sie piekna bdzie tak postrzegana? podobnie jest z wyslawianiem sie - jesli ktos mie pieknie mowic to chocby najwieksza brdnie powiedzial-wszyscy z poczatku mu uwierza:)

Gość zender_zender
rozumiem rozumiem:) dziekuje za pierwsze wypowiedzi:) a Wy Kochani wierzyciew te zasady:)?

Gość zender_zender
PS. do tych kwestii z wygladem sklonilo mnie poznanie dziewczyny, ktora nie akceptuje siebie. prosilbym ,jesli to nie problem, o jakies rady dla niej, wskazowki bo to my tworzymy swoją rzeczywistosc prawda:)?

wg. trzeba chcieć, jesli chcesz akceptowac sibie bedziesz:) nie to nie. to ona wie jaki problem, dlaczego siebie nie lubi (nie wiem jak mozna nie lubic siebie) i to ona musi sobie pomoc:) wystarczy chciec

poznanie tych zasad zmienia przede wszystkim Twój sposób postrzegania świata, nie zmieni Twojej fizjonomii :) wraz z wiarą w te zasady nabierasz pewnych cech, które ułatwiają Ci osiąganie własnych celów, ot co ;)

Gość zender_zender
Ona nie lubie siebie z wygladu, przeszkadza jej np. nosek. Myslisz, ze wystarczy pokochac siebie i uwazac siebie za ladnego?(rozmawiamy tylko o wygladzie) WYbacz jesli sie powtarzam ale zamotany jestem w pracy

tak uważam:) nie ma co zmieniać:) po co? kochać siebie i to jest najważniejszewtedy się łatwiej żyje, po co komplikować sobie życie. Kazdy ma w swoje jakies ale, niemniej akceptuje siebie. To, ze ona powiedziała że ma za duzy nos - to jeszcze nie znaczy ze si enie akceptuje, kobiety tak maja - mowia tak, zeby zaprzeczać:) wiec niesadze aby ieakceptowala swojego wygladu, jedynie może się droczyć-a Ty wyolbrzymiasz sprawe.

Gość zender_zender
DO DEKO Nie wyolbrzymiam sprawy, ona nie akceptuje siebie naprawde. Bo jak wytlumaczyc to, ze siedzimy spokojnie, ona spojrzy w lusterko (nawet takie małe w torebce) i zaraz sie robi zła, agresywna i chce wracac do domu?a Potem płacze i jak do niej zadzwonie mowi, ze ma dosc "tej mordy obrzydlej" itp.itd

Gość zender_zender
DEKO jako kobieta doradz coś....prosze...:(:( Nic nie mam do tej dziewczyny, to jest moja dobra kolezanka, szkoda mi jej. A jest b. inteligentna(prócz tych faz z wygladem), wygadana, z zasadami i do tanca i do rozanca. Wyglad jej jednak nie daje spokoju i psuje wszystko:(

Gość zender_zender
wypowiadajcie sie na temat filmu, sory ze wkradlo sie troche prywaty;)

coż mnie drażnią tacy ludzie wiec odpuściłabym sobie, nie jestem nianką żeby podbudowywac ciagle ludzi, raz dwa moge zaprzeczyc, ale na wiecej szkoda czasu:)

ja bym wkoncu powiedziala tak, " masz racje ten Twoj jest naprawde bezndziejny-nic nie widac tylko ten Twoj nos" ile mozna zaprzeczac? jesli ktos potrzebuje pomocy to jesli ja dostaje, to ja bierze, a jesli nie to gledzi ciagle, a z tym nic nie zobisz.