Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prakty-kantka

co moge kupic opiekunowipraktym w zamian za to ze moglam u niego odbywac pratyki

Polecane posty

Gość prakty-kantka

jak w temacie

Gość prakty-kantka
*opiekunowi praktyk

samochód (mam nadzieje że to ja ten opiekun) :classic_cool:

Gość 1234567....
ja myślę że jeśli na prawdę chcesz już podziękować to bukiet ładnych kwiatów będzie tutaj na miejscu i nic więcej

Gość prakty-kantka
łapowkarstwa?? glupio mi odchodzic tak bez nieczego, tymbardziej ze u mnie w miasteczku nie chcieli za bardzo sudentow na praktyki i tak trafilo ze w jendym miejscu 4 jesesmy,

Gość prakty-kantka
bukiet kwiatow? ale to facet i raczej do niego to nie pasuje, myslalam o jakims ptasim mleczku, kawie

Gość prkty-kantka
tak jasne, kase dostał...;/ jak nie wiesz to sie nie odzywaj, zadnej kasy z tego nie mial...

Gość a ja wiem wiem
Mój znajomy pracuje w szkole i też często ma praktykantki. Z tego co wiem to często dostaje dobry alkohol, jakiś koniak, porządna wódka, kwiaty zdarzają się zradko, to raczej dla kobiet. Co jeszcze: duze Merci plus dobra kawa. Ale to zalezy jakie to były praktyki. Ale myślę, że dobry alkohol byłby na miejscu.

Gość prakty-kantka
to byly praktyki 3 tygodniowe w aptece, zupelnie na luzie, o ktoraj chcialam moglam wychodzic

Gość prakty-kantka
na alkoholu sie nie znam wiec ciezko by mi bylo kupic cos dobrego, a moze znacie jakas wyjątkową kawe rozpuszczalną??

Gość looo
kawe chcesz kupic? kup juz lepiej dobry alkohol... zalezy ile chcesz wydac... na whyski czy wodke .. mozesz kupis malego jacka danielsa , albo malibu itp.

Gość zbysio kielisio
Samw pracy dostaję przeróżne dowody wdziecznosći. Najczęsciej są to wasnie przerózne alkohole. Kawę sobie daruj, podobnie jak czekoladki. To mozesz dac pielęgniarce za to, że Cię wepchała w kolejkę. Elegancko zapokowany alkohol jest gustownym prezentem i za nieduży koszt bo ok 50zł. Podejdź do sklepu z trunkami i powiedz, że szukasz alkoholu na prezent, powiedz, że to to ma być dla faceta i dodaj że to ma być podziękowanie. Na pewno doardzą. Z kawą, kwiatami, ptasim mleczkiem się wygłupisz. Za skromne podzięowanie za 3 tygodnie poza tym sama mówiłaś, że niechętnie biorą na praktyki.

nie kumam was ludzie- robicie za darmo i za to dziekujecie? ja mialam 2 razy praktyki i ani razu nic niedawalam, szkoda kasy zwlaszcza ze majac praktyki nie masz jej za duzo, lizaniu dupy mowie nie, nie dajcie sie wydymac, robicie im za darmo i jeszcze chcecie dawac prezenty toz to tylko kretyn daje sie tak robic w balona

Gość flache cool

Gość prakty-kantka
kurcze juz sama nie wiem bo mam wlasnie taie przeczucie ze z alkoholem sie wlasnie wyglupie, tobyly teoretycznie 3 tygodnie a praktycznie 2 i siedzialam tam 3 do 5 godzin

Gość 21ewee3
dziewczyno dorosnij!!! nic mu nie nalezy sie, a niby za co? jakby mu nie pasowalo to by nie wzial proste, łaski nie robli; jeestes mloda i juz brzydkie wzorce lapiesz; w swoim przyszlym zyciu doroslym jedynie co bedziesz dostwawac od ludzi to kopniaki!

Gość jak pracujesz za darmo
to moge cię zatrudnić i dowody wdzięczności z wdzięcznością przyjmę :)

Gość prakty-kantka
kurde no ale macie skrajnie odmienne poglady, jedni z Was prawie mnie wyzywaja a inni mowia sie wyglupie dajac czekoladki codzi o to ze sma uwazam ze nalezy mu sie jakies skromne podziekowanie bo raz ze mnie w ogole przyjal a dwa ze bl dla mnie naprawde bardzo fair

Gość prakty-kantka
no dobrze a jesli mialby to byc jakis koniak czy cos takiego to co byscie polecili?? zebym nie musiala wydawac kupy kasy ale zeby byl dobry

Gość facet 36 lat
Ktoś wyzej dobrze radzi. idź do sklepu i powiedz, że chcesz dobry koniak albo whiski na prezent. Zazwyczaj są to ładnie zapakowane alkohole w metalową puszkę. Bardzo elegancki i gustowny prezent. Też uważam, że z czekoladkami się wygłupisz. Tymbardziej, że facet szedł Ci na rękę, zamiast 8 godzin siedziałaś 3. Z alkoholi polecałbym Ci Johnnie Walker Red Label http://www.galeriatrunkow.pl/johnnie_walker_red_label_s2,1,2,60,201,0,0,0 lub http://www.galeriatrunkow.pl/ballantines_finest_s2,1,2,60,235,0,0,0 Naprawdę ładny prezent. Co do czekoladek... no cóż czekoladki to dla pani w szkole na zakończenie roku szkolenego.

Gość facet 36 lat
Koszt to max 70zł. Z linków usuń spacje i wklej. Gwarantuję, że z tym alkoholem się nie wygłupisz. Jesteś dorosła i dajesz poważne prezenty. Jak jeszcze masz jakieś wątpliwości to pytaj, ja Ci chętnie doradzę

Gość druga praktykantka
hej a ja mam też pytanie, mam praktyki 2 miesięczne obowiązkowe w urzędzie wojewódzkim. muszę swoje odpracować, codziennie przychodzić, latać z teczkami i głupimi papierami, powiem że bardzo nie chce mi się tego robić. przyjmował mnie jakiś koordynator od praktyk, telefonicznie więc nigdy go nie widziałam, skierowała mnie do oddziału kierowniczka działu, a siedzę w pokoju z dwiema kobietami i noszę im dokumenty. co i komu powinnam kupić z "wdzięczności" za praktyki? czy naprawę trzeba coś kupować za to, że odbywa się darmowe praktyki, których nie chce się odbywać?

Gość chyba to łapówkarstwo
wyssała z mlekiem matki :D:D:D

Gość facet 36 lat
druga praktykantka Ja bym tylko poczęstował te kobiety, po małym kawałku ciasta. Utrzesz im gębę bo inaczej obniosą Cię równo.

Gość facet nie majacz
:P

Gość facet 36 lat
Już trochę swojego przeżyłem i wiem co nieco. Od kawałka ciasta nie zbiednieje a nigdy nie ma pewności czy w życiu na owe panie nie trafi. Zycie jest pełne niespodzianek. Lepiej żeby miło się zapamiętały. Ile kosztują dwa kawałki ciasta - ok 5zł? A dobre wrazenie bezcenne.