Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrutna

nie lubię dzieci

Polecane posty

Gość okrutna

mam 19 lat i większość dziewczyn które znam zachwycają sie dziećmi, że by chciały je mieć itp. kurde... ;/ coś ze mną nie tak? ja nie lubie dzieci, myśl posiadania ich mnie przeraża, jak widze jakąś kobiete w ciąży lub z wózkiem to nie tak jak większość zazdroszczę tylko szczerze współczuje ;( wiem, jestem okrutna ;/

Gość ja tez nie lubie
cudzych dzieci obecnie jestem w ciazy i zobaczymy jak to bedzie z wlasnym

Gość dfgdgdfgdf
Ty nie jestes okrutna Ty masz cos z zakutym łbem

Gość okrutna
ta dzięki że tak uważasz, nie lubie dzieci od razu jestem najgorsza, to jakie są plusy posiadania dzieci bo ja widze więcej minusów...

odwal sie,normalna jest.nie każdy chce być świnią ropłodową.chociaż musze sie przyznać że ostatnio polubiłam bachory.nie wszystkie oczywiście

Gość frentii
mam 25 lat i rowniez nie lubie dzieci. Moze inaczej, sa mi one calkowicie obojetnie i nie naleze do osob pochylajacych sie nad wozkami czy zagadujacych dzieci znajomych dziecinnym glosikem "bartus, ale z ciebie juz duzy chlopczyk!":O

Gość ja tez nie lubie
zobaczymy czy ci sie pozniej odwidzi

ja nie tyle ze nie lubie ale mni wkurza jak dzici koleżanek mi latają i ciągną zeby sie pobawic jak ja siedze i fajeczke co dopiero odpalilam.musze ja oddac mamusi a sama biegac z jej dzieciakiem. ale tak to dzieciaki sa fajne :)

ja mam 20 latek i też takie odczucia... nie wiem czy to kiedyś się zmieni czy też nie...

Gość frentii
Ja tam nic fajnego w dzieciakach nie widze. Na przeciwko mojego okna jest taki maly placyk zabaw i bachory od rana dra ryja:O

Gość tola-jola.
Zapewne zmieni Ci się to kiedyś. Masz 19 lat to masz jeszcze na to czas. Nic na siłe.

Gość frentii
o ludzie, zdrabniam jak staraczki na macierzynskim, plac mialo byc

Gość okrutna
właśnie w dzieciach denerwuje mnie to że drą sie na okrągło, przykład - kobieta idzie z dzieckiem do sklepu a ten diabełek zaczyna krzyczeć że coś chce, lata po całym sklepie i sie wydziera ;/ normalnie uwiązać takiego ;/ do tego sąsiedzi mają małe dziecko i całą noc ryja drze

Gość hkjhkjh
Artefakt_Diabła - swinia to ty jestes ale ni rozpldowa bo jakbym ci tak nazwala to obrazilabym swinki, wycieruchu jeden

Gość tola-jola.
Zresztą inaczej kocha się swoje dzieci, albo bliskiej nam osoby, a co innego obce. Ja mam dwie siostrzenice i są suuuuper.

Gość tola-jola.
a zresztą jak nie lubisz dzieci to "lub czasopisma " :D

Gość prorokkk
dzieci to najwieksza dobroc i skarb, a zatem powiadam Wam , predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne jak uświadczy zycia wicznego ten kto źle mówi o tym skarbie

Gość eeee ja tez tak mam
teraz mam 23 lata ,moze troche sie to zmeinia-ale posiadanie dziecka raczej nie kojarzy sie z czyms przyjemnym czy ze szczesciem... hcociaz ja to akurat nie lubie niemowlakow- uwazam,ze wszystkie bez wyjatku ,sa brzydkie, do tego tak zajebiscvie podobne do siebie ze podjrzewam ze jakby polozyc jedno okob drugieigo to rodzice sami by nie rozpoznali ktore jest ich, do tego w tym 'satnie- bezuzyteczne = sraja, placza, jedza i spia...i nic poza tym/////..

Gość Do okrutna
O rany ale masz problem. Dziewczyno!! Przecież ty masz dopiero 19 lat. Sama jesteś jeszcze dzieckiem. W wieku 19 lat to jest naturalne. Jak będziesz mieć 35 kat i te same odczucia do dzieci to wtedy dopiero możesz zakładać taki topik. A tak to na razie nikt ci przecież nie wkręca że powinnaś mieć dziecko bo jesteś jeszcze na to grubo za młoda. Ale gdzieś tak w wieku 27 lat zaczną ci wkrecać... No ale do tego wieku masz jeszcze bardzo dużo czasu. Oczywiście nie mówie że wtedy będziesz musiała rodzić dziecko. W żadnym wypadku! Tylko mówie że w tym wieku ludzie z otoczenia lubią się wpierdalać w nie swoje sprawy i wypytywać kiedy będzie mąż, dziecko itp. Ale generalnie taki problem to nie problem.

Gość fghdfhdfhdfgh
eeee ja tez tak mam -- ty jestes brzydka pokraka i pojebana do tego musialas byc ofiara peknietego kondoma

Gość do Artefakt_Diabła
ta sciera to chyba o sobie mowisz wycieruchu

Gość ja mam 32 lata i tez
za dziecmi nie przepadam...

Gość ljsljskfgjsdlfjglsdj
jestescie pojebane wstretne baby, jak chlopa dostaniecie pozadnego i powiecie ze dzieci nie chcecie jak wam wpierdoli pozadnie ze ze 4 zeby wyleca to zmienicie zdanie stare rury wydechowe

Gość bjdkvmd
ja mam 26 lat i nie wyobrazam sobie siebie w ciazy i jako matki o zgrozo jak sobie pomysle o ciazy porodzie wyjącym dzieciaku, kupach karmieniu o fuj ohyyyda

Gość Justysiaaa
Ja pracuje w sklepie obuwniczym dla dzieci i jak widzę co niektóre wyprawiają to na prawdę włos na głowie się jeży... Moje macierzyństwo stanęło pod jednym wielkim znakiem zapytania :(

Gość bez dodatków
W wieku 19 lat to całkiem normalne zjawisko, miałam tak samo. A teraz mam 31 lat i 2letnią córkę, bo mi się odmieniło :p A nawet jeśli nigdy nie będziesz chciała mieć dzieci, no to co z tego? Każdy musi je mieć? Przede wszystkim żyj tak, jak Tobie się podoba.

Gość a ja mam 28 lat i tez nie chce
dzieci. chyba mam cos ze sluchem bo jak slysze piszczace dziecko to dostaje nerwicy. moj maz chcial miec dzieci 7 lat temu (mial duzo mlodsza slodka i sliczna siostre) ale jak poznal inne dzieci to mu przeszlo. teraz jest takim samym egoista jak ja. lubimy swoje zycie, wycieczki za granice, ciche i spokojne weekendy i nie planujemy tego zmieniac. zreszta od 11 roku zycia zajmowalam sie non stop moim bratem, od noworodka do 8 roku zycia, wiec pieluchy itp juz mam za soba. wiem ile pracy i poswiecenia, nieprzespanych nocy i rezygnacji z zycia osobistego wymaga dziecko, i wiem ze nie chce tego przezywac po raz drugi.