Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaa.

Klapsy, glosne jeczenie

Polecane posty

Gość Kaa.

faceci kreci was to? laska wypina wam pupe, dostaje mocnego klapsa, zaczyna jeczec, sprawiasz jej tym rozkosz... dziwczyny, lubicie brutalny sex?

Gość ergrggr
oczywiscie, jestes chtna ???

Gość sigma xs
ja lubie gdy moj facet bierze mnie ostro , pcha mocno...silnie...jecze wtedy, gryze jego usta , lapie za wlosy (choc sa bardzo krotkie)...a gdy jeszcze ma podczas swoj mundur na sobie to juz mi nic wiecej nie trzeba :)

Gość Kaa.
nie, nie jestem chetna, ma mnie kto zaspokoic ;p a co do munduru to ja go zakladam, nie moj facet ;p

Gość sigma xs
kaa... jestes zolnierka? :D fatalaszki - kostiumy tez mam :)

Mrrrr. Uwielbiam jak mnie szaprpnie za włosy, przytrzyma nadgarstki, spojrzy z takim pożądaniem w oczach... Wtedy uśmiecham się i szepczę, żeby mnie piep**ył. Tak, lubię taki zwierzęcy sex. Czasem. Bo nieraz wolimy się pokochać :) Powoli, delikatnie, zmysłowo. Jak to dobrze, że zaraz wychodzę z pracy i jadę do Mojego :P

Gość sigma xs
czarna...ja tez lubie czasem kochac sie z nim delikatnie...przy kominku.... patrzy mi czule w oczy ,caluje delikatnie...eh :) szkoda ,ze teraz jest 300km stad :(

sigma xs -> współczuję i nie wyobrażam sobie tego. Ja mam mojego codziennie, mieszkamy razem. Ale czeka mnie to samo co Ciebie - wyjedzie na cały miesiąc na inny kontynent :( Nie wiem jak ja to zniosę..

Gość sigma xs
nawet nie wiesz jak cierpie....codziennie mam na niego ochote... a moge sobie jedynie popatrzec na fotki ,posluchac jego glosu :( sluzba nie drozba...gdyby nie to to moze... eh ciezko ci bedzie wiesz mi

Gość sigma xs
zasrane podszywy :P

Gość Kaa.
nie, nie zolnierka, ale cos w te strone, mundur nie jest tylko ubrankiem, badz kostiumem ;d spedzam w nim wiekszosc czasu w tyg. ;p mezczyzna nie narzeka ; p