Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaa jednaaa

antykoncepcja-boje sie

Polecane posty

Gość takaaa jednaaa

Drogie Panie! Niedługo przeżyje swoj pierwszy raz, jestem pewna, że tego chce, że to własciwy chlopak i tak dalej. Zamierzam stosować globulki + gumki-tak mi gin poleciła. Jednak mam wielkie obawy przed zajsciem w ciąze. Wiem, że zawsze jakis mały procent ryzyka istnieje, ale ja to wyolbrzymiam chyba za bardzo tak m sie wydaje. Przeciez dobrze sie zabezpieczymy a mi sie zaraz wydaje, że na bank bd w ciąży (ta panika to chyba przez to, że to moj ierwszy raz ). Mam 18 lat. Dziewczyny napiszcie co o tym sadzicie czy moja panika jet uzasadniona :) Tylko prosze bez głupich koemnatrzy, chcialanbym tylkok uslyszec cos rozsadnego :)

Gość bez dodatków
Twoja panika jest bezpodstawna :p

Gość skoro to pierwszy raz
to jakim cudem te globulki mają się znaleźć głęboko w twojej pochwie? Poza tym jeśli nawet jakimś cudem je tam wepchniesz, to tak sie spienisz (musisz odczekać 10-15 minut), że odechce ci się tego pierwszego razu. Więc albo poprzestań na samej prezerwatywie super strong albo zacznij brac piguły

Gość Jacket222222
skoro się tak boisz to jako dodatkowe zabezpieczenie ,możesz przeżyć swój pierwszy raz podczas dni niepłodnych....A najlepiej to nie bierz sie jeszcze za seks - wtedy masz 100% pewności....Masz jeszcze czas - masz dopiero 18 lat...Ja osobiście uważam,że nie powinno się współczyc przed dwudziestką....To nieodpowiedzialne z twojej strony zaczynać tak wcześnie współżycie...Wiem ,że teraz seks uprawiają juz 14-15 latki,ale moim zdaniem to już jest jakaś deprawiacja... Nie no,ale szczerze na twoim miejscu poczekałabym jeszcze z seksem, bo strach przed zajściem w ciążę,zepsuje ci całą przyjemność,będziesz spięta i stosunek będzie bolesny...