Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.re

Czy irokez nie odstraszy dziewczyn?

Polecane posty

Gość P.re

Rozmyslam nad zrobieniem sobie irokeza , lubię taka muzyke , wiec chcialbym sobie takie cos sprawic , czy przypadkiem nie bedzie to odstraszac?

Gość jxrtsemisrmk4kk
zalezy jakie dziewczyny xd jak chcesz poderwac jakies plasticzki, to moze odrzucac, ale jak jakies metalowy to odwrotnie ;D

Jak byłam w liceum to byś mnie tym nie odstraszył. Ale teraz gdy jestem starsza wydaje mi się to dziecinne... I starszemu facetowi nie pasuje.

Gość P.re
No nie plasticzki :p takie normalne :x

Gość P.re
jestem w takim wieku ze raczej moge sobie pozwolic

Gość zależy jaki
iorokez wklej jakieś foty,to będzie łatwiej doradzić

Gość P.re
chetnie tylko gdzie zdjiecie , nie widze gdzie mozna by bylo , jestem nie zarejestrowany

irokez średniej długości jest wg mnie bardzo sexy. a w szczególności taki pofarbowany na bordo. :D

no dokłądnie zalezy, jaki,jesli myslisz o takim wyrąbistym na 25 m w czerwona paski to licz na powodzenie u 0.1% populacji damskiej:D ale osobisice miałam kiedys kolege co miał taki okres buntu ze mu sie tak podobało co prawda nie na długich włosach bo jakies10cm i wyglądał zajebiscie powaznie:D teraz ma włosy na 0.5 cm i przytył z 15 kilo i już mi sie nie podoba jak kiedys:D

Gość P.re
ale ten na fotce np wchodzi w gre ?:p

O rany... Okropny ten irokez. Możesz mieć pewność że wiele dziewczyn dziewczyn będzie na Ciebie patrzeć. Nie koniecznie z zainteresowaniem :P

Gość P.re
to nie wiem jaki lepszy hm i czy wogole robic :(

Gość P.re
wlasnie nie sa dlugie , mysle ze wystarcza na takiego , pytam sie szczegolnie dlatego ze szukam dziewczyny , i dlatego glownie

Gość zależy jaki
eeehh,ten z foty mi się nie podoba te wygolone boki jak...:O ale ważne żebyś sam się z tym dobrze czuł

Gość P.re
no tak , ale z bokami , to tak jakos mi tez nie pasuje moze troche zostawic , ja lubie sluchac metal , a taki z bokami to bardziej mi sie kojazy z takimi lansikami :p i tak sie ubieram jak skate , ale chcialbym cos co by pokazywalo ze slucham ta muzyke :p , no i mi sie podoba

ten z foty jest zajebisty! jeśli Tobie się podoba taki irokez i go sobie zrobisz, to znajdziesz dziewczynę, której taki irokez też będzie się podobał i każdy będzie zadowolony! ja bym była bardzo zadowolona, gdyby mój chłopak sobie takiego zrobił, ale on nie ma gustu;/

Gość hheehh to już masz chętną
inie szukaj dalej tylko bierz się za kamelotkę :D

Gość P.re
hehe:p z tego co widac kamelotka juz zajeta :D a najwyzej jak beda sie dziwnie na mnie patrzec to zetne, dlugo wlosy az tak nie rosna :D

Gość nie będą
mu dop*****bo to nie te czasy co kiedyś

Gość P.re
tak sobie mysle, ze niektorzy maja na zel wlosy stojace :p i im nie przeszkadza? to co.. chyba taki irokezik tez nie :)

"nie będą mu dop*****bo to nie te czasy co kiedyś " Czasy moze i tak ale czemu ile "podstarzalych " nauczycieli pracuje w szkolach im poglady raczej sie nie zmienily.:O "tak sobie mysle, ze niektorzy maja na zel wlosy stojace i im nie przeszkadza? to co.. chyba taki irokezik tez nie" A to kolego ,ze zel zniknie po dniu a odrastanie trwa parenascie tygodni :classic_cool:

Gość P.re
A wakacje sa to jest ten czas kiedy mozna wyprobowac , narazie jestem na tak , nikt mnie nie zniechecil , no ze szkola moze byc ciezko , dokonca nie moge przewidziec jak bedzie, ale do konca wakacji odrosna

Gość P.re
moze i nie odrosna