Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.re

Czy irokez nie odstraszy dziewczyn?

Polecane posty

Gość P.re
mozna by zaposcic wlosy , ale to mi sie jakos nie podoba

Gość P.re
teraz drugie takie troche odlegle pytanie:p bo tak troche mi ciezko znalesc dziewczyne , w tym rzecz ze gdzie, do klubow nie chodze , z irokezem raczej nie znajde tam :p

Gość nie będą
koleś,do września będzie dobrze,a jak masz jakiegoś starucha nauczyciela,to nic na to nie poradzisz

Gość P.re
a chodze do technikum , nie mam w klasie dziewczyn a w szkole sa 4 ..

Gość jestes młody to rób irokeza
potem pójdziesz do pracy to nie bedzie juz to mile widziane. Mi tam dalej podobają sie takie fryzy (ale mówie o prawdziwych irokezach a nei tych marnych atrapach), niemniej wolałabym, żeby teraz mój facet miał bardizje "normalną":P fryzurkę choć kilka lat temu by mi to nie przeszkadzało.

Gość P.re
ja rozumiem , jako facet , tylko ze ja mam dopiero 17 lat to nie przeszkadza w niczym , tak mysle

Gość a nie boisz się że
wpierdol dostaniesz na mieście? :)

Gość zrób sobie
tylko uważaj na dresów i skinów.:classic_cool:

Gość a dready ci sie nie podobają
byłyby bardziej bezpieczne. ;)

Gość mnie irokez nie odstraszał
i nie odstrasza, fajnie mieć kumpla punka ale faceta to już bym nie chciała (tzn. chodzi mi to, że nie chciałabym tego fryza bo muzyka jak najbardziej:P

Gość P.re
raczej nie dostane , ubieram sie raczej na luzie , tylko fryzure chce zmienic , no szerokie spodnie , bluza z kapturem :p , raczej nie , a dredy , za dlugo czekac

Gość P.re
raczej tez mieszkam na spokojnej dzielnicy :p, nie mam sie czego obawiac xd , chyba ze zupelnie jak metal sie bym ubieral to juz gorzej :o

Gość 45263
ja nie wiem po co ryzykować rozumiem, że masz 17 lat i wydaje się to tobie fajne ale dla mnie ludzie, którzy tak bardzo chcą wykrzyczeć coś swoim wyglądam często nie mają właśnie nic interesującego do przekazania 100 razy bardziej lubię jak ktoś wygląda zwyczajnie a okazuje sie, że jest niezwykły :)

Gość ale bardziej się rzuca
punk w oczy niż metal.

Lubię irokezy u facetów ;d nie lubię za to, jak mają długie włosy. Nie każdemu pasują xd Ale ten irokez z wygolonym na boku - nie, nie podoba mi się. Też mam 17 lat, brak chłopaka i za takim irokezem bym nie patrzyła, po prostu na starcie bym uznała, że chłopak pewnie nie zapewni mi tego, co bym chciała i będzie wolał imprezować, bawić się - ogólnie wygolona głowa źle mi się kojarzy. I też słucham metalu :P ogólnie trochę się tak ubieram, ale mieszam ten styl, ze sportowym raczej. Nie możesz zrobić irokeza, ale bez golenia boków? Tak w ogóle, podobają ci się te szerokie spodnie i bluzy z kapturem co nosisz? :D bo ja co chodzę po ulicy, to widzę 3/4 chłopaków tak ubranych i mam tego dość.

Gość P.re
tez nie chodzi o to , jestem skromna osoba , poprostu chcialbym wygladac ze lubie ten rodzaj muzyki , bo ubierac sie tak nie przepadam , a dlugie wlosy jakos do mnie nie przemawiaja , jak dlugie to dredy lepiej , ale to naprawde dlugo trzeba czekac

Gość P.re
Tak szczerze to nie , chcialbym sie juz lekko skonczyc z takim ubieraniem sie , ale w niczym innym lepiej nie wygladam , nie lubie obcislych spodni ,a boki pewnie dalo by sie zostawic :p

Są normalne jeansy męskie, ani obcisłe, ani szerokie ;) i takie lubię u facetów. Nienawidzę tych worków ;d ewentualnie jakieś bojówki? t-shirt i już. Tylko nie te bluzy łączone z szerokimi spodniami, ale to mój gust ;) I gdybyś zostawił boki, to bym za tobą spojrzała ;d

Gość a masz choć glany
??? bo to podstawa!:P stara już jestem ale glany wciąż chętnie zakładam choć raczej na co dzień nie widać po mnie, zeby słuchała ostrzejszej muzyki.:classic_cool:

haha, właśnie! masz glany?! ja noszę już parę lat ;d i słuszne stwierdzenie, glan to podstawa :classic_cool:

Gość P.re
no to czas dzialac ^^ , apropo ubierania sie to tez , juz mi sie nudzi taki styl

Gość P.re
no ale glany tak troche nie pasowaly do mojego ubioru , wiec nie mam, i do twojego opisu , jak ma wygladac facet :p tez nie pasuje

Gość P.re
Tzn jeansy, bojowki jak najbardziej

Gość no to martensy jak nie glany
:P

Gość To ty chcesz połaczyć
w jedno styl hip-hopowy z punkowym?! :D