Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majskien

Rynek aukcji all-pay

Polecane posty

Gość majskien

Witam, znacie moze jakies nowe serwisy aukcyjne all-pay? Rynek sie rozwija od prawie roku, jest juz sporo serwisow, ale ciagle powstaja nowe. Myslicie, ze jest miejsce na kolejne?

Gość kinomaniaczek
Mysle, ze jest miejsce na kolejne, jednak pod warunkiem, ze beda to bardzo dobre serwisy, a nie jakies pseudo-kopie

Gość kebabowiec
Dokładnie - jeśli będą kopiować, to nie ma miejsca dla żadnego nowego serwisu. ALe przykładowo jak serwis robi np. jakiś kreatywny konkurs lub jakąś inna formę promocji, to wydaje mi się, że sa duze szanse, aby serwis sobie poradził i wpisał się w rynek.

Gość olpejowiec
jakis przyklad 'zywy' i konkretny macie?

Gość tina-malina
Ja znam osobiście 2 konkursy. Jeden na cyk-cyk.pl i drugi na odzera.pl. Jeśli chodzi o ten drugi to jakieś aukcje się toczą. Ten pierwszy jest jeszcze bardziej świeży. Tam aukcje dopiero mają być.

Gość ewadzg
fajny ten konkursik na cyk-cyk.pl. hihi, ale wymaga on kreatywnosci, a ja jestem niestety blondynka, ale sprobuje swoich sil.;)

Gość sopotowiec
Hmmm... nie ma tam napisane, że blondynki nie mogą brać udziału ani nic w tym stylu, więc poradzisz sobie na pewno. Kreatywna na pewno jestes, wiec nic tylko zapropnowac jakieś hasło iczekać na jedną z tych fajnych nagród. A jak juz będziesz miala 10 zl na start, to nic nie pozostalo jak tylko licytowac...

Gość habaleczka
A do kiedy trwa ten konkurs na cyk-cyk.pl bo zainteresowalam sie ,tylko jakos z czasem ciezko ,no ale postaram sie cos podzialac !:) Jak tam u was ludzie pogoda ? :) bo u mnie w Rakszawie cieplutko i hotowo ! Kisses

Gość tina-malina
Wow do kiedy trwa konkurs. Aż tak ciężko z weną?:D Nie tylko u Ciebie. Konkretnie nie powiem a co. Jakaś presja musi być. Podobno najcieawsze rzeczy przychodzą do głowy pod presją lekką:)

Gość tomatos
do 15.09. A tak przynajmniej w w regulaminie na ich stroniejest napisane

Gość habaleczka
No to super , mam jeszcze troszke czasu ! mam pomysl jak juz ktos wysle to haslo ,to podzielcie sie tu na forum :) bo i tak klamka zapadnie !:D a tak to sobie porownamy _________________________ .................~~:D..............

Gość ewadzg
moze lepiej dzielic sie informacja po rostrzygnieciu konkursu, poniewaz wklejanie hasel przed koncem zabawy moze dac wielu osobom ciekawe pomysly...np. mi hihi

Gość tomatos
no ja swojego niestety nie dam, bo jak już zostało wspomniane - może to być inspiracja dla innych. Nagrody sa zbyt cenne, że inspirowa konkurencje…

Gość tina-malina
Heh. Wszyscy chcą wygrac fajne nagrody, ake każdy kłapie ustami na forum, że cyk-cyk, że konkurs, hasłko laptop, konsola etc. W ten sposób zmniejszacie lekko swoją szansę na wygraną. No ale rozumiem - każdy ma nadzieje, że jego hasło jest naaaajlepsze:D

Gość habaleczka
Tak czy siak czuje w kosciach ze na moje haslo w konkursie NIE MA MOCNYCH :D !!

Gość ewadzg
widze, ze jestes pewny siebie. ja juz mam pewna nagrode na cyk-cyk.pl. oczywiscie jak mnie wybiora.;p

Gość jarotenis
Ehhhh...rzuciliscie sie na te nagrody jak pies na kosci;p Mi wystarczy nawet nagroda pocieszenia czyli darmowa kasa na licytowanie u nich, a nikt o tym nie mowi jakos;)

Gość Maciek_85
Polecam zajrzeć również na www.resumir.pl, można tam sobie porównać aukcje na równych portalach, jak długo trwałym, jakie osiągały ceny itp. Są one aktualizowane na bieżąco więc to niezłe źródło informacji. Pozdrawiam Maciek

Gość Mieszko1
Jak domniemam, jeśli ten cyk-cyk wystartuje to istnieje szansa, że jego aukcje też znajdą się w takim zestawieniu. A przynajmniej mają szansę. Ale do tego czasu na pewno trochę wody w wiśle upłynie.

Gość kibicmadonny
jeśli ruszą aukcje na http://cyk-cyk.pl, to zapewne beda i w tym zestawieniu. Domniemam, ze nawet z fajnymi cenami, bo musza miec jakas przewage nad cala reszta...

Gość ewadzg
o kurcze...nie wiedzialam, ze na http://cyk-cyk.pl daja darmowe 10 zl na cykanie...jednak blondynka ze mnie. hihi

Gość graficiara
No widzisz... dają za friko 10zł na aukcje. Wydaje mi się, że, mimo, że nie jest to jakaś mega duża kwota, ale jej siła nabywcza na samym początku istnienia serwisu może być bardzo duża, ponieważ wiadomo, że przybywac będzie użytkowników z dnia na dzień

Gość doniagonia
Rzeczywiście uważacie, że ten konkurs taki fajny jest? Czym się różni od innych?

Gość Czarodziej10
Nie kupujesz pepsi nie zbierasz nakretek nie wysylasz smsów nie robisz zakupow powyzej jakiejs tam kwoty, nie polecasz znajomych, nie musisz poswiecac duzo czasu etc. a nagrody nie sa symboliczne ale maja jakas wartosc. Wszystko mozna zrobic w ciagu 5 minut i jeszcze kase dostaniesz na start nowego serwisu. To jest zly konkurs? Przyrównaj go do innych konkursów.

Gość Habaleczka
Doniagonia masz podobny konkurs na odzera.pl i teraz sobie zobacz ile musisz zrobic tam zeby wygrac cos a ile na www.cyk-cyk.pl

Gość Habaleczka
"Na CYK-CYK.pl sam decydujesz jak się potoczy Twoje licytowanie - masz do wyboru aż trzy różne rodzaje cyknięć. U nas to Ty decydujesz o ile chcesz przedłużyć aukcję (2s. 5s. 10s.). Dokładnie zaplanuj swoją strategię i zdobądź upragnione przedmioty. Każdej osobie, która wylicytuje przedmiot zwracamy 50% zużytych cyknięć. U nas nie ma wygranych, tylko podwójni wygrani! " Brzmi ciekawie , z pewnoscia lepiej niz na podbij.pl ! P.S chcialam sie ta infromacja podzielic z wami

Gość Lucyk
Dobrze. Widać konkurencję, a to jest ukłon w naszą stronę. Czym więcej serwisów, tym większe pokłony w stronę użytkowników. W końcu trzeba coraz bardziej schodzić z ceny, dodawać gratisy itp. Nie będę szlochać. A jeśli o konkursy chodzi to dzięki. Jadę wszystkie po kolei, na zmianę z szukaniem pracy.

Gość ewadzg
ciekawe gdzie sa granice tych gratisow. taki nowo powstaly portal jak cyk-cyk.pl musi oferac cos, aby zachecic klientow, ale chyba nie chodzi nam wszystkim o to, aby dostawac gratisy...dla mnie cykanie to swietna zabawa...czekam na portal

Gość Habaleczka
Ewadzg oby nie bylo zadnych granic tych gratisow !!:D bo inaczej na cyk-cyk.pl sie obraze