Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klok

czy przez petting moge zajsc w ciaże,a konkretnie to po nim ?

Polecane posty

Gość w ten sposób na milion procent
bo jestem mamą dwójki dzieci i gwarantuję ci, że w ten sposób nie ma szans na ciążę. W adresie podałaś 96, więc myślałam, że to rok twojego urodzenia :)

Gość klok
aha to ja gratuluje pociech :) i cieszce sie ze taka doswiadczona osoba (mam nadzieje ze cie nie urazilam tym ) tez wyraza swoja opinie bardzo dziekuje:) co do lat to taka zmylka ;) pozdrawiam :)

Gość klok
moze ktos jeszce sie wypowie, bardzo prosze

Gość klok
ha ja mam taka nadzieje ze nie ma opcji :D ale slyszalam ze plemnik potrzebuje tylko sluzu jak on jest to sam dojdzie tam gdzie trzeba ...

Gość klok
chcialam jeszce zaznaczyc ze jestem dziwica ale ostatnio czytalam gdzies na forum ze to nie ma znaczenia bo blona ma tam jakiesn nauralne szczeliny male bo male ale sa.... jeszce jedno niedawno mialam male nudnosci .... ale nie wiem czy to dlatego ze zobie wmawiam .prosze o odpowiedz :)

Gość Invincible3
Witam wszystkich forumowiczów Ostatnio dużo czytałem na temat żywotności plemników. Powietrze zabija plemniki , woda zabija plemniki , mydło zabija plemniki. Jedni uważają ze przez przeniesienie chocby kropelki spermy na palcu i włożenie tego palca do pochwy może doprowadzic do zapłodnienia, natomiast inne osoby się z tego śmieją. Argumentują to między innymi że aby mogło dojśc do zapłodnienia musi dojśc do stosunku i wytrysku, muszą byc dni płodne i nawet jeśli te warunki będą spełnione to i tak trzeba miec dużo szczęscia. Oczywiście stosunek przerywany gdzie nie dochodzi do wytrysku w środku też niesie ryzyko zapłodnienia. (kropelkowanie) Ale po co facet ma wytrysk ?Przecież musi byc jakaś siła!!! Wielu mężczyzn ma słaby wytrysk i to też jest problemem aby doszło do zapłodnienia. Ludzi mówią że do zapłodnienia potrzebny jest jeden plemnik, ale sam przecież nic nie zdziała potrzebuję kolegów. Potrzeba dużo spermy. Jeżeli zaraz po wytrysku facet włożył by palca do pochwy na którym jest świeża sperma i jest jej dużo wtedy byłaby możliwośc. Każda sekunda na powietrzu powoduję ze plemniki giną, a pozatym tracą zdolnośc do zapłodnienia. Pisze tego posta ponieważ ostatnio sam zacząłem się stresowac że przez peeting nawet po umyciu rąk może dojśc do zapłodnienia. Naprawdę teoretycznie może dojśc do zapłodnienia ale w praktyce to jest chyba nierealne. Ostatnio nawet zacząłem sie stresowac że przez umycie rąk(wodą z mydłem) na której miałem dosłownie kropelkę spermy (którą wcześniej wytarłem o łóżko i chusteczkę) plemniki mogą pozostac na mydle i następnie kobieta która będzie go używała po jakimś czasie może pożniej dotykac swojej pochwy. Co wy sądzicie? CHyba nie mam się o co matwic, hehehesmileyJak to ktoś powiedział dzieci palcem się nie robi

mam ogromną prozbe.. pomóżcie mi.Kochałam sie z Chlopakiem z prezerwatywą i w trakcie stosunku pekła nam gumka ale on jeszcze sie nie spuscil tylko dopiero po tym jak wyciągnol.ale chodzi mi o to czy tam mogł sie znajdowac jakis sluz przez ktory mogłabym zajsc w ciąze. prosze o radei pomoc..

Gość asiulabe
czy można mocno przytulając się z chlopakiem na stojaco i bądąc w ubraniu zajść w ciaże gdy się podniecimy, ja miałam dzinsy na sobie on też ale nie wiem czy nie miał wytrysku miałam 3 tyg temu okres ale był krótki ok 3 dni po tym jak mocno przytulałam się z chłopakiem ale ostatnio boje się bo mi brzuch trochę urósł kolejny okres mam mieć za tydz zażywam yasmin ale czasami nie brałam ich o tej samej porze przestraszyła mnie wypowiedź jednej pani ginekolog co sądzicie o jej wypowiedzi na temat " Czy można zajść w ciążę podczas pieszczot, gdy doszło do wytrysku, ale partner miał spodnie a partnerka majtki z przewiewną wkładką? Witam. Ani majtki ani spodnie nie stanowią zabezpieczenia takiego, jak prezerwatywa. Jeśli sperma mogła znaleźć się w okolicy przedsionka pochwy, teoretycznie mogło dojść do zapłodnienia. Prezerwatywa jest jedną z najskuteczniejszych metod antykoncepcyjnych, choć nie dorównuje skuteczności tabletkom .