Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaosoba

jak ja się wyrażam...

Polecane posty

Gość smutnaosoba

jak ja się ostatnio wyrażam powiem wam to brak słów. :( Załamana jestem sama sobą i swoim słownictwem. Ale czuję się jakby ktoś mnie prowokował. Ale kto? Przecież tu nikogo nie ma... a może ...AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TO THRILLER!!! :(

Gość kup sobie
słownik j. polskiego, wyrazów obcych, frazeologiczny

Gość smutnaosoba
Nie - raczej coś przed 40stką. DEPRECHA. Bo miałam wyjechac z Polski 10 lat temu, ale byłam taka głupia i tak charowałam. I teraz mam depresję bo tu tylko DUPA się liczy - pochwa, macica i PENIS. I FORSA. Nie wszędzie tak jest, a KOLANA? Czy tu się liczy czyjeś zdrowie? Nie. Dlatego przeklinam i jestem smutna :(

Gość smutnaosoba
Do takich głupolowatych szkół chodziłam i matka mi się kazała ciągle uczyć. Jezu - ja od tego ogłupiałam. Nawet dzieci nie mam przez tę debilkę nieleczoną na czerep. No ale ja mam 2 rodziców chorych umysłowo. Sama przez nich omal też się nie wykończyłam - tą nauką. W sumie to już przeżyłam śmierć kliniczną. Może i 3 razy już w życiu umierałam? Jak Majkel Dżekson. Taki film powinien powstać JAK MAJKEL DŻEKSON. Ja napiszę sceriausz. :( Krytyka głupich bab i głupich facetów, głupich układów, obłudy i ludzi, którzy NIE UMIEJĄ ŁADNIE ŚPIEWAĆ. :(

Gość zetoja
witam mam do zaoferowania pracę polegającą na klikaniu w wybrane strony internetowe- PRACA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU! Prosto i przyjemnie. Codziennie nowe reklamy, minimum 25, po 20 groszy za kliknięcie + konkursy. www.polski-bux.pl/?r=zetoja

Gość smutnaosoba
Ale zauważyliście na zdjęciach, że siostra Dżako La Toya - ona też jest wybielona. Dżanet nie, ale ona też coś żarła. I żyje. A Dżako nie. Czemu? Bo zeżarł za dużo :(. I mu się coś tam bo miał nadrważliwość. Te skąpce nawet mu skóry nie pobrali żeby zobaczyć co miał zniszczone. Pewnie wszystkie nerwy rozprute kwasami. Ja tylko nie rozumiem - mogli mu powiedzieć vitiligo, ale leczyć go na poparzenie chemiczne. Czy to się da wyleczyć? Ja tego nie rozumiem. Ale o czym ja piszę? :(

Gość smutnaosoba
uważasz, że można ...jakby to napisac... jeść codzienne kromkę suchego chleba? No tak było w Auschwitz. A tyle chyba z tego klikania. A gdzie mi to zapłacą? Do ręki ? Z ekranu na ekran?

Gość Dziarski Zenek
smutna - a chłopa masz?

Gość P.Y.T.
o święta Kunegondo!!! ona naprawdę potrzebuje specjalisty hahahahahahahahahahaha dzięki palec

Gość Pola111
A ty nie lubisz Dżeksona? Bo może jesteś smutna z powodu jego śmierci?