Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia2234

Częste siusianie...

Polecane posty

Gość monia2234

WItam wszystkich. Mam problem który polega na tym ze bardzo często siusiam... Nie pije dużo tylko notmalnie a do wc chodze jakies 20 razy dziennie. Nie jest to skromne siusianie tylko normalne, zajmuje mi to jakies 20 sekund. Nie czuje przy tym zadnego bólu. Kiedyś miałam zapalenie pecherza ale to bylo z 4 lata temu... Bardzo mnie to meczy bo przez to sie nie wysypiam bo budze sie co chwila i mam wycieczke do toalety... Moze to być spowodowane stresem? Jestem chodzącym kłębkiem nerwów, wszystko mnie martwi i denerwuje, ciagle obgryzam paznokcie i ogólnie strasznie sie denerwuje ... Błagam powiedzcie mi co to moze być, czy to moze byc spowodowane tą moją "nerwicą"... Pozdrawiam

Gość monia2234
Nie nie biore, ale jakiś 2 miesiace temu zażywalam środek slim na odchudzanie który jest moczopędny. Takie mocne sisusianie mam od jakiś dwóch tygodni wczesniej tez bylo duzo ale nie tyle...

ja biore leki na nadcisnienie i tez duzo sikam, czasem nie moge skonczyc, dlatego pytalam.. a co to jest to slim??

po takich lekach na odchudzanie ma sie szybsza przemiane materii, mozna rozregulowac zołądek:((( moze to rzeczywiscie to ale po takim czasie??

Gość monia2234
wlasnie tez nie wiem bo 2 miesiace to troche dużo... Ale jak to brałam to siusialam tak samo często i teraz mnie to martwi. Ciąża jest wykluczona bo z męzem zabezpieczamy sie prezerwatywami durex i zawsze konczymy nie we mnie no i oczywiscie maz sprawdza prezerwatywe po użyciu i nigdy nie była pęknieta wiec wydaje mi się ze ta kwestia odpada...

Gość monia2234
Nikt nie ma nic wiecej do dodania? :(

idź do lekarza rodzinnego, moe da ci skierowanie do urologa albo do ginekologa idź może to być coś nie tak z prostatą, bo ona odpowiada za trzymanie moczu

Gość monia2234
Z prostatą? Od kiedy My kobiety mamy prostate?;)

mamy tylko ze mniejszą niz męzczyzni, tzn mamy taki mięsien podobny do prostaty u facetów

Gość monia2234
O to przyznam szzcerze nie wiedzialam. Ale to nie to bo sa to normalne ilosci moczu tak jak przed tym problemem. Nie wiem co to moze byc. A moze jednak to ciaza? Ale chyba malo mozliwe...

wiesz co? mój facet mnie zmylił, my chyba nie mamy... wklejam: "Kobiety nie posiadają dokładnego odpowiednika prostaty, która jest częścią męskiego układu rozrodczego. Posiadają natomiast struktury homologiczne do prostaty, to znaczy rozwinięte z tych samych tkanek zarodkowych. Są nimi parzyste gruczoły przedsionkowe mniejsze (przycewkowe) blisko ujścia cewki moczowej."

w ciąży sie chce siusiu częsciej to fakt ale to bardziej w zaawansowanej kiedy dzidzia uciska pęcherz takze to nie to. Idź do lekarza Powiem ci że mój facet tez tak często siusia...bardzo często, on na pewno ma prostatę;)

Gość monia2234
:) no mój też siusia ale to po piwie:) No chyba sie wybiore ale przyznam ze ciaza by się przydala:). Pozdrawiam:*

Gość rozumowanie
Ciąża by się przydała. To po co wydajecie z mężem pieniądze na prezerwatywy ?

Gość aaagnie
Może zapalenie pecherza moczowego? lub kłebuszka nerkowego? albo moczówka prosta?? Idz do lekarza.