Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiqus_Podkarpacie

PROSZĘ O POMOC DROGIE MAMY.

Polecane posty

Gość Dominiqus_Podkarpacie

Jestem tatą dwóch facecików.Igor ma 3 lata a Cyryl 1 miesiąc.Mam zamiar otworzyc salę gier i zabaw dla dzieciaczków i potrzebuję Waszej pomocy w wyborze nazwy. Nie mam żadnego pomysłu. Chcę by to MAMY zdecydowały o nazwie tego przedsięwzięcia. Dlatego bardzo liczę na Waszą pomoc. Bo nic nie kosztuje -kliknąc i podpowiedziec. Na bieżąco będę Was informował o postępach w wyborze nazwy.A autorki najciekawszych pomysłow wraz z dzieciaczkami już dziś zapraszam na otwarcie które planuję na przełomiemie 2009/2010.

Gość gosianica
a jaki bedzie wystroj sali i jakie masz pomysly na nia to wtedy i nazwa sie znajdzie

w jakim miescie masz zamiar otworzyc ta sale? my narazie ejstesmy na etapie załątwiania formalnosci i walki z sanepidem zeby otworzyc coś takiego w Krakowie, ale nazwe i pomysl na wystrój już mamy :) Brakuje tylko zgody sanepidu i strazy pożarnej i w zasadzie moglibysmy od wrzesnia ruszać. powiedz mi czy znalazłes odpowiedni lokal pod ta sale? i jak przedstawiłes projekt w sanepidzie bo u mnie chca ta salke zaba podpiac pod "przedszkole" i nie mogę sie z nimi nijak dogadać.

Gość Dominiqus
Jezeli chodzi o wystrój to nie mam pomysłu, ponieważ bardziej skupiam się na wyposazeniu ktore bedzie jednoczesnie wystrojem. Pakuje tam potezne srodki finansowe i tak mysle , ze samo wyposazenie juz bedzie wystrojem. moge sie mylic. jezeli chodzi o sanepid i innych ludzie "przychylnie nastawionych" to mam na nich sposób ale o tym mozemy porozmawiac tylko telefonicznie . podaj mi maila lub napisz do mnie a wszystko Ci opisze i pomoge jak tylko bede mogl. przepraszam za lierowki.

my na wystrój staramy sie o dofinansowanie z ue zreszta nasza salka ma byc alternatywa a nie kolejnym miejscem na "jedno kopyto" a wystrój to chyba jakies rolety w oknach (o ile sa okna a nie przeszkolna powierzchnia), rysunki na ścianach, wykładzina itd... mój mail uti1@o2.pl chetnie się dowiem jak rozmawiac z sanepidem bo ostatnio już nam nerwy niewytrzymują i zapytaliśmy pan czy jeśli zmaierzamy wstawic suchy basen to potrzebujemy ratownika :P:D:D kurcze drogi to biznes i niegdy niewiadomo do konca czy to jednak wypali, ale chyba warto spróbowac, szczególnie jak sie ma pomysł :D

Gość Dmominiqus
Dziękuję za podpowiedzi i czekam na jeszcze:-)

Gość kasik_tez
A może BOBOLANDIA albo BABYLAND?

Gość a może by tak
Małpi gaj albo heppy monkey

Gość tysia123
ja bym proponowala jakaś bajkową nazwę, która dzieciom będzie się kojarzyła z magicznym miejscem. Bo wyobrażcie sobie drogie mamy jak to brzmi: "mamo, mamo chodzmy do bobolandu?" ;/ ja bym wykorzystała jakaś nazwę z literatury, ktora byłaby dopasowana do wystroju i klimatu miejsca: NIBYLANDIA STUMILOWY LAS wiem że w niektórych miastach sala zabaw nazywa się FIGLORAJ - ale to trudne do wymowienia ;/

Gość tysia123
małpi gaj jest super;)))))chociaz kojarzy sie dwuznacznie

Gość Dominiqus
CRICCOLAND- tak mi przyszło do głowy. Co WY na to?

Gość domisiowa kraina

Gość No to może takie
- Happy Time - Misiaczkowo -Świat Dziecka - Fun - Bajkolandia - Bajeczka - Liliputkowo - PlayLand - U Papy Smurfa - U Smurfów - Kraina Zabaw...

Gość oelnkaDD
Ja kiedyś robiłam w szkole kiedyś biznes plan takiego centrum zabaw i nazwałam KINDERLNAD :)

Gość Dominiqus
Drogie Mamy, idziecie jak burza . Całą nadzieję pokładam w Waszych propozycjach. Z góry dziękuję.

Gość kasik_tez
KRAINA PRZEDSZKOLUDOW...

Gość amożetak
a może Ulica Sezamkowa albo Ogród (Domek) Krasnali albo Bajeczny Świat albo Ufoludkowo ;)

Gość kasik_tez
Nawiasem mówiąc zgadzam się z TYSIĄ 123. Małpi Gaj to super nazwa. Od razu wiadomo jaki wystrój i te sprawy;)

Gość happy mum
Moja propozycja to Happy place:)

Gość jakaś takaś
A może Bim Baj vel Bimbaj (od bimbania i Bombaju):) Jakoś tak nietypowo i ciekawie. No i co ważne - po polsku!

Gość moze na jeziorze
fantazja

Gość mama z podkarpacia
moze napisac przyblizone okolice powstawania salki?

Gość moze na jeziorze
"domkowo" chodzmy do domkowa cieplo miło i przyjaznie sie kojarzy

Gość stokrotka przyszla mi na mysl

Gość Akademia Dobrej Zabawy

Gość Akademia Zdrowego Rozwoju

Gość cóż
Przeglądam teraz te wszystki propozycje i muszą powiedzie, że Małpi Gaj brzmi najlepiej. Chętnie bym poszła w taki miejsce. Nazwa bomboa. Gratuluję pomysłu. Swojsko brzmi a jednocześnie oddaje istotę pobytu naszego dzieciaka w takim miejscu:)