Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiqus_Podkarpacie

PROSZĘ O POMOC DROGIE MAMY.

Polecane posty

Gość KASIK_TEZ
- Urwis - Bajeczna Kraina - Kubuś - Fajna Sala Zabaw - Kulkolandia - Bajkowo - Bajkoraj - Tęczowa Kraina - Nibylandia - Brykolandia - Gumilandia - Kangurek - Bajlandia - Smigolandia

Gość jakas ja
proponuje nazwac te salke jakos rodzimie, np. od imienia dziecka, albo nazwy miejscowosci, w ktorej powstaje...

Gość Dominiqus
Drogie MAMY dziękuję za podpowiedzi. Mam już nawet swoich faworytów ale czekam na dalsze pomysły. Gorąco pozdrawiam.

Gość mama Igora
A co powicie na Baby Bo, albo 4kids???

Gość Dominiqus
Mamy!!!Coś jescze? Ja wiem, że gorąco i myślec się nie chce, ale proszę pomóżcie.

Gość a moze by tak
BABYBOOM???

Gość A może by tak
BĄBELEK lub BĄBEL?

Gość anja nowak
- Zuzia - Layla - Ryba - Rybka - Elik - Drakolandia (salka wymagałaby wtedy określonego wizażu:)) - na wzgórzu albo na zakręcie, albo nad wodą, albo nad rzeką, albo obok szkoły, albo obok ruin, albo..... itd. w zależności od umiejscowienia salki (takie nazwy najbardziej się sprawdzają, wiem to z własnego doświadczenia;)) Pozdrawiam i życzę powodzenia P.S. A jakieś bliższe namiary na salkę? mam dwoje urwisów w wieku, że tak powiem "odpowiednim":)

Gość prponuję
Ani mru mru

hmmm ja bym moze nazwala takie miejsce BOBOLAND lub FANTAZJA - KRAINA DZIECIECYCH MARZEN :) mam nadzieje ze Ci pomoglam :*

Gość jagodkaa99
Dajcie jakąś polską nazwę bez tych angielskich udziwnień!

u nas jest bajlandia i smocza jama, a ja tak sobie teraz wymyśliłam na poczekaniu, że możesz skorzystać ze słynnego hallowen-oewgo powiedzenia cukierek albo psikus i nazwiać "cukierek i psikus" w jakiejś dowolnej kombinacji słownej a przy okaji częstować cukirkami i zapraszać do robienia psikusów w reklamie. Może to głupie ale prosiłeś o pomysły

Gość tatak.
Jesli mogę wtrącic(jestem tatą,a zaytanie sierowane jest do mam:)), to stanowczo jestem za polską nazwą. A Małpi Gaj spodobal mi sie najbardziej. Przywolał na moją twarz usmiech i sprawil,ze zaczalem sobie wyobrażac, jakie cuda i cudeńka mogliby tam wyprawiac moi trzej synowie. A tak na magnesie-sam jestem z Podkarpacia.Podaj prosze jakies blizsze dane co do miejsca powstawania salki. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Mam nadzieje,ze na cos sie przyda moj krotki wywodzik:)

Gość Dominiqus
Jak najbardziej zapraszam do naszej "rozgrywki" Tatusiów... Widzę już jeden pewnik , mianowicie nazwa będzie polskojęzyczna. Teraz zobaczymy w jakim kierunku pójdziemy??? Nie mogę zdradzic położenia inwesycji, jeszcze nie teraz. Musicie mi wybaczyc. Zrozumcie. w ciągu najbliższych miesięcy napiszę gdzie będzie umiejscowiona sala. Obiecuję. A jak narazie dziękuję za dotychczasowe podpowiedzi i bawmy sie dalej w wymyślanie nazwy.Pozdrawiam.

Gość malpi gaj jest w olsztynie

Gość możemorze
małpi gaj kojarzy mi się bardziej z parkiem linowym, bo u nas zamiennie się na to tak mówi

Gość ej 32latka
w Rzeszowie jest fantazja. W większej części Polski takie coś nazywa się po prostu klub malucha lub klub maluszka. Człowieku otwórz coś takiego w Mielcu bo już mi pomysłów brakuje gdzie chodzić z dziećmi. I zrób to tak z 1000 metrów kwadratowych żeby dzieci jak tam wejdą żeby nie mogły wyjść ;) a mamusiom i tatusiom zrób kącik ze stolikami, kawa, herbata i inne rzeczy do zamówienia Eh rozmarzyłam się.

Gość Dominiqus
Do Dankiskakanki. Nie wiem czym podyktowana jest Pani wypowiedź??? Nie rozumiem. Myślałem, że Kafeteria(tak jak inne fora) są po to by sobie pomagac. Ale może to inaczej rozumiemy. Jeżeli chodzi o wymyślenie nazwy,loga, sposobu reklamy , wystroju itp. rzeczy to wcale nie kosztuje to "kupę kasy" Droga Pani. Może byc Pani pewna , że korzystam też z doradztwa profesjonalistów w branży. Ale chodzi o to by nazwa wyszła od MAM!!!!! By była NASZĄ NAZWĄ!!! Nie wiem skąd tyle w Pani jadu(nie mylic z jodem)? Pewnie szkoda było Pani czasu na przeczytanie wszystkich wypowiedzi i stąd ten atak.Nic się nie stało... Jeżeli choc w jednym procencie podniosło się Pani poczucie własnej wartości to cała przyjemnośc po mojej stronie. P.S. A "kolesi" niech Pani z łaski swojej szuka na ulicy.Pozdrawiam.

Gość Dominiqus
W Mielcu??? fajne miasto- super ludzie. Pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi.

Gość wikiniki
a moze: dziubdziusiowo robta co chceta:)..to zart..:) dziecieca kraina

Gość jakaś takaś
W związku ze słowami DankiSkakanki aż mnie korci, zeby napisac, że jest dla mnie rzeczą niezrozumiałą, dlaczego niektóre osoby mają potrzebę obrażania innych wyłącznie za to, że myślą inaczej. W głowie mi się to nie mieści... Mimo to jestem w stanie zrozumieć, że są ludzie, którzy nie potrafią czytać tekstów ze zrozumieniem. Mówi się „trudno” i pozostaje ufać, że posiadają inne pożyteczne umiejętności. Ale czemu z taką łatwością przychodzi im szkalowanie innych? (Dla tych, którzy mają problemy ze zrozumieniem tego, co czytają, wyjaśniam za słownikiem języka polskiego, że „szkalować” znaczy: zniesławiać, oczerniać, obmawiać, spotwarzać, rzucać na kogoś oszczerstwa, wieszać na kimś psy). Pozdrawiam wszystkie Mamy, a salkę proponuję nazwa jakoś słodko i slonecznie: Słoneczna Kraina Slonko Promyczek Cukiereczek

Gość Dominiqus
Dziękuję za wsparcie Drogie Mamy. Czekamy na rozwój sytuacji. Pozdrawiam.

Gość Proponuję
Kids Zone Strefa Dzieci Kinder Strefa Kinder Planeta (jest w Lodzi)

Gość Dominiqus
Kinderplaneta niestety jest nazwą zastrzeżoną. Są chyba 3-4 Kinderplanety w Polsce. Byłem , widziałem. Dobry wzór do naśladowania- chociaż mam też zastrzeżenia, ale to szczegół w związku z caloscia. Pozdrawiam. I dziękuję za wszystkie podpowiedzi.

Gość barrabarra
Tola, Tosia, albo Bolek i Lolek, Dziecięcy Świat, Kids Smiling. To mi przyszło na poczekaniu do głowy. Mam nadzieję, że pomoglam:) Pozdrawiam.