Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiqus_Podkarpacie

PROSZĘ O POMOC DROGIE MAMY.

Polecane posty

Gość barrabarra
Jeszcze raz ja. A moze po prostu nazwac to miejsce Kolorowy Domek (ewentualnie zolty,zielony czerwony itd) lub Mała Salka..., albo Duża Sala Zabaw dla Dzieci (analogicznie czerwona, zielona,kolorowa itd). Mam nadzieje,ze nie namieszalam. Tak mi teraz przyszlo do glowy,ze najprostsze nazwy najszybiej wpadaja w ucho i najlepiej sie przyjmuja.

Gość J A ***
Wita. Kiedys w lsztynie widzialam sklep o nazwie Bajbus. Uważźam, że bylaby to swietana nazwa dla takiego miejsca, jakie otwierasz. Pozdrawiam i zycze wszystkiego naj...

Gość ENE DUE RIKE FAKE
lub Bajolandia, Bajkoland, a moze po prostu Baśniowa Kraina, albo Bajkoplace? Tak mi przyszło do głowy - nie wiem,czy sie nada. Pozdrawiam

Gość jajajajajajajaja
TO I OWO, TU I TAM, FIKU MIKU, HA HA HA, HI HI HI, śMIECHOLANDIA... Pozdrawiam:)

Gość Dominiqus
Dziękuje za wszystkie podpowiedzi i życzę udanego wejścia w nowy rok szkolny. Pozdrwiam Was Drogie Mamy.

Gość zagubiona pedagożka
Witam. Trafiłam na pańskie zapytanie przez przypadek i nawet nie wiem, czy jest jescze aktualne. Ale w razie czego po prostu prosze tego nie brac pod uwagę. Proponuję dwie nazwy, w zależności od wieku: COOL Club (To dla starszych) lub A' CUCU (dla młodszych). Zależy kto bedzie odbiorca panskiej salki. Kiedys sie spotkalam z tymi nazwami (bodajże na ciuszkach dzieciecych) i utknęly mi w pamieci. SĄ DOBRE I ŁATWE,mam tylko nadzieję,ze nie sa znakami zastrzeżonymi towarow-ale to nalezałoby sprawdzic. pozdrawiam i życzę sukcesów na tym polu.

Gość Dominiqus
Dziękuję. Sprawa jest jak najbardziej aktualna. Nazwa niie jest jeszcze wybrana. Pozdrowienia dla Mam :-*

Gość to moze lepiej a-kuku
albo a-gugu?

Gość domowa niania
A może Berbec na przyład?

Gość Domowa Niania
Dziecinada, Dziecioland, Dziecięca Kraina, Kraina Spełnionych Marzeń .... Sama już nie wiem. .... Może się na coś przyda ta moja burza mózgu:)

Gość zielarka
Z zaciekawieniem śledziłam... I co dalej???

Gość Dominiqus
Noja też śledziłem i nadal śledzę i widzę, że chyba pomysły sie wyczerpały... Szkoda. Mam nadzieje , że jestem w błędzie i ktoś mnie poprawi.

Gość nununu
MARCHEWKOWE POLE albo LUZ BLUES

Gość Dominiqus
No a ja już prawie zwątpiłem. A tu miła niespodzianka. Dziękuję i czekamy na dalsze podpowiedzi.

Gość pic a boo
PICABOO :) z angielskiego 'a kuku'

Gość kadoigcy
a może paskudnik albo paskudy? Hę?