Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiqus_Podkarpacie

PROSZĘ O POMOC DROGIE MAMY.

Polecane posty

Gość kadoigcy
Klub / Świat / Kraina / Norka Psotnika Klub / Świat / Kraina Małego Ludzika Psotnikowo Elfiki Psota Frajda Baby-Heaven

Gość Sylwia39
Witam Niedługo otwieram właśnie taką małą salę zabaw, w małym mieście i szukając informacji na ten temat trafiłam tu...I szczerze mówiąc zwątpiłam... Nigdzie nie znalazłam żadnych przepisów dotyczących takich sal, gdyż ich zwyczajnie nie ma...Ja szukałam informacji dotyczących toalet, ile ich powinno być i czy w ogóle...A tu trafiam na temat "walki" z Sanepidem. Koleżanka prowadzi taką salę w dużym mieście, w centrum handlowym. Niczego do Sanepidu nie zgłaszała a sala istnieje od roku. Toaleta jest ogólna, dla Klientów centrum handlowego. Ja mam lokal wolnostojący, dlatego szukałam informacji n/t toalet. Czy mogłabym prosić o informację o co chodzi z tym Sanepidem? Będę ogromnie wdzięczna. Z szacunkiem Sylwia

Gość a w moim mieście
sala zabaw nazywa się Agatka i brzmi to bardzo swojsko i sympatycznie, zwłaszcza że w logo mają uśmiechniętą buźkę dziewczynki jak z Bolka i Lolka , te wszystkie obco brzmiace "-landy" są takie kanciaste brrr... Jak nie imię to ja bym wolała np "Bury miś" albo "Żyrafka" coś codzieciom miło sie koajrzy , z czymś [przytulnym, ciepłym, miłym, miękkim ...

figloraj bubusiowy raj akwarium,plaża(zalezy co tam bedzie) podoba mi sie malpi gaj rykowisko brzdacowo wesola wyspa liliputkowo swiat dziecka

Gość Dominiqus
Jak myślicie, czy nazwa "Małpi gaj" może byc dla kogoś obraźliwa? Prosiłbym o szczere przemyślenia w tej sprawie. Pozdrawiam.

a mi sie podoba 'tuptuś" nie wiem dlaczego ale jakos mi tak milo wpada w ucho i kojarzy sie z malymi dziecmi ps czy ktos wie czy takie miejsce jest w toruniu - bo przeprowadzam sie tam nie dlugo...z gory dzieki za info

Gość Dominiqus
Dzięki. Tuptuś, też fajnie. Szukamy...

Gość a mnie
a mnie sie podoba malpi gaj

Gość uglygirl
UGLY PLACE

Gość z nadzieją w głosie
A gdzie powstaje salka? Jestem szczerze zainteresowana, bo już fioła dostaję z moimi dzieciaczkami w domu. A może już powstała???????

Gość kadoigcy
Klub Krasnoludka Zabawianki

Gość usuwam usuwam juz zgłoszone
usuwam usuwam juz zgłoszone bede zglaszac wszystko do usuniecia, dziś jestem złośliwa

Gość a ja nie zgłaszam
do usunięcia. bo mi sie podoba.

Gość OBSTAWIAM
MAŁPI GAJ

Gość Jerzy Jeżyk
Puk, puk. Salka już działa? Nazwa jest? Proszę o odpowiedz, bo ciekawośc zżera, nie tyle mnie, co dzieciaki.

Gość mama z podkarpacia
Salka pewnie ruszyła z pełną parą. Pytanie tylko, gdzie?????????? Litości!!!!!!!!111

Gość Wibart
Witam, planuję otworzyć taką salę zabaw i też jestem ciekawa o co chodzi z tym sanepidem. Ja znalazłam w internecie, że taka działalność wymaga tylko zarejestrowania działalności gospodrczej.

Gość mamuska123
jak byłam mała... plac zabaw w moim małym miescie gdzie wszystko było z drewna mowilismy małpi gaj :)

Gość Dominiqus
DROGIE MAMY. DZIĘKUJĘ ZA POŚWIECONY CZAS W TYM TEMACIE. PRZEPRASZAM, ŻE TAK DŁUGO SIĘ NIE ODZYWAŁEM ALE PRACY BYŁO MNÓSTWO I NADAL JEST. SALA ZABAW NAZYWA SIE ---U R W I S--- I ZNAJDUJE SIĘ W SANOKU NA UL. AL.WOJSKA POLSKIEGO 30. ZAPRASZAMY GORĄCO NA ŚWIETNĄ ZABAWĘ DLA DZIECI ORAZ PYSZNĄ KAWĘ I CIASTKO DLA RODZICÓW. KAŻDY KTO POWOŁA SIĘ NA INFORMACJE Z TEGO FORUM MOŻE LICZYĆ NA MAŁĄ NIESPODZIANKĘ. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA CZAS I PODPOWIEDZI. BEZ WAS BYŁOBY TRUDNIEJ. DZIĘKUJĘ.

Gość KasiaT-ca
Interesuje mnie sprawa w sanepidem. czy ktoś może mi pomóc w tym temacie? PLISSS Dzięki z góry!

Jest kilka firm, które budują takie konstrukcje, ale z doświadczenia (mam swoją salę zabaw) wiem, że najbardziej liczy się jakość i bezpieczeństwo konstrukcji. Lepiej zapłacić raz więcej niż później co chwilę coś poprawiać. Moja salę zabaw wykonał producent Tisar Play i jestem bardzo zadowolona. Pamiętaj też przy wyborze firmy o tym, że do sali zabaw przychodzą nie tylko dzieci, ale ich rodzice również, i to właściwie im musi się tam podobać, bo maluchowi jest mniej lub bardziej wszystko jedno jak tam wygląda ważne, że można się wyszaleć, a rodzic zwraca uwagę na aranżacje wnętrza, estetykę..i dobrą kawę;P