Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MÓJ MĄŻ TO ŚWINIA

CO JA MAM ZROBIĆ

Polecane posty

Gość MÓJ MĄŻ TO ŚWINIA

Mam problem nie wiem co z tym zrobić mój mąż cały czas śmierdzi tzn. Pracuje cały czas na terenie kraju i jada w przydrożnych barach a jak wraca do domu to po prostu jak piardnie co zdarza mu się często to chce się rzygać i nie wiem co jeszcze. Nie mam pojęcia jak mam mu wytłumaczyć żeby w końcu lepiej się odżywiał bo ja nie mogę wytrzymać w jego obecności ,nie mam chęci sie do niego nawet zbliżać nie mówiąc o tym by sie przytulić czy coś wiecej.nIEWIEM CO Z TYM ZROBIC KOCHAM GO ALE TEN SWĄD MNIE PO PROSTU ODRZUCA I CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ CO JA MAM ZROBIĆ ZEBY ON W KOŃCU ZROZUMIAŁ ŻE PRZEZ TO ODDALAMY SIĘ OD SIEBIĘ ROZMOWY NIE DZIAŁAJA DLA NIEGO TO JEST ŚMIESZNE

Gość MÓJ MĄŻ TO ŚWINIA
NIE TO NIE ŻART

Nie mam pojęcia jak mam mu wytłumaczyć żeby w końcu lepiej się odżywiał bo ja nie mogę wytrzymać w jego obecności Jak to jak??? Dokładnie jak napisałaś

Gość MÓJ MĄŻ TO ŚWINIA
Nie docierają do niego moje uwagi i wszystko co mówię ,przeprasza a za chwilę to samo. Choć mu mówię że mnie odrzuca,jego to po prostu chyba śmieszy

ojej...hm...kup odswierzacz i za przeproszeniem jak walnie bąka to psikaj mu koło pupy.moze to go zawstydzi, albe bedzie sie smiał jak dziecko bo roznie to bywa.albo jak znow tak zrobi to ja bym udawała ze sie porzygałam. niech widzi ze jest to nieprzyjemne. :)