stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Wszystko o Ginekologi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Mam dwie kreski.Kto jeszcze ma.Zostanie mamą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wow gratuluję Napisano Sierpień 7, 2009 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Nareszcie mi się udało.Po 3 latach.A tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Kto ma problem chodzi w sprawach Ginekologicznych można pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Jest osoba jeszcze która zostanie mamą.Tak jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolczyka Napisano Sierpień 7, 2009 beznadziejny temat, o wszytskim i o niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 O Ginekologi niejest beznadziejny.Jest dużo kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupota totalnaaaaaa Napisano Sierpień 7, 2009 Po co taki temat? Całe to forum jest przeznaczone na te własnie tematy... nie rozumiem po co zakładac jeden temat o wszystkim w momencie kiedy całe forum jest do dyspozycji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrota a co ty Napisano Sierpień 7, 2009 dzisiaj tyle tematow zakladasz?nudzisz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Ja zostaję matką.I to jest moje forum.I dużo osób sobie zakłada i nic nie mówi.Tylko tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Sierpień 7, 2009 nie rozumiem cie wcale ani twojego tematu gratulacje ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaskadka Napisano Sierpień 7, 2009 gratuluje ciazy ale temat to strzelilas beznadziejny.Taki o nicym w zasadzie. za duzo tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Niejest beznadziejny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o klik -dziekuje bardzo Napisano Sierpień 7, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/9788003/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 7, 2009 A co to za link? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Sierpień 9, 2009 Odechciało mi się już wszystkiego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Hej co tam u was słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Październik 24, 2009 Jak się dzisiaj czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rower Napisano Październik 24, 2009 witam, moja kobieta ma nieregularny okres, ostatnie dostala 1 wrzesnia nastpewnie 30 wrzesnia czyli poczotek pazdziernika, 15 pazdziernika bylem w niej bez zabezpeiczenia, kilka rouchowy po czym wyjolem go... nie to że czekalem do osttaniej chwili gdy dochodzilem ani momentu gdy czulem ze dojde, po kilku ruchach wyjelem i zdala od pochwy sam doszedlem, czy jest mozliwosc ciazy ?;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rower Napisano Październik 24, 2009 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Październik 24, 2009 rower.Ma jakieś objawy?Kiedy ma dostać teraz @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotka a co ty Napisano Październik 24, 2009 ginekolożką jestes?? beznadziejny temat i topic;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rower Napisano Październik 26, 2009 tzn miała bole brzucha i czasami zle sie czula ale to przez zstres przed ciaza... tak mysle... wczoraj zrobilismy test pre test, wynik brak ciazy, i mowi ze teraz czuje bol w piersiach taki jak przed okresem miewa ?;/ okres ma dostac niby 28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rower Napisano Październik 26, 2009 dodam że jest panikarą jeśli chodzi o ciąży ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rower Napisano Październik 26, 2009 ??? prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Październik 30, 2009 rower.Niemiałam jak odpisać bo miałam komputer w naprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka6 0 Napisano Październik 30, 2009 rower.A teraz dostała @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach