Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loko

galerianki

Polecane posty

Gość loko

zaliczylem wczoraj jedna taka lolitke w warszawskiej galerii. dziewczyna mlodziutka 1 klasa i chciala tylko kilka ciuszkow z esprita za zabawe :) a Wy macie jakies doswiadczenia w ww temacie ?

Gość MAŁRYCY
Chyba 7 albo 6 pierdolony pedofilu. MAMY JUŻ TWOJE IP!!! Ja pierdole...

Malrycy nie wkurzaj sie. moze mowil o liceum. ale generalnie dorosli faceci co gustuja w dziewczynkach 15-16 letnich lub mniej to psychole i winni byc chemicznie kastrowani.

Gość loko
dziewczyna o pieknej urodzie i aksamitnum cialku lat 17 niech sie nie grzeje ten ch...j maurycy :)

wait.....ale czemu wypraszasz sobie??? za stara/y czy za brzydka/i jestes na to:) a moze puszczasz sie tylko za 1 mln funtow...hehe

Gość MAŁRYCY
Dla mnie autor tego topiku, jest pierdolonym leszczem. Nie potrafi zbajerowac panienki zeby ja zdobyc, tylko musi kupowac ciuchy lub placic za seks. Jeszcze pewnie czujesz sie jak 100% mezczyzna i zdobywca? Zalosne, kazdy leszcz moze za to zaplacic, nie kazdy moze to dostac za darmo. Tyle w temacie, wypierdalaj :)

uwazam ze w takim ukladzie wszyscy są zadowoleni Panna po spotkaniu mysli: ale frajer, ciuchów mi nakupił za marne pukanie Pan po spotkaniu mysli: ale frajerka, dala sie puknac za kilka marnych ciuchów i rozstaja sie w atmosferze wzajemnego zrozumienia :)

Małrycy...i po co te obelgi? i ona i on sa dorosli i moga robic co chca. jedni kupuja seks, inni plaszcza sie przed szefem, a jeszce inni kabluja na przyjaciela do urzedu skarbowego.....kazdy robi co mu wygodne. a skoro nie jest to karalne to po licho wylewac zolc:)

Gość MAŁRYCY
Ja tylko powiedzialem, ze dla mnie jest leszczem. I ona nie jest jeszcze dorosla ;). Gardze takimi ludzmi, tyle.

Gość KamaONA
gardze tymi, którzy musza płacić za seks:))))jestem totalnym debilem:)..sfrustrowanym....i pewnie gdyby nie galerianka...nikt by Cie przez szmarte nie chciał dotknąć:)))

ludziska co wy bredzicie:) a jak idziecie na randke, kupujecie.dostajecie kwiaty, kino, kolacje...to niby nie kupujecie/sprzedajecie sie za kaske??? pomyslcie ciut.

Gość MAŁRYCY
Z takim podejsciem, kazdy jest dziwka w takim razie. Ogarnij sie troche, zdobywanie kobiety, a jej kupno na okreslonych zasadach, to dwie rozne rzeczy. Jesli nie widzisz roznicy, jestes taka sama szmata.

Gość KamaONA
więc jak?przy nastepnej okazji jak dostane od faceta kwiaty mam mu powiedziec...nie jestem Twoja dziwka i strzelić w łeb?:))

Lucy...chyba tylko ty masz rozum w tym gaszczu:) nie namawiam nikogo do walenia w leb za kwaity...hehe....prosze tylko abyscie wlaczyli myslenie i ciut pomysleli. to ze randka ma inna oprawe to kwestia kultury i marketingu, ale cel jest ten sam: SEX. tyle ze randka to inwestycja bez pewnosci, a zrobienie tego z kurwa to wymaian towarowa z pewnoscia.

i jescze jedno Małrycy... ile lasek juz miales w zyciu. jesli wiecej niz jedna to jestes dziwkarzem, a laski co sie z toba kochaly to dziwki. to zadna obraza tylko fakt bo skoro niby mamy byc tacy porzadni to powinnismy miec jedna kobiete/faceta przez cale zycie:P

Gość MAŁRYCY
Ale po ruchaniu kurwy, sam powinienes czuc sie jak kurwa. Na randce, uwierz mi, dwie strony moga byc zadowolone i bez wyrzutow sumienia.

i tu cie mam Małrycy...:) to o czym mowisz to katolicka moralnosc. jesli ktos podchodzi do seksu bez uprzedzen to czy robi to za kase czy za kwiaty to wszystko jedno. liczy sie przyjemnosc tylko.

Gość MAŁRYCY
Sam jestes katolicka moralnosc. Tu chodzi o zasady mezczyzny, pozostalosci dzentelmenow! Ale co Ty mozesz o tym wiedziec...

no i po co te oceny..... to takie typowe dla Polakow: nie znac, nie wiedziec, ale szarzowac z ocenami. dlatego w naszym kraju zyje sie tak ciezko bo polak polakowi wrogiem!

Coala, ale mówisz o tych, którzy z premedytacją wykorzystują randki jako drogę do łóżka :) normalni ludzie takie spotkania traktują jako początek często dłuższej znajomości, z którą wiąże się nie tylko seks, ale również uczucia - których u galerianek czy innych kurew nie doświadczysz :) to jest właśnie ta różnica - uprzedmiotowienie człowieka.