Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalkulator 001

odprawa lotniskowa

Polecane posty

Gość kalkulator 001

jak to wygląda,na ile przed odlotem trzeba być na lotnisku,gdzie kupić wizę,czy potrzebne są jakieś nr.żeby ustawić się do odprawy.mam nadzieje że jest tam jakiś punkt informacyjny.lecę pierwszy raz i to do egiptu,strasznie się denerwuję.proszę , doradzcie :)

Gość ogorek
ja leciałam tylko do Londynu .. w bagażu podręcznym nie bierz NIC do picia ani jedzenia:/ perfumów,kosmetyków.. najlepiej tylko ciuchy miec bo o inne rzeczy sie czepiają. Ubierz czyste skarpetki :p bo buty trzeba zdjąć :) a z reszta nic więcej Ci nie pomogę..

Gość kalkulator 001
dziękuje,dobre i to :)

Gość słoneczkoooo000000000
bramki do odprawy otwieraja 2 godz przed odlotem a zamykaja 40 minut przed odlotem, wiec wazne zeby sie zmiescic w tym przedziale.Podczas odprawy osobistej nie mozna miec przy sobie zadnych metalowych rzeczy, musisz wyjac z kieszeni monety, klucze itp. A w bagazu podrecznym nie mozna przewozic plynow powyzej 100 ml, jesli masz przy sobie jakies kosmetyki o mniejszej pojemnosci to musza byc w plastikowym przezroczystym woreczku. No i nie mozna miec zadnych ostrych przedmiotow typu nozyczki czy obcinacze do paznokci, zapalniczki tez odpadaja. Udanych wakacji zycze :)

Gość a ja nie rozumiem pytania
gdzie kupic wize?? to wizy nie zalatwia sie przed odlotem?? :O

Gość ZgadzamSizTym
no największe kolejki do odprawy są zaraz po otwarciu bramki czyli 2godz przed odlotem. Więc jeśli mieszkasz blisko lotniska to nie jedz zbyt wczesnie. Ja mieszkam daleko i musze zawsze wczesniej wyjezdzac i potem czekam dlugo na odlot. ps; z jakiego lotniska lecisz?

Gość sloneczkoooooooo
Tak wize do Egiptu mozna kupic na lotniku, kosztuje 15 dolarow amerykanskich

wize kupujesz chyba dopiero na lotnisku w Egipcie. ale caly tlum w samolocie bedzie szedl po ta wize, wiec idz z tlumem po prostu.