Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

przystojniak i szara myszka

Polecane posty

Gość do zmanierr
ta.... zabawne...

Gość zmanierr
zawsze szczery :)

Gość do zmanierr
i słusznie, szczerośc to podstawa... tylko nie ładnie jest sie nabijać z cudzego nieszczęscia

Gość xymena
:D :D :D kamelotka,coś nie wierzę żebyś była tą przysłowiową szarą myszką

tsssa. ja chciałam dla faceta się opalić przed nocką (opalenizna wyszczupla, mniej rozstępy widać) i się poparzyłam tak, że z nocy nici i wyłam z bólu 3 dni. samoopalacze górą. i jak powiedziała Anastazja - pewność siebie... nawet taka udawana...

Gość do do zmanierr
on się nie nabija :D znamy się z wcześniejszego wcielenia :P to porządny człowiek

Gość do zmanierr
jak sie nie nabija jak sie nabija, a te 39 to naprawde problem... lepiej byś coś poradził... a nie cwaniakujesz!? ;(

Gość zmanierr to
kobieta :D jełopy

olać zmanierra. mój chłopak nie raz proponował by pojechać nad wodę. na szczęście to się jakoś odwlekało (głównie przeze mnie)... i mam nadzieję, że będzie się tak odwlekać, aż zrobi się zimno. a za rok, to ja już będę piękna i pojadę z nim nad wodę. (jesli będziemy jeszcze razem:/)

Gość do kamelotki
robie to samo... ale teraz upały zapowiadają a mi sie argumenty powoli wyczerują ;). Ja już sporo schudłam od stycznia ważyłam 72 kilo , teraz 59 nosze ubrania numer 38 jestem bardzo szczupła, tylko te nogi... tragedia w udach mam 52 w łydkach 39, już nie wiem co mam robić. Płakać mi sie chce

kobieto, przecież to nie jest dużo! Ty najprawdopodobniej masz zaburzony obraz samej siebie. schudłaś, aż 13 kg. nosisz rozmiar 38, czego więcej chcieć? nie marnuj się tylko idź na tę plażę. bo naprawdę możesz!

Gość do kamelotka
Być może masz racje... ale ja naprawde nie potrafie zaakceptować swoich nóg... Ile ważysz jak moge spytać?

Gość Boże 39
Nie wciskajcie lasce głupot 39 w łydzie, tyle to Pudzian nawet nie ma. nie pokazuj tych nóg, naprawde.

strasznie głupio mi się przyznawać. ważę 69 kg. w udzie mam 58, a w łydce 37 cm. a co twój chłopak mówi Ci o Twoich łydkach?

Boże 39 Ty głupia suko, czy sukinkocie! nie znasz się. i sama się schowaj, nie wypowiadaj tutaj.

Gość Ktoś taki
Wygląd nie dla każdego jest decydujący, liczy się również charakter i osobowość. Dla mnie osobiście wygląd nie jest decydujący i z doświadczenia wiem, że wiele "szarych myszek" to wartościowe kobiety.

Gość do kamelotki
Jeszcze ich nie widział znamy sie od 4 miesiecy (naprawde niesamowity facet). Ja ważyłam więcej... przestałam bo mi zaczęto zwracać uwage że jestem bardzo chuba. Mam taka budowe góra bardzo szczupła. Ale te łydy. Od kiedy sie odchudzasz. ?

jeśli chodzi o moje odchudzanie, to szkoda gadać. choruję na bulimię. jeśli jest naprawdę takim super facetem, to czemu się boisz mu pokazać więcej... on kocha Ciebie taką jaka jesteś... i nie warto z powodu kilku cm więcej w łydce marnować tyle pięknych chwil, które wciąż na Was czekają...

Gość zawsze mam racje
jakbym miala 39 w lydkach, to bym sie zastrzelila :o

Ktoś taki. zgadzam się z Tobą w 100%, ale nie łatwo jest przyjąć to do swojej świadomości, gdy brak komuś pewności siebie.

Gość do kamelotki
wiesz, fajna laska z ciebie... ;). czuje ze mamy duzo wspólnego. Ja o mało sie nie nabawiłam anoreksji. I boje sie ze jak on mnie z tego powodu zostawi to sie załamie

Gość do kamelotki
daj spokój z tymi jełopami... szkoda energi na nich

Gość zawsze mam racje
'niewyparzona' pisze się razem :classic_cool: jak zwykle na kafe, komitet wsparcia pasztetów, a Wasi faceci właśnie bzykaja jakieś laski, które odważyły sie wyjść w bikini :P :P :P

to było do "zawsze mam rację" dzięki:) to pokaż mu te łydki... po co czekać? jeśli jest dobrym facetem, to na pewno Cię nie zostawi z tego powodu. może masz tak umięśnione te łydki od ćwiczeń? ja tak miałam, że po ćwiczeniach mięśnie mi się rozrosły.

Gość Anastazja Kamiński
No pewnie, że wygląd to nie wszystko, ale bardzo się liczy i czasami spędza sen z powiek. A ja uważam, że jak tylko ktoś przestaje się przejmować swoim wyglądem to się zaczyna zaniedbywać a facet zawsze lubi mieć obok siebie fajną kobietkę (choćby się do tego nie przyznawał i twierdził wręcz przeciwnie). Mój przenigdy nic nie powiedział złego na temat mojego wyglądu.

Gość do kamelotki
nie to jest kwestia wyszczuplenia ich a nie miesni. Ale boje sie ze ten tłuszczyk zamiast znikać to zamieni sie w ogromny mięsień